maanantai 30. marraskuuta 2015

Top 10 Dark Pokemonit: Sija 1

UMBREON


Jes! Sain juuri ja juuri pysyttyä lupauksessani, eli sain postattua tämän Dark-listan loppuun marraskuun aikana. :D Umbreon pääsi luonnollisesti listassa ykköseksi, koska rakastan sitä tosi paljon ja se sattuu olemaan suosikkini Eeveelutioneista. Olen puhunut Umbreonista viime aikoina aika paljon, varsinkin Top 8 Eeveelutionit-postauksessa, joten en sano siitä hirveästi mitään. Rakastan sen designia ja mystisyyttä. Umbreon on kiva ja voimakas, ja varmasti yksi suuurimmista suoikkipokemoneistani koskaan. Ihana Pokemon! :)

Mulla on viime aikoina ollut hieman tylsä ongelma, nimittäin en keksi mistä kirjoitella tänne blogiin. Olen tainut puhua tästä jo aiemminkin, mutta sanon sen nyt silti uudestaan. Se selittää vähän hiljaiseloanikin täällä... Olen eräänlaisessa käännekohdassa elämässäni opintojenikin puolesta, jonka vuoksi olen ollut aika kiireinen, ja tulen varmasti olemaan koko tämän loppuvuoden ajan. Sen vuoksi blogissa saattaa tulla vähän pidempiä hiljaisia vaiheita, mutta pyrin välttämään niitä.

Jos ei muuta, niin ainakin koitan jatkaa myös Top 10 Pokemon-elokuvat listaa, sekä hoidella Y:n lähipäivinä loppuun. Sitä ennen, hyvää joulunodotusta kaikille! <3

2 kommenttia:

  1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eläintenhoitoa/Maatalouslaa/Luonnontieteitä... Jotain sinne päin olen yrittämässä tässä käynnistää. :D Mutta kuten sanoin postauksessa, tällä hetkellä opiskelupaikka on hieman hakusessa. Mutta kyllä se tästä selkeytyy. Tällä hetkellä työskentelen eläinkaupassa.

      Poista