sunnuntai 6. elokuuta 2017

Lycanrocin Dusk Form!


Viime yönä japanilainen Pokenchi-sarja vahvisti, että Rockruff on saamassa kolmannen uuden kehitysmuodon. Tätä oltiin vihjailtu aiemmin animessa jonkin verran, mutta nyt se on varmaa: Lycanroc saa Ultra Sunissa ja Moonissa uuden Dusk Formin, joka näyttää musta oikein kivalta. Vielä ei tiedetä miten Rockruff kehittyy tähän muotoon, mutta mahdollisesti sen tulee kehittyä juuri ennen auringonlaskua. Mun mielestä Dusk Form Lycanroc näyttää tosiaan ihan kivalta, mutta mua silti häiritsee miten paljon se näyttää Midday Lycanrocilta. Ei siinä ole muuta eroa kuin värit ja muutama piikki sen harjassa. Mutta samaan aikaan mulla on toiveikas tunne, että Lycanrocille olisi tulossa vielä neljäskin formi, joka saattaisi olla sitten vastapainoksi Dawn Form. Ehkä Dawn Form Lycanroc olisi enemmän Midnight Lycanrocin näköinen, mutta vaikkapa violettiturkkinen keltaisilla silmillä. Se olisi mageeta. :D Siinä tapauksessa mä hyväksyisin tämän uuden oranssin tulokkaan paljon avoivemmin, ja pidän sen designia onnistuneena. Mutta jos tämä Dusk Form Lycanroc on olevinaan näiden kahden aiemman Lycanrocin yhdistys, silloin olen pettyneempi.

Mutta vaikka tilanne olisi mikä tahansa, tykkään silti Dusk Lycanrocin designista. Oranssi ja vihreä kuuluvat lempiväreihini, joten ne näyttävät mun silmissä tosi kivoilta Lycanrocin yllä. Odotan myös innolla Ashin Rockruffin kehitystä tähän muotoon, jotta Dusk Lycanrocia nähdään animessakin. Ihmiset tuntuvat valittavan kauheasti tästä uudesta Lycanrocista, mutta samalla kaikki ovat sanoneet Ashin Rockruffin olevan uusi nouseva Greninja. Ja jos Ashin Dusk Form Lycanroc tulee olemaan vähäänkään yhtä voimakas kuin Greninja, uskon että ihmiset alkavat tykätä siitä enemmän. (Vaikka en kyllä itse usko Lycanrocin nousevan niin voimakkaaksi ja rakastetuksi kuin Ash-Greninja.) Mulla oli harkinnassa pyydystää Rockruff Ultra Moon-tiimiini, koska sille ei riittänyt tilaa Moonin tiimissä, ja halusin pitkään kehittää sen Midday Formiksi. Mutta nyt mun pitääkin vähän jarruttaa ja jäädä katsomaan kuinka monta ja millaista uutta Formia Lycanroc saa, ja päättää vasta sitten mikä niistä pääsee mun tiimiin. Toistaiseksi olen edelleen Midday Formin kannalla.


Mulla on tällä hetkellä voimakas Ultra Sun ja Moon hype päällä, ja Pokemon-innostukseni vaikuttaa olevan katossa. Olen pelannut Moonia lähes joka päivä viimeisen viikon aikana, tavoitteenani täyttää Alolan Pokedex. En ole ikinä elämässäni täyttänyt yhtäkään Pokedexiä, joten ajattelin että sitä olisi vihdoinkin mukava kokeilla. Ja tähän asti se on kyllä ollut tosi kivaa. Toivotaan että uusista peleistä saadaan pian lisää uutta tietoa, vaikkapa kunnollinen traileri. En malta odottaa nähdä mitä kaikkea uutta peleissä on luvassa! Mitä mieltä te lukijat olette tästä uudesta Lycanrocista? Näyttääkö se liikaa Midday Formilta vai oletteko ihan rakastuneita siihen? Ja odotatteko innoissane uusia pelejä?

4 kommenttia:

 1. Mä en totta puhuakseni tykkää tästä Formista yhtään, mutta samaan aikaan ei mua haittaakaan sen olemassaolo. Enemmän valinnanvaraa ei ole koskaan huono asia. Kukin voi käyttää sitä Lycanrocia mistä tykkää. Henkilökohtaisesti tykkään Midnight Formista eniten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin sanottu. Vaikka jostain ei tykkääkään, on aina kivaa kun on paljon valinnanvaraa. Oma lempparini on Midday Form. :)

   Poista
 2. Ihan kiva yllätys että saatiin uus formi Lycanrocille. Tykkään myös tosta oranssista väristä, mutta oon samaa mieltä et näyttää vähän liikaa Midday formilta. Toivon et niillä tulee olemaan tosi erilaiset statsit. Olis siistiä jos tää oliskin puoliksi tulityyppiä, kun se tavallaan liittyy aurinkoon ja on oranssi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh! Tulityyppinen olisi aika upea! :D Uskon ettei Dusk Form kuitenkaan saa toista tyypitystä, mutta toivossa on aina hyvä elää.

   Poista