torstai 4. elokuuta 2016

Elokuutraileri Osa 1: Alola Forms

Mä unohdin ihan kokonaan että elokuun ensimmäisenä päivänä oli luvassa uutta Sun ja Moon-infoa. Niinpä seuraavana päivänä kun menin Serebii-sivulle, meinasin räjähtää innosta kun näin miten paljon kaikkea uutta oltiin paljastettu! Se uusi traileri mikä me saatiin on ensimmäinen kunnollinen asia, joka nosti mun hypeä pelejä kohtaan ihan hirveästi! Video on yli viisi minuuttia pitkä ja täynnä pelkkiä uusia juttuja, joista kirjoitan teille muutamassa erillisessä postauksessa. Ihan ensimmäisenä haluan puhua trailerissakin näytetystä ensimmäisestä asiasta: uusista Alola Formeista.

Mä en osaa yhtään sanoa mitä mieltä olen näistä. Fanit ovat pitkään luoneet Pokemoneille huvin vuoksi erilaisia versioita, muunnellen niiden ulkonäköä ja tyypitystä. En olisi kuitenkaan ikinä arvannut... Tai tuskin kukaan arvasi! ...että Pokemoneille tehtäisiin näin ihan virallisesti. Tavallaan tämä on musta tosi siisti ja hauska idea - muuttaa vanhoja Pokemoneja erinäköisiksi ja -tyyppisiksi, mutta samalla taas tulee sellainen fiilis että eiiihh.... miksi? Ehkä mua häiritsee tällaisessa ainakin se, että niin jotenkin randomit Pokemonit saivat Alola Formin. Jos jokaisessa uudessa sukupolvessa olisi tästä lähtien aina muutama vanhempi Pokemon joka saa uuden Regioniin sopivan Formin, voin kuvitella meneväni nopeasti tosi sekaisin. Tavallaan on kuitenkin hauskaa että vanhoja Pokemoneja muutetaan Alolaan sopivimmiksi. Mun pitää varmaan vähän totutella näihin Alola Formeihin ennen kuin osaan sanoa niistä selkeämpää mielipidettä. Pidän tästä ideasta kuitenkin paljon enemmän kuin Mega-muodoista, joten plussaa siitä.

Alolan Exeggutor


http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/SunMoon/Alola-Exeggutor_zpsfh9yuata.jpg

Exeggutor on näistä Alola Formeista se, joka on tainnut saada eniten rakkautta. Tosin ei ehkä ihan sillä tavalla kuin mitä luulisi - siitä on enemmänkin tullut yleinen vitsi. Tai meme. :D Exeggutor on kasvanut Alolassa huomattavasti pituutta saatuaan paljon aurinkoa, ja muuttanut samalla tyypityksensä lohikäärmeeksi. Jos joku olisi kertonut mulle pari vuotta sitten että Exeggutor on jonain päivänä näin rakastettu ja Dragon-tyyppinen, en olisi millään uskonut. :D Vaikka nämä Alola Formit ovat mulle vielä vähän hämmentäviä, tykkään tästä uuden Exeggutorin designista. Se näyttää todella hupaisalta ja veikeältä, mikä sopii mulle vallan mainiosti. Exeggutoria on ehkä vaikea ottaa tosissaan tuollaisella kaulalla, mutta pakko myöntää että tykkään sen ulkonäöstä enemmän tällaisena. Tavallinen Exeggutor on aina ollut mulle tosi tylsä, mutta tämä Alolan versio on hauska ja jopa omalla tavallaan ihan söpökin. :D

Alolan Sandshrew & SandslashSandshrew ja Sandslash muuttivat molemmat muotoaan ja ulkonäköään Alolassa, vaihtuen Groundista jää- ja terästyyppisiksi. Ihan mahtava tyypitys-yhdistelmä! Sandshrewista sanotaan että sen muutettua aavikolta Alolan lumisille vuorille, sille muodostui tämä uusi Formi. Sandshrew on jäämuodossaan tavallista Sandshrewia kestävämpi, mutta samalla hitaampi ja vähemmän notkea. Se ei voi edes käpertyä palloksi kuten tavallisesti. Tämä tarkoittaa varmaan sitä, että Sandshrewilla on erilaiset statsit riippuen siitä missä Formissa se on. Eli Alola Formit eivät muuta vain Pokemonin ulkonäköä ja tyypitystä, vaan myös sen statseja ja tietysti iskujakin.

