lauantai 6. elokuuta 2016

Elokuutraileri Osa 2: Uudet Alola-Pokemonit

Sori että näitä postauksia tulee ehkä vähän harvakseltaan mutta kun elämäääähhh...!! Uusi elokuun traileri näytti meille vanhojen Pokemonien Alola Formien ohella myös läjän uusia Alola-Pokemoneja, joten tässä postauksessa höpinää niistä:

GUMSHOOS

 

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/SunMoon/gumshoos_zpsf3uiii3m.png

Gumshoos on Yungoosin kehittyneempi muoto, joka pysyy normaalityyppisenä. Toisin kuin Yungoos, Gumshoos metsästää ruokaa ihan eri tavalla - se pysyy pitkään paikallaan ja odottaa maltillisesti saaliin tulevan itse sen luokse. Gumshoos pärjää ilman ruokaa pitkään, mikä auttaa sitä pysymään kärsivällisenä metsästäjänä. Kaikista Trump-vitseistä huolimatta, mä tykkään Gumshoosin designista tosi paljon! Se näyttää ihan täydelliseltä mudolta Yungoosille ja rakastan sitä miten nämä kaksi ovat ihan toistensa vastakohdat, vaikkakin molemmat rakastavat ruokaa. :D Harmittaa että näin hauskat Pokemonit tulevat päätymään lähinnä HM-orjiksi... ainiin mutta eihän sellaisia tarvita Alolassa!! Jess, hahaa! :D Mutta ei Gumshoos silti varmaan hirveästi pääse ihmisten tiimeihin. Harmi, koska Pokemon on yleisesi oikein kiva ja onnistunut otus.

MUDBRAY

 

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/SunMoon/mudbray_zpsg1zvpemv.png

Mulla oli pieni aavistus että Mudsdale saisi itselleen edeltävän muodon, mutten arvannut että se olisi näin söpö! Mudbray on tosi hauskannäköinen ja mä olenkin odottanut aasi-Pokemonia jo vaikka kuinka pitkään. Onneksi sellainen viimein saatiin, ja tosiaan vielä näin suloinen. :3 Kuten Mudsdale, myös Mudbray on todella voimakas, varsinkin pieneen kokoonsa nähden. Raukka metsästettiin aikoinaan melkein sukupuuttoon, mutta onneksi niitä jäi villinä vielä Alolaan, joka on nyt ainoa paikka mistä niitä löytyy. Hmm, luulisi tämän tekstin perusteella ettei Mudbrayta tule ikinä löytymään muista Regioneista, mutta tuskinpa niin tapahtuu. :P Vaikka ei sitä koskaan tiedä...

ORICORIO

 

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/SunMoon/250px-Oricorio-Baile_zpsr4usenlz.png

Aaaaahhh! Aivan ihana!! Oricorio nousi hetkessä lempparikseni kun näin sen kaikki neljä Formia trailerissa! <3 Oricorioita löytyy Alolasta yhteensä neljä kappaletta, yksi kultakin Alolan saarelta. Jokaisen saaren Oricorio on erinäköinen ja -tyyppinen. Baile Style Oricorio on kirkkaanpunainen Fire/Flying-tyyppinen ja ehdottomasti suosikkini näistä. Jos Oricorion statsit ovat hyvät, tämä on korkealla tiimiharkintalistallani. Baile Style viittaa ilmeisesti espanjalaiseen tanssilajiin, johon kuuluu usein kirkkaanpunainen mekko. Baile-Oricorion tulityypitys voi myös viitata Havaijin tulitanssiin.

Keltainen sähkö- ja lentotyyppinen Pom-Pom Style Oricorio taas perustuu luonnollisesti cheerleadingiin. Pom-Pom Oricorion sanotaan olevan todella kiltti ja kannustava, jollainen se on myös tanssiessaan. Tämä Oricorio on mun mielestä näistä linnuista toisiksi kivoin. Kolmanneksi kivoin on taas Sensu Style Oricorio, joka on Ghost/Flying-tyyppinen. Sensu Style viittaa japanilaiseen viuhkatanssiin, mikä selittää tämän Oricorion designin. Jotenkin jännä valinta tehdä lintupokemonista Ghost-tyyppinen. Hyvä valinta kyllä! Tämä tekee jo muutenkin luonteeltaan hiljaisesta Sensu Oricoriosta entistä mystisemmän. *w*

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/SunMoon/Oricorio-Revelation-Dance-Image-DAGeeks-e1470065241232_zpsnmllrpx8.jpg

Viimeisenä muttei vähäisimpänä, tai no... tämä on kyllä mun mielestä näistä neljästä tylsin, muttei silti mitenkään ruma tai huono otus vaan varsin veikeä design ja tyypitys - Psychic/Flying-tyyppinen Pa'u Style Oricorio. Tulipas ehkä maailman epäselvin lause. :D Pa'u Style Oricorio perustuu voimakkaimmin Alolaan, koska sen tanssi on selkeästi havaijilainen hula-tanssi. Pa'u Oricorio on ihan söpö, mutta jostain syystä pidän siitä paljon vähemmän kuin noista muista Formeista. Ehkä siksi etten erityisemmin välitä vaaleanpunaisesta.

