keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Uusi Alola-region, professori ja paljon muuta!

Noniin! Lisää höpinää Sunista ja Moonista:

Uudet Pokemon-pelit ovat tulossa kauppoihin onneksi jo marraskuussa, tosin Eurooppaan viisi päivää myöhemmin kuin muualle. Ihmiset ovat tästä mielestäni oudon harmissaan. Onhan se toki kivaa jos kaikki saavat pelin samana päivänä, mutta se on kuitenkin vain viisi päivää. Mä voin ainakin odottaa sen verran ihan helposti. :) Mainitsin viime postauksessa mielipiteeni uusista Pokemoneista, mutta tällä kertaa puhun vähän itse regionista. Uusi alue on nimeltään Alola-region ja se perustuu selkeästi Hawaijille. Ihmeen monet arvasivat/spekuloivat tämänkin ihan oikein. Mun mielestä on ihan kivaa saada vaihteeksi uusi trooppisempi alue. Tähän mennessä Alola-region näyttää kivalta, tosin vihaan sen nimeä. Alola on jotenkin tosi tyhmänkuuloinen sana. :D Mutta eipä se haittaa. Pidin Unovaakin outona aluksi, mutta nyt olen ihan tottunut siihen. Ehkä tässä käy samoin.


Joka tapauksessa saamassamme trailerissa näkyi hienosti Alola-region ylhäältä päin kuvattuna, mutta monet ovat sanoneet sen olevan ihmeen pieni. Tästä on herännyt epäilys, että alueella matkustetaan monille eri saarille, onhan Hawaijillakin kymmeniä eri saaria. Tämä trailerissa näkemämme paikka näyttää paljon yhdeltä Hawaijin pohjoisimmalta saarelta, nimeltään Oahu. Ne ovat lähes tasan saman muotoiset. Oahu ei ole muuten Hawaijien pääsaari, joten ehkä Alolassakin on paljon tätä näkemäämme suurempia saaria. Mun puolesta eri saarille matkustaminen on ihan kiva idea. Kunhan niillä ei tarvitse rampata typerästi edestakaisin koko ajan.


Näimme myös tottakai Sunin ja Moonin pelihahmot, jotka näyttävät musta oikein kivoilta. Monet ovat sanoneet että niiden ulkonäkö on liian tylsä ja tavallinen, varsinkin poika-version, mutta musta niiden lookit ovat ihan ok. Kunhan siitä ei tule tapa. Jos seuraavan sukupolven pelihahmot ovat taas vähän yksityiskohtaisempia, mulle on ihan okei että saimme vähän pelkistetymmät tyypit tällä kertaa. Japaninkielisessä trailerissa näkyi että hahmojen kustomointi on palannut takaisin ainakin jollain tasolla. Ihon- ja hiustenväriä pystyy muuttamaan, mikä on toivottavasti ikuisesti Pokemonissa pysyvä ominaisuus. Trailerissa näkyy että poika-pelaajalla on ensin siniraitainen ja myöhemmin mustaraitainen paita, joten ehkä jonkinlainen vaatteidenvaihto tekee paluun. Mulle on oikeastaan aika sama pystyykö pelihahmon vaatteita muuttamaan Sunissa ja Moonissa vai ei. Hahmot näyttävät musta sen verran kivoilta, etten pahastuisi jos vaatteita ei voisikaan muuttaa. Tosin tuon tyttö-hahmon hattu on jotain ihan käsittämätöntä. :D Jos tytölle saisi silmälasit päähän, olisin myös tyytyväinen.


Näemme trailerissa myös mahdollisesti uuden Rivalin, joka näyttää musta oikein kivalta. Ainakin sillä on ihana hymy. :3 Lisäksi näemme uuden professorin, joka on joko silmälasipäinen paita auki kulkeva hurmurimies, tai vanha kookkaampi papparainen. :D Monet ovat riidelleet kumpi näistä on oikeasti tuleva professori. Henkilökohtaisesti uskon että se on tuo silmälasipäinen tyyppi, mutta en ole mitenkään sataprosenttisen varma. Olisihan se outoa ettei hän antaisi meille aloituspokemoneja, vaan tämä vanhempi mies. Kummankin hahmo nimi tarkoittaa myös puuta, joten sekään ei anna varmennusta. Voihan se toki olla, että tämä nuorempi kaveri on vanhemman professorin oppilas tai avustaja. Mutta en osaa sanoa mitään varmasti. Toivon että uusi professori olisi tämä nuorempi mies., koska pidän hänen designistaan enemmän. :D Tuo vanhus näyttää liikaa Rowanilta naamasta.


