sunnuntai 14. elokuuta 2016

Pokemon Anime: XY114-XY116

Mulla on parhaillaan meneillä muuttoviikonloppu, koska muutan tosiaan Helsingistä Varsinais-Suomeen omaan asuntoon opiskelujen perässä. Sen vuoksi blogissa on ollut taas vähän hiljaisempaa, mikä on tietysti harmillista nyt kun uusia uutisia ropisee esiin taas joka puolelta. Saatte nyt ensin pelkän anime-postauksen ja kirjoitan teille lisää Sunista ja Moonista vasta ensi viikolla.

XY114 - A Keeper for Keeps?!


http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Anime%20Episodes/251_zps0h4qvpim.jpg

Tosi suloinen, vaikkakin hieman outo, Bonnie- ja Clemont-jakso. Ash ja kumppanit tapaavat nuoren keksinnöistä ja nikkaroinnista pitävän Lilia-nimisen tytön, joka liittyy kaverusten seuraan joksikin aikaa. Tämän Buneary ja Clemontin Bunnelby ovat hirmu söpöjä tässä jaksossa. :3 Bonnie tulee kateelliseksi Clemontin ja Lilian läheisistä väleistä ja koittaa saada kaksikon eroon toisistaan. Lopulta Rakettiryhmä hyökkää jälleen kerran siepaten Bunearyn ja Bunnelbyn, josta aiheutuu kova tappelu. Ottelun melskeessä Bonnie meinaa pudota jyrkänteeltä alas, mutta Clemontin onnistuu pelastaa hänet juuri ajoissa. Sisarukset sopivat sitten välinsä, kun Clemont kertoo Bonnielle että tämä tulee aina olemaan hänelle tärkeä, jonka vuoksi tämän on turha olla kateellinen muiden tyttöjen huomiosta.

Musta tuntuu että tosi monet vihasivat tätä jaksoa, mutta mä pidin tästä. :D Toki tässä episodissa oli oudon paljon hirveitä cringe-kohtauksia xD mutta muuten tykkäsin jakson söpöydestä ja hauskuudesta. Lisäksi Bonnien ja Clemontin väleihin keskittyvät jaksot ovat mulle automaattisesti kultaa. :3 Ja Dedenne oli muuten ihan mahtava tässä jaksossa! :D Kaikinpuolin kiva ja hauska jakso.

Arvosana: ★★★★

XY115 - Battling at Full Volume


http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Anime%20Episodes/278_zpsgwj5z7su.jpg

Amourshippereiden unelmajakso. :D Ash tulee sairaaksi juuri kun sankarimme törmäävät turhan innokkaaseen Pikachuja rakastavaan kouluttajaan, joka haluaa otella omalla sähköhiirellään Ashin sellaista vastaan. Serena haluaa päästä häiriköstä nopeasti eroon, muttei jostain syystä voi kertoa tälle ettei Ash ole ottelukunnossa. Niinpä Serena pukeutuu Ashiksi ja ottelee itse Pikachulla Jimmy-poikaa vastaan. Ottelu jää harmi kyllä kesken Rakettiryhmän takia, joten koskaan ei saada selville kumpi Pikoista oli lopulta vahvempi.

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Anime%20Episodes/403_zpsx0yw46wf.jpghttp://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Anime%20Episodes/385_zpsf0pi4lk6.jpg

Tämä oli ihan hauska jakso, vaikken olekaan mikään Ashin ja Serenan shippaaja. Tykkäsin Jimmysta ja hänen piikkitukkaisesta Pikachustaan tosi paljon. Molemmat olivat ihan sekaisin ja vähän liian innoissaan rokkenrollista. :D Oli myös kiva nähdä että Jimmy taisi jakson lopussa ihastua hieman Serenaan. Aww... Oli myös mukavaa nähdä hieman Serenan ja Ashin Pikachun välistä vuorovaikutusta. Mua tavallaan ärsyttää miten vähän Serena välittää Pikachusta. Tai mun mielestä esimerkiksi Mistyllä oli aikoinaan tosi hyvä suhde Pikachuun, mikä oli musta kiva pieni yksityiskohta animessa, kun taas Serena tuskin ikinä puhuu sille. Jotenkin häiritsevää..

Joka tapauksessa jakso oli ihan hauska ja varmasti monen amourshipperin mieleen. Tällaisia jaksoja joissa joku henkilö käyttää toisen Pokemoneja ottelussa lisää kiitos. Jotenkin hauska konsepti. :3 Tässä jaksossa varmaan huvittavinta oli se, ettei Jimmy tunnistanut Serenaa vaan luuli häntä oikeasti Ashiksi, kun taas Rakettiryhmä tunnisti hänet heti. Ash ei ikimaailmassa tunnistaisi Rakettiryhmää jos he laittaisivat itselleen pelkät tekoviikset naamaansa, mutta ryhmä huomasi Serenan valepukeutumisen samantien. :DD

Arvosana: ★★★

XY116 - The Synchronicity Test


http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Anime%20Episodes/435_zpsc7i2tib1.jpg

Sankarimme ovat Pokemonkeskuksella, jossa he pohtivat viimein tarkemmin Ashin Greninjan outoa muodonmuutosta. Clemont haluaa tutkia asiaa tarkemmin ja ottelee Ashin kanssa, mutta silloin Greninja ei muutu. Onneksi paikalle ilmestyy kovempi vastus (sori Clemont) jotta Ash-Greninja pääsee taas loistamaan. Kyseessä on tietysti Alan, joka ottelee Mega-Charizardillaan Ashin kanssa uusintaottelun, auttaen heitä kaikkia ymmärtämään Ash-Greninjan muodonmuutoksen paremmin. Tällä kertaa otteleminen vie kuitenkin Ashilta voimat ihan täysin, jonka seurauksena hän pyörtyy kesken matsin. Herättyään hän ymmärtää että heidän molempien, Ashin ja Greninjan, pitää harjoitella uuden muodonmuutoksen käyttöä yhdessä, jotta vastaavilta onnettomuuksilta vältytään jatkossa.

Tämä oli kiva jakso, vaikka tässä ei ollut kauheasti mitään muuta kuin pelkkää ottelemista. On mielenkiintoista nähdä miten Ash-Greninja-juoni etenee ja oli jotenkin tosi shokeeraavaa että Ash oikeasti pyörtyi ottelun aiheuttamasta tuskasta. Tai ei mua kiinnosta että Ash pyörtyi empaattisesssa mielessä (voi kamala miten julmasti sanottu :D), mutta se jotenkin näytti että anime on tämän uuden muutoksen kanssa "tosissaan". Pokemon-anime on yleensä aika kevyttä ja iloista katsottavaa, mutta pelkkä tällainen pieni pyörtymiskohtaus näyttää heti että jotain vähän syvällisempää on tulossa. Ja siitähän meikäläinen tykkää ja paljon! Mielenkiintoista nähdä miten tästä jatketaan eteenpäin.

Arvosana: ★★★

2 kommenttia:

  1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vielä hupaisampaa on se, että Ash ja kumppanit ovat kuitenkin joskus ihan muutamassa jaksossa tunnistaneet Rakettiryhmän valepuvuissaan. Mikä siinä on etteivät he yleensä tunnista heitä? :D

      Poista