maanantai 30. toukokuuta 2016

Pokemon Anime: XY104 & XY105

XY104 - A Windswept Encounter

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Anime%20Episodes/047_zpssnissk0l.jpg

Heipparallaa! Pahoittelen viimeaikaista hiljaiseloa. Olen juuri aloittanut uudessa työssä, joten mulle on jäänyt vähemmän aikaa olla koneella. Sitä paitsi nyt kun on näin ihanat ilmat, haluan ehdottomasti olla ulkona enkä sisällä ruudun ääressä. ;) Tänään kirjoitan teille kuitenkin taas vähän animesta. Tämä jakso oli mielestäni tosi tylsä, jopa yksi koko XY-kauden huonoimpia.

Ash ystävineen pitää kävelypaussia matkaltaan kauniilla kukkaniityllä. Ashin (ihan liian vähän ruutuaikaa saanut) Noibat eksyy pian metsikköön ja törmää vahingossa Breloomiin, jonka kanssa tämä alkaa kilpailla lähettyvillä liikuskelevan Floetten suosiosta. Rakettiryhmä sieppaa kukkasen mikä pakottaa Noibatin ja Breloomin lopulta tietysti yhdistämään voimansa pelastaakseen Floetten. Melskeen keskellä Noibat oppii myös uuden liikkeen, Acrobatics.

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Anime%20Episodes/166_zpske5cfaln.jpghttp://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Anime%20Episodes/543_zpswdwhshup.jpg

Tämä oli niin filler-jakso kuin vain ikinä voi olla. Toki tässä nähtiin onneksi vihdoin ja viimein Noibattia ja vähän sen hahmonkehitystä, mutta yleisesti en tykännyt tästä jaksosta juuri ollenkaan. Ehkä musta tuntuu että kaikkien näiden XYZ-kauden mielenkiintoisten juonten seassa oli vaan tosi tylsää nähdä näin mitätön ja turha jakso. Lisäksi mua ärsyttää tosi paljon miten Ashin Noibattia kohdellaan. Se on saanut ihan liian vähän huomiota ja musta on tosi tyhmää että se kehittyy jo parin jakson päästä. Olisivat nyt edes laittaneet sen ottelemaan vähän enemmän ennen kehitystään. Noibat ansaitsee paljon enemmän ruutuaikaa, mutta vaikka se sitä tässä jaksossa vihdoin saikin, en tykännyt tästä jaksosta lähes yhtään. Jos tämä jakso olisi tullut paljon lähempänä sitä kun Ash sai Noibattinsa, olisin varmaan pitänyt tästä enemmän.

Arvosana: ★

XY105 - Party Dancecapades

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Anime%20Episodes/291_zpsvr5jztwm.jpg

Tämä oli varmasti kaikille Ashia ja Serenaa shippaaville oikea unelmajakso. :D Serena kutsutaan Pokemon-esityksiin osallistuville kilpailijoille tarkoitettuihin tanssiaisiin, jossa hän toivoo pääsevänsä viimein tekemään edes jotain hitusen romanttista Ashin kanssa. Serena päätyy harmikseen kuitenkin tanssimaan Clemontin kanssa, eikä saa tilaisuutta valssia Ashin kanssa ollenkaan. Tanssiaisissa on myös pokemonottelu, jossa Ash ja Serena ottelevat Rakettiryhmän Jamesia, sekä Serenan Rivalia Mietteä vastaan. Ottelun aikana Eevee kehittyy Sylveoniksi ja pistää vastustajat nippuun helposti.

Tykkäsin tästä jaksosta tosi paljon, vaikka se olikin vähän outo. :D Enkä ole mikään suuri Ashin ja Serenan shippaajakaan. (Köh köh, Misty on parempi vaihtoehto Ashille, köhhöh...) Oli kuitenkin hauska nähdä varsinkin Pokemonien tanssimista. Eeveekin oli tosi suloinen koko jakson ajan, varsinkin tanssiessaan Bunnelbyn kanssa. Aww. :3 Rakastan nähdä niitä kahta yhdessä. Niin söpöjä! Slurpuffin ja Pikachun vuorovaikutus oli myös hupaisaa ja söpöä katseltavaa. Eipä multa löydy oikeastaan muuta sanottavaa tästä. Paitsi että arvasin Serenan Eeveestä kehittyvän Sylveonin. Siitä tulee varmasti hänelle oikein oiva tiimiläinen. :) Koitan kirjoittaa pian lisää ja välillä jostain muusta kuin animesta! Sori jos tästä tuli kauhean tönkkö ja outo postaus. Tai ainakin omasta mielestäni kirjoitin tämän jotenkin vähän liian hutasten. :D Noh, samapa se.

Arvosana: ★★★

2 kommenttia:

  1. Misty on vieläkin best girl haluan hänet takaisin! #bringmistyback

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen samaa mieltä! Misty on edelleen yksi lempihahmoistani Pokemonissa! :D

      Poista