perjantai 25. elokuuta 2017

Kawan lempipokemonit: Sija 6


SWELLOW

"Swellow flies high above our heads, making graceful arcs in the sky. This Pokémon dives at a steep angle as soon as it spots its prey. The hapless prey is tightly grasped by Swellow’s clawed feet, preventing escape." -Ruby Pokedex

"Swellow is very conscientious about the upkeep of its glossy wings. Once two Swellow are gathered, they diligently take care of cleaning each other’s wings." -Alpha Sapphire Pokedex

No niin! Vihdoinkin listaan pääsi Pokemon joka ei perustu mitenkään liskoihin. Taillow ja Swellow molemmat ovat olleet mulle aina tosi rakkaita Pokemoneja. Tavallaan mä olen aina tykännyt Taillowista hieman enemmän, mutta annoin nyt kuitenkin Swellowille kunnian tästä listapaikasta. Molemmat ovat joka tapauksessa mielestäni tosi upeita monella tavalla. Normal/Flying-tyyppiset Pokemonit saattavat olla välillä vähän tylsiä, varsinkin kun on kyse pelien alkureittien peruslinnuista. Mutta siitä huolimatta Taillow ja Swellow ovat löytäneet oman tärkeän paikkansa mun sydämestä. Swellow ei ehkä ole mikään maailman voimakkain voimapesäke, mutta käytin sitä tiimissäni Emeraldissa, enkä muista sen olleen mitenkään muuta tiimiä heikompi. Swellowilla on kuitenkin hyvä nopeus ja se oppii ihan ok iskujakin.

Eniten mua on varmasti viehättänyt aina tässä lintukaksikossa niiden designit. Haarapääsky johon varsinkin Taillow vahvasti perustuu, on aina ollut yksi mun lempilintujani. Kyllä, mulla on luonto- ja eläinihmisenä lempilintu. :D En ole varma mikä niissä varsinaisesti viehättää, mutta jotenkin tuo sinertävän musta väritys punaisella kaulalla ja valkoisilla yksityiskohdilla on vaan mun silmissäni tosi kiva väriyhdistelmä. Joten sen puolesta Taillow ja Swellow ovat aina näyttäneet mun mielestä todella kivoilta. Swellowin pitkä pyrstö ja hauska tukka tekevät siitä myös jotenkin mageen ja elegantin näköisen. :D Nämä linnut ovat myös olleet lapsena mun suuria suosikkejani, joten senkin takia mä rakastan niitä yhä kovasti. Muistan aloittaessani Emeraldin peluun, että Taillowin tuli ehdottomasti päästä ensimmäisenä tiimiini. Ja niin siinä kävikin. Sen jälkeen olen rakastanut näitä kahta entistä enemmän.

Ashin Swellow on ollut myös kiva animessa, ja kyllä se aika voimakaskin taisi olla. Yksi mun lempi saliottelujani Hoennissa on