Tykkään näiden kahden ulkonäöstä tosi paljon. Sandshrewin kuvio näyttää nyt ihan iglulta, ja Sandslashin piikit näyttävät upeilta jäisinä. Alolan Sandshrew on varmaan suosikkini kaikista näistä Alola Formeista tällä hetkellä - se näyttää vaan niin suloiselta valkoisena ja lumisena. :3 Nyt tässä käy juuri niin kuin pelkäsin mitä nämä Alola Formit tekevät - en osaa enää sanoa kummasta Sandshrewista pidän enemmän, tavallisesta vai tästä jäisestä. D:

Alolan Vulpix & Ninetales


http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/SunMoon/ninte_zpstsf4vlmo.jpg

Vulpix ja Ninetales kokivat muodonmuutoksen tulesta jäähän. Vulpix on nyt Ice-tyyppiä ja Ninetales puolestaan Ice/Fairy-tyyppiä. Alolan Vulpixesta sanotaan, että ne muuttivat Alolaan alunperin ihmisten mukana, mutta ajautuivat asumaan lumisille vuorille. Siellä niille muodostui tämä uusi valkoinen Formi, mikä auttaa niitä selviytymään hyisessä pakkasessa. Kuten myös edellisten Alola Formien kohdalla, tykkään näistäkin kahdesta tosi paljon. Vulpix näyttää todella söpöltä lumisessa muodossaan ja Ninetales näyttää kuin se olisi suoraan jostain sadusta. :3 Vulpixelle ja Ninetalesille sopii hyvin nämä jäämuodot, koska oikeassakin maailmassa on myös lumisilla seuduilla eläviä valkoisia kettuja, esimerkkinä napakettu.

Näyttävätköhän nämä kaikki Alola Formit kivoilta mun mielestä siksi, että pidän näistä kaikista Pokemoneista jotka sellaisen saivat, vai onko tykästymiseni niihin silkkaa sattumaa? En osaa sanoa. Mutta edelleen vaikka pidän näiden Alola Formien ideoista ja ulkonäöstä, en ole varma mitä mieltä olen Alola Formeista. Tavallaan hyvä idea, tavallaan huono. Huomaan kuitenkin jääväni odottamaan melko innoissani mitkä muut Pokemonit tulevat saamaan Alola Formin. Ainakin Marowakille ollaan spekuloitu sellaista, koska yksi Alolan Island Challenge kapteeneista käyttää Marowakia toteemipokemoninaan, ja kyseessä on tulityyppeihin erikoistuva kouluttaja. Ehkä Marowakista tulee tulityyppinen tulitanssija-pokemon? Sellainen huhu ainakin liikkuu ilmoilla.

Mitä mieltä te lukijat olette Alola Formeista? Kuulen mielelläni teidän mielipiteenne. :) Kirjoitan parhaillani kahta muuta postausta tähän uuteen julkaistuun infoon liittyen, jotka tulevat varmasti pian. Seuraavalla kerralla tulee varmaan mielipide-postaus uusista paljastetuista seitsemännen sukupolven Pokemoneista, mutta en ole siitä ihan varma. Joka tapauksessa, hyvää kesää, nyt kun niin voi vielä pari viikkoa sanoa! :D

7 kommenttia:

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Jep, siinä mielessä tämä Alola Formi-idea on mun mielestä ihan kiva, koska tosiaan oikeassakin maailmassa eläimet näyttävät vähän erilaisilta eri puolilla maailmaa.

   Kiitoksia! :)

   Poista
 2. On myös huhuja että Alolan Rattata ja Raticate olisi dark -tyyppiä, Abran muodot taistelu -tyyppiä, Growlithe ja Arcanine water -tyyppiä, Nidoking & Nidoqueen poison ja taistelu -tyyppiä ja Doduo ja Dodrio taistelu ja lentotyyppiä. Aikaisemmat saman kaverin huhut ovat pitäneet paikkansa, joten saa nähdä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olinkin kuullut tuon että Growlithe ja Arcanine olisivat vesityyppiä, mutta noita muita en. Saa nähdä miten käy! Kuulostaa kyllä ihan mielenkiintoisilta tyyppivalinnoilta. :)

   Poista
 3. Ice/Fairy-tyyppinen Ninetales on mahtava!!! Rakastan sen designia ja värejä! Niin nätti! :)

  VastaaPoista