Mutta nämä kaikki Oricoriot ovat musta tosi kivoja ja rakastan tätä Pokemonia ihan täysillä! Hauska idea että Oricoriot syövät Alolan eri saarilla olevaa eri kukkien nektariinia, joka vaikuttaa niiden tyyliin ja väritykseen. Ihan loistava idea! Toivon todella että Oricorio olisi hyvä Pokemon, koska haluaisin jonkun näistä neljästä tiimiini - mieluiten tuon Fire-tyyppisen. <3 Oricoriolla on myös uusi Dancer-Ability, joka kopioi vastustajan tekemän tanssi-iskun, esimerkiksi Dragon Dancen, ilman että lintu menettää vuoroa. Voin kuvitella tämän olevan tosi hyödyllinen tuplaotteluissa. Kiva Ability mun mielestä :3 Oricorio oppii myös uuden iskun, Revelation Dancen, jonka tyyppi on sama kuin sitä käyttävän Oricorion Formi.

MINIOR

 


Ensin kun näin Miniorin, ajattelin heti että sille tulee kehitysmuoto joka paljastaa mitä sen kuoren sisällä on. Ei kuitenkaan mennyt kuin muutama sekunti, ja näytettiinkin että itse Minior voi rikkoa kuorensa, jolloin sisältä paljastuu söpö värikäs otus. :3 Minior on Rock/Flying tyyppinen meteoriittipokemon, joka näytää mun mielestä ihan joltain Solrockin ja Lunatonen pikkuveljeltä. :D Minioria peittää kova, ruskea, kivinen kuori, joka kuitenkin halkeaa ja katoaa Pokemonin Shields Down-Abilityn myötä, kun taskuhirviön kunto laskee alle puolivälin. Silloin esiin paljastuu hauskannäköinen ja värikäs pyöreä otus, jonka väriä ei voi tietää ennen kuin kuori murenee pois. Ilmeisesti värillä ei ole mitään vaikutusta Pokemoniin, vaan se ainoastaan näyttää erilaiselta. Mun mielestä Minior on oikein hauska Pokemon, ja tosi suloinen silloin kun sillä ei ole kuorta. En varmaan ikinä itse käyttäisi tätä Pokemonia, mutta tykkään siitä silti. Jostain syystä odotan innolla miltä tämä näyttää animessa.

FOMANTIS & LURANTIS

 

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/SunMoon/fomantis_lurantis_evolution_and_preevolve__large_zpsqs6brpv4.png

Ääh... Nämä kaksi ovat mulle todella tylsiä tapauksia. Fomantis ja Lurantis ovat ruohotyyppisiä Pokemoneja, joista Lurantis voi oppia uuden iskun Solar Blade. Solar Blade näyttäisi toimivan samalla tavalla kuin Solar Beam, joten se on varmaan vähän niinkuin fyysinen versio Solar Beamista. Jostain syystä mä en tykkää näistä Pokemoneista yhtään. Fomantis on tavallaan ihan söpö, mutta samalla tosi tylsä ja mitäänsanomaton. Lurantis on musta ruma kuin mikä, ja mulle tulee siitä mieleen joku outo sirkus-ötökkä. Älkää kysykö. :D En voi nähdä ikinä pitäväni näistä kahdesta tai käyttäväni näitä, vaikkeivät ne nyt mitään ihan kamalia tekeleitä olekaan. Fomantis on vain tosi ehh... ja Lurantis tosi yhh...

8 kommenttia:

 1. Minior on sika siisti! Mudbray on minusta aivan hirveä tekele! En diggaa. Fomantis ja Lurantis on vähän outoja.... Gumshoos on ihan kiva. Oricorio Fire ja Ghosti on kivoi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen alkanut tykästyä tämän postauksen kirjoitettuani Minioriin vielä lisää! Se on hauska! Hassua miten paljon Mudbrayta ja Mudsdalea tunnutaan vihaavan. :D

   Poista
 2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska traileri nimenomaan kestää 5 minuuttia. Siinä oli ihan hirveästi uutta infoa, joten en mitenkään jaksaisi kirjoittaa siitä kaikesta kerralla. Lisäksi siitä tulisi ihan ylipitkä postaus mitä tuskin kukaan jaksaisi edes lukea. Ja onhan se mukavempaa saada monta postausta nyt heti trailerin jälkeen, kuin yksi iso postaus joskus viikon päästä. Osia tulee varmaan neljä. Tottakai niitä tulee lisää kun en ole vielä kirjoittanut kaikesta uudesta infosta.

   Sanomalla että postauksia tulee harvakseltaan, tarkoitin sillä vain nimenomaan sitä, että niitä tulee harvoin. Monet varmaan toivoisivat että kirjottaisin uuden trailerin uutisista nopeammin, sen takia pahoittelin ettei postauksia tule joka päivä vaan vähän harvemmin.

   Poista
  2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 4. Mäki tykkään Oricorion noista eri formeista. Mun lemppari on varmaan Fire ja Ghost, joista tota Ghostia voisin harkita tiimiini. Kaikki muut on ihan okei, ei mitään hirveän ihmeellisiä. Vaikka Minior on kyllä ihan hauska. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jess! Hienoa että joku muukin pitää Oricoriosta! Ja joo, lisää rakkautta myös Miniorille kiitos. :D

   Poista