tiistai 10. toukokuuta 2016

Aloha! Seitsemäs sukupolvi saapuu!


The hype is real ihmiset!! Tätä päivää kannatti odottaa, koska me saatiin juuri niin paljon uutta tietoa Pokemon Sunista ja Moonista kuin mä toivoinkin! Jeee! :D Uusi traileri paljasti seitsemännen sukupolven aloituspokemonit, maskotit, sekä paljon muuta! Mun piti odottaa pari tuntia ennen kuin pystyin kirjottamaan tämän postauksen, koska olin niin innoissani aiemmin. :D Nyt kun olen saanut vähän sulatella näkemääni, on helpompaa sanoa mitä mieltä mä olen kaikesta. Tähän mennessä kaikki näyttää joka tapauksessa TOSI HIENOLTA!

Kirjoitan näistä uutisista varmaan kaksi erillistä postausta (tai ehkä sitäkin enemmän, kuka tietää) - puhun tässä tekstissä uusista paljastetuista Pokemoneista, ja toisessa postauksessa sitten tarkemmin itse regionista, gameplaysta ja muusta mitä trailerissa nähtiin. Ihan ensimmäisenä katsastetaan joka tapauksessa uusi aloituspokemonkolmikko:

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/SunMoon/rowlet_zpsev3quael.png

ROWLET

Rowlet on ihan hirmusöpö!! Ensivaikutelmani oli pitkä ja voimakas "awww" ja olen samaa mieltä yhä edelleen. :D Rowlet on Grass Quill Pokémon, jonka tyypitys on tietty ruoho ja lento. Aika hassua miten moni arvasi oikein, että ruohostartterista tulee jonkinlainen lintu. Tai ainakin kaikki spekuloinnit mitä mä olen nähnyt ovat lähes joka kerta sanoneet näin. Musta on ihan mukavaa saada Flying-tyyppinen startteri, mutta on jotenkin mielenkiintoista että jo ihan tämä ensimmäinen muoto on lentotyyppiä. Tai ei siinä nyt mitään ihmeellistä ole, mutta jotenkin musta tuntuisi luontevammalta että vasta toinen ja kolmas muoto osaisivat lentää. Tosin ei sillä nyt oikeasti ole mitään väliä.

Rowlet on ihan hirmu kivannäköinen, kuten jo mainitsin. Tykkään sen suloisesta pyöreästä muodosta, pikkujaloista ja tuosta ihanasta lehtirusetista. :3 Rowlet näyttää mun mielestä oudon vähän aloituspokemonilta. Ehkä siksi ettei sen ruohomaisuus korostu niin hirveästi kuin yleensä. Mutta ei se mitään haittaa. Tykkään joka tapauksessa Rowletista tosi paljon, enkä malta odottaa millaiseksi se kehittyy. Tämä saattaa olla näistä kolmesta suosikkini, mutten ole siitä ihan varma.

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/SunMoon/litten_zpspo4ishjw.png

LITTEN

Tämän kisun nimestä tulee väkisin mieleen Litleo. Olenko ainoa jolla näin on? Litten on tulityyppinen Fire Cat Pokémon, jonka design on musta tosi upea! Olen suuri kissaihminen, joten hyppäsin riemusta kattoon kun näin että saadaan kissastartteri. :D Mulla on tosi suuret odotukset Littenin kehitysmuodoilta, koska toivon NIIN kovasti että voisin vihdoin ja viimein valita tulistartterin josta todella tykkään. Mähän päätin aikoinaan että valitsen aina Fire-tyypin aloituspoksukseni, mutta tämä muuttui kun ne kävivät yhtäkkiä rumiksi ja hirveiksi. D:

Torchic oli kova pettymys, koska vihaa Blazikenia. Sen jälkeen toivoin tietysti uutta kivaa tulistartteria, mutta saatiin Infernape, josta pidän melkein yhtä vähän. Sitten näin suloisen Tepigin ja innostuin kovasti, mutta tietysti siitäkin muuttui ihan karmea tekele. Fennekinin kohdalla olin viimein taas toivoa täynnä, mutta harmi kyllä ketun kehitysmuodot pettivät mut jälleen kerran. Joten ehkä nyt vihdoin ja viimein Littenistä kehittyisi sellainen otus josta mä oikeasti pidän! Toivon tätä todella kovasti! Tähän mennessä kissa näyttää tosi kivalta - rakastan sen punamustaa väritystä ja noita isoja viiksiä. :3 En osaa sanoa pidänkö enemmän tästä vai Rowletista.

