perjantai 8. maaliskuuta 2013

Extremespeed Genesect

En ole varmaan vuosikausiin odottanut näin innoissani tulevaa pokemon-leffaa! Ensi kesänä tosiaan on tulossa 16. pokemon-elokuva - Extremespeed Genesect: Mewtwo's Awakening. Elokuvasta ei toistaiseksi olla tiedetty oikein mitään, mutta nyt siitä on julkaistu uusi japaninkielinen traileri:



Olenko ainoa joka on tästä ihan innoissaan! Lähinnä minua kiehtoo tuo Mewtwo, jota ei ole näkynyt aikoihin. Lisäksi olen odottanut Genesect-leffaa, koska se on minusta kaikista Blackin ja Whiten legendaarisista pokeista se paras. Jotenkin tuo Genesectin tietynlainen epä-pokemonmaisuus kiehtoo vaan minua niin paljon, että olen kyseisestä pokemonista todella kiinnostunut. :D

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/230px-M16_poster_zps0f156f28.png?t=1368647101


Minusta on myös hauskaa, että tosiaan Pokemon Anime ja tämä leffa ovat sidoksissa toisiinsa, aivan kuten ensimmäinen leffa oli Mewtwon kanssa. Olen myös suurena Ashin Charizardin fanina tosi iloinen, että melko todennäköisesti tämä lisko tulee myös esiintymään elokuvassa. Toivottavasti Charizard saisi samanlaisen, hieman suuremman roolin itselleen, aivan kuten kolmannessa pokemon-elokuvassa.

Nyt voisi sanoa että melko varmasti Sylveon tulee olemaan ainoa 6. genen Eeveevolution, koska kaikki Eeveen muodot tuntuvat esiintyvän tuossa uudessa Pikachu-lyhärissä. Aina muulloinhan Eeveelle on tullut vähintään kaksi uutta muotoa, mutta tällä kertaa tulee varmaan sitten vain yksi.

Joka tapauksessa odotukseni tätä elokuvaa ovat todella korkeat, ja toivon todella että tästä tulisi yksi parhaista pokemon-leffoista. Onhan se aika paljon vaadittu mutta come on... siinä on kuitenkin Mewtwo! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti