lauantai 7. toukokuuta 2016

Kawan uudet kokemukset Pokemonin parissa

Mä olen sanonut monesti itseäni amatööriksi Pokemonissa. Vaikka taskuhirmut ovat olleet mulle tärkeitä lähes koko elämäni ajan, olen jättänyt paljon niihin liittyviä asioita kokeilematta. Enkä ole myöskään ollut mikään hämmästyttävä mestari niiden kanssa... Mainitsin vähän aikaa sitten Alpha Sapphire-postauksessa, että olen alkanut viime aikoina kokeilemaan kaikenlaista uutta Pokemoniin liittyvää. Ja voi juku miten iloinen mä olen että tein niin! Olen alkanut tykätä Pokemon-peleistä ihan uudella tavalla ja nauttia niistä entistä enemmän!

Mä olen aina pelannut Pokemonia vain läpäistäkseni pelin tarina-osion. En yleensä koske enää peleihin sen jälkeen kun olen voittanut Elite Fourin. Paha tapa, tiedetään... Mä hölmöläinenhän tajusin vasta muutama vuosi sitten kunnolla myös esimerkiksi Attackin ja Special Attackin eron, hahahaa. I'm a dummy. :D Voi hitsi, tämän luettuanne te alatte varmaan kaikki vältellä mun blogia. xD Joka tapauksessa, mä päätin nyt muutama päivä sitten tarttua pitkästä aikaa takaisin Pokemon Y:hyn ja aloittaa siinä ihan uuden tavoitteen: National Dexin täytön.

Gamezonen kuva

Juu, tämä on varmaan teistä monille ihan tavallinen juttu minkä olette tehneet itse monta kertaa, mutta mä en ole koskaan kokeillut kunnolla Pokemonien keräämistä. En tosin aion kerätä niitä kaikkia, vaan ainoastaan täyttää Pokedexini. Tämän ansiosta olen alkanut esimerkiksi breedaamaan tarkuhirviöitä ihan ensimmäistä kertaa (tosin olen kyllä tainnut kokeilla sitä joskus ennenkin), sekä vaihtelemaan niitä muiden ihmisten kanssa. Kyllä, tämä kaikki on mulle ihan uutta, koska se ei ole jostain syystä ikinä ennen oikein kiinnostanut mua. Kokeilin myös otella ensimmäistä kertaa onlinessa ja voitin ekan matsini, vaikka vastustajalla oli tiimi täynnä pelkkiä legendaarisia Pokemoneja. Jee! :D

Mä en usko että saan oikeasti koko National Dexiä IHAN täyteen, mutta yritän silti parhaani. Tosin mistäs sitä tietää. Olen myös hurahtanut ihan täysillä Wonder Tradeen - on tosi hauskaa lähetellä Pokemoneja muille tietämättä minkä otuksen saa itse. Varsinkin kun yllätyin millaisia Pokemoneja sieltä tulee oikeasti vastaan! Olen vaihtanut Wonder Tradella varmaan noin 50 Pokemonia, mutta olen nähnyt tasan yhden Zigzagoonin ja vain kolme Raltsia. Nämä ovat ilmeisesti niitä joita siellä tulee vastaan eniten. Tyyliin kolmas Pokemon jonka sain Wonder Traden kautta oli 50-tasoinen Spiritomb jolla oli Pokérus! Olin siitä ihan innoissani, koska en ole ikinä nähnyt tai saanut Pokérusia itselleni peleissä. En tiedä onko sen saaminen Wonder Traden kautta yleistä vai ei, mutta mä olin kaikesta huolimatta tosi iloinen. Nyt mun kaikki Pokemonit omaavat viruksen - olen oikea tautien levittäjä. :DSpiritombin jälkeen sain myös läjän aloituspokemoneja, kuten Tepigin, Froakien ja Charmanderin. Mulla on tällä hetkellä melkein kaikki aloituspokemonit - vain Sinnohin ja Johton kolmikot puuttuvat. Aloituspokemonryppään jälkeen mua tuli Wonder Tradessa vastaan vielä yksi mahtava yllätys, nimittäin 100-levelinen shiny Kyurem, jolla oli myös Pokérus! *w* Uskon ettei tällaisia tule ihan koko ajan vastaan, joten olin tietty taas ihan innoissani. Mulla on nyt ehkä noin puolet Central Kaloksen Pokemoneista - koitan kerätä Pokemoneja järjestyksessä Kaloksen alueiden mukaan ja sen jälkeen keskityn täyttämään National Dexiäni.


Nyt musta tuntuu tosi tyhmältä etten ole kokeillut mitään tällaista Pokemonissa ennen, koska mulla on dexin täytön parissa ihan hirmuisen hauskaa. :D Mun innokkuuteni Pokemonien vaihtamista ja breedamista kohtaan tuntuu varmaan teistä monista ihan oudolta koska olette tehneet sitä itse jo niin monet kerrat, mutta muistakaa että tämä on mun ensimmäinen kertani kun kokeilen jotain tällaista. Tunnen itseni kaiken tämän takia nyt entistä keltanokemmaksi mikä tulee Pokemoniin, mutta eipä se haittaa. On vaan mukavaa että nämä pelit tarjoavat mulle jotain ihan uutta kaikkien näiden vuosien jälkeen. :D Saanpahan syyn rakastaa pelisarjaa taas entistä enemmän. <3

4 kommenttia:

 1. Mitäääähh!!! Sait Kyuremin Wonder Tradessa!? Miks mä saan pelkkiä Bidoofeja ja Marilleja? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhah, olin kyllä yllättynyt. Taisi käydä hyvä tuuri! :D

   Poista
 2. Rakastan pokedexin täyttöä tällä hetkellä täytän platinumin dexiä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pokedexin täyttäminen on yllättävän hauskaa. Musta tuntuu ihan hölmöltä etten ole kokeillut sitä koskaan ennen. :D

   Poista