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/SunMoon/popplio_zpswpceevnd.png

POPPLIO

Popplio on eh... vähän kummallinen. :D Kyseessä on vesityyppinen Sea Lion Pokémon, josta mun on vaikea sanoa mielipidettäni. Popplio on ihan söpö, mutta samaan aikaan en pidä sen designista. Mutta ei se silti ole rumakaan... Mä ja mun sekavat mielipiteeni. :D Popplio ei jostain syystä näytä musta tarpeeksi Pokemonilta - se näyttää enemmän siltä kuin se oltaisiin repäisty suoraan jostain lasten piirretystä. Mua säälittää tämä Pokemonparka jo nyt, koska huomaan heti että muut ovat vähän samaa mieltä. Rowlet ja Litten ovat selvästi suositumpia, mutta kuka tietää, ehkä Popplio kääntää kaikkien mielipiteet vielä ympäri. Näinhän Oshawott ja Froakiekin taisivat aika lailla tehdä. Olen melkein kiinnostunein Popplion muista muodoista tämän takia. Jatkaako se lastenohjelmalinjaa vai muuttuuko siitä yhtäkkiä joku badass hirmupeto. :D Se jää nähtäväksi.

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/SunMoon/tumblr_o6yn2897nk1sr6y44o2_250_zpstdih9bni.pnghttp://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/SunMoon/tumblr_o6yn2897nk1sr6y44o1_250_zpswnnuxl50.png

Meille paljastettiin tietysti myös pelien uudet maskotit, jotka näin ensivaikutelmana näyttävät musta tosi kivoilta! Kumpikaan Pokemoneista ei ole mitenkään erityisen upea, niin kuin sellainen "oooohhh ihan mahtava!!!" tasoinen. :D Mutta pidän molempien designista tosi paljon! Valkoinen aurinkoleijona on uljas ja säihkyvä kuten legendaarisen Pokemonin pitää ollakin. Tykkään tosta auringonmuotoisesta kultaisesta jutusta sen naamassa. :D Hieno yksityiskohta! Pokemonin väritys on musta ehkä vähän tylsä, mutta muuten oikein onnistunut ja kivannäköinen tyyppi. Tykkään että näissä Pokemoneissa on samaa näköä noiden pelien logojen kanssa.

Moon-version keiju-lepakko-vampyyri-tähti-noita-hommeli-Pokemon näyttää ihan hitsin mageelta! :D Olen tosi iloinen miten ainutlaatuinen sen design on! Upea ilmestys, jossa on tos kivoja yksityiskohtia ja hienot värit. Tämä on myös paljon mielenkiintoisempi kuin tuo leijona. Hassua että saattaisin silti tässä vaiheessa valita peleistä Sunin, mutta en tosiaankaan vielä tiedä kumman peleistä tulen oikeasti ottamaan. Päätän sen aina päivää ennen pelin ostamista, joten turha mun on siitä vielä huolehtia. :D Tykkäsin tämän kuu-Pokemonin näyttäytymisestä trailerissa, kun se pisti siipensä sillä lailla sellaiseen ympyrämuotoon ja ampui sitten jonkun valtavan säteen koko kehostaan. Näytti upealta! *w*

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/SunMoon/lunaala_zpsrbtova1h.jpg
Katsokaa nyt miten hieno!!

Kuten varmaan arvaatte, olen tosi tyytyväinen ja innoissani kaikesta näkemästäni. Musta tuntuu tällä hetkellä että odotan näitä pelejä jopa enemmän kuin aikoinaan Y:tä ja X:ää. Aloituspokemonit ovat positiivinen yllätys, Alola-region näyttää kivalta ja mielenkiintoiselta, ja legendaariset Pokemonit ovat pitkästä aikaa hirmu nättejä! En millään malta odottaa että meille näytetään lisää tietoa näistä peleistä. On ollut hirveää olla tietämättä peleistä mitään, mutta nyt kun tietää vähän, se tuntuu oikeastaan melkein vielä pahemmalta. Koska mä ainakin haluan nähdä pian lisää! Kuten sanoin jo kymmenen kertaa... :D Tämä on ehkä parasta aikaa olla Pokemonfani, kun meille ripotellaan pikkuhiljaa lisää infoa ja uusia Pokemoneja. Kirjoitan näistä uutisista varmaan huomenna lisää, sitä ennen hyvää kevättä teille kaikille!

5 kommenttia:

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kun sanoit niin mullekin tulee Rowletista mieleen vähän se vanha MTV:n pöllö. :D Toivon että Litten olisi pelkkä Fire-Pokemon. Mun kaikissa postauksissa on aina ihan hirveästi kirjoitusvirheitä... En tiedä miksi mutta en vaan viime aikoina tunnu osaavan enää kirjoittaa oikein. :D

   Poista
  2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  3. Jep, tiedän mitä "aloha" tarkoittaa. Se on yleinen tervehdys Hawaijilla. :)

   Poista