maanantai 4. maaliskuuta 2013

Tervetuloa!

Heippa!


Olet eksynyt juuri The Blue Salamander-nimiseen Pokemon-blogiin. Tätä blogia ylläpitää tällä hetkellä 18-vuotias nuori neiti ja suuri Pokemon-fani - voit kutsua minua nimellä Kawa. Jotta nyt vähän ymmärtäisit mistä näillä sivuilla tulee olemaan kyse, niin tässä hieman taustatietoa:

Perustin joskus vuosia sitten omat fanisivut Pokemonille, koska olen aina ollut taskuhirviöiden uskollinen fani. Sivut kulkivat silloin nimellä Pokewiki, koska ajattelin tehdä suomalaisen, hyvin pienehkön ja epälaajan wikin. Sivujen ylläpito oli kuitenkin tylsää, joten lopetin nopeasti ja unohdin sivuni kokonaan vuosiksi. Myöhemmin muistettua pitkästä aikaa sivuni, ajattelin uusia ne ja kirjoittaa wikimäisten tietojen sijaan omia mielipiteitäni ja spekulointia kaikista mahdollisista pokemoneista, sekä lisäksi vähän Pokemon Animesta ja leffoista. Eteeni kuitenkin ilmeni ongelmia.

Pokewikini oli tehty jollekin ilmaisille, pienimuotoisille kotisivuille, joihin pystyi laittamaan vain rajallisen määrän sivuja ja teksiä. Ja koska taskuhirviöitä on tälläkin hetkellä lähes 700, niin tajusin ettei sivuille mitenkään mahtuisi sivut kaikista pokemoneista. Niinpä päätin nyt ihan muutaman päivä sitten muuttaa sivuni blogiksi, jossa voisin vapaasti kirjoitella Pokemonista ihan mitä tahansa mieleen vain juolahtaa!

Ajatus kuulosti niin mukavalta, että tässä sitä nyt ollaan! Sivujeni nimi The Blue Salamander viittaa vesipokemon Wooperiin, joka kuuluu yksiin meikäläisen lempparipoksuista. Eihän Wooper mikään salamanteri ole, mutta väliäkö sillä. Joka tapauksessa toivon että sivuni kiinnostavat sinua ja nautit tästäkin tekstin pätkästä jollakin tasolla. Hehee! :D

Tervetuloa blogiini!

- Kawa

4 kommenttia:

 1. hei! voisitko mitenkään lisätä tänne tietoa siitä ashin serkusta gary oak vai mikä se oli :D. kiitos jo etukäteen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Mitä tarkalleen tarkotat? Haluaisitko jonkinlaisen tekstin jossa on tietoa Gary Oakista? Vai jonkin kirjoituksen, missä kerron Garysta omia mielipiteitä?

   En valitettavasti ainakaan näillä näkymin tule kirjottamaan Garysta pitkään aikaan tänne kyllä mitään, mutta voin toki harkita asiaa. ;)

   Poista
  2. halusin juurikin tietoa ja mielipiteesi. garysta on niin vähän juttua missään. harkitse ihmeessä ja oikein rauhassa :)

   Poista
  3. Okei, ehkä kirjotan Garysta jotakin joskus. Mietin asiaa. :)

   Poista