Yksi uusi asia jonka huomasin trailereissa heti oli se, että hahmot eivät näytä enää niin chibimäisiltä overworldissa. Sen sijaan niiden oikea koko ja ulkonäkö näyttäisi säilyvän koko ajan eikä vain välianimaatioissa, mikä oli tilanne edellisissä peleissä. Hassua kyllä, mä jotenkin vierastan tätä asiaa. Ihmiset ovat aina näyttäneet Pokemonissa juuri sellaisilta vähän chibimäisiltä tönköiltä ukkeleilta, joten tämä tyylinvaihdos näyttää mun silmissäni vähän oudolta ja epäpokemonmaiselta. Mutta uskon että tykästyn siihen enemmän kunhan siihen tottuu pelaamisen myötä. :) Yksi söpö juttu muuten vielä minkä huomasin trailereissa oli se, että pelaaja nostaa valitsemansa aloituspokemonin syliinsä. Aww!! Ihana yksityiskohta. :3 Pelaajahahmot näyttäisivät myös seisovan taustalla otteluiden aikana, mikä on myös tosi kiva lisä.


Yleisesti Pokemon Sun ja Moon näyttävät musta näiden uusien trailerien perusteella tosi kivoilta. Aloituspokemonkolmikko on kiva, pelihahmot ovat onnistuneen näköisiä, legendaariset maskotit hienoja, ja Alolan trooppinen saari näyttää kaikin puolin hienolta! Mutta jostain syystä peli näyttää musta samaan aikaan tosi epäpokemonmaiselta. Ehkä sen takia että sen tyyli on muuttunut sen verran paljon vanhemmista peleistä. Mutta kunhan saan Pokedexin kouraani, palloja taskuuni, ja aloituspokemonin rinnalleni yhdessä tutkimaan mun kanssa Alolaa, olen varma että tulen nauttimaan pelistä todella paljon. :) Mitäs te lukijat olette mieltä uusista peleistä? Mikä on suosikkistartterinne?

10 kommenttia:

 1. Mä varmaan valitsen Rowletin. Muut on tylsiä ja rakastan Rowletin rusettia. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rowletin rusetti on kyllä ihana! :3 Toivon ettei se katoa Pokemonin kehittyessä.

   Poista
 2. Outo pöllö, pelle-hylje vai hienonvärinen tulikissa? Mä otan ainakin Litteonin jos sen muut muodot pysyvät yhtä hyvinä. Littenillä on ehdottomasti paras design!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Litten näyttää kyllä hienolta! Saatan pitää siitä kaikkein eniten, mutten osaa sanoa ihan varmasti onko se Rowletia kivempi.

   Poista
 3. Litten ja Popplio on siistei. Mä tykkään myös Alola-regionista tosi paljon! Moonin maskotti on tosi magee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Litten ja Popplio ovat kivoja ja Alola-region näyttää hienolta! :) Kiva kuulla että joku toinenkin tykkää Moonin maskotista. Niin monet tuntuvat rakastavan vain Sunin maskottia.

   Poista
 4. Jee, tosi kivaa että päätit tehdä uuteen geneen liittyviä postauksia :) Täälläpäin ollaan myös tosi innostuneita uudesta generaatiosta! Trooppinen Alola vaikuttaa kieltämättä oikein siistiltä mestalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että postaukset ilahduttivat! :) Alola näyttää hienolta joten en malta odottaa että pääsen tutkimaan sitä itse!

   Poista
 5. On se ikävää kun nintendo ei tajua että poksu pelien julkaisu samaan aikaan kaikkialla maailmassa on hyvin tärkeää, sillä netti tulee räjähtämään täynnä spoilereita ja itse en haluaisi nähdä niitä , joten mun pitäisi olla ilman nettiä 5 päivää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä huono puoli siinä ettei pelejä julkaista samana päivänä. Mä henkilökohtaisesti uskon että pystyn välttämään spoilereita helposti 5 päivää, mutta ymmärrän että jollekin se voi olla hankalampaa. Varsinkin jos liikkuu paljon netissä.

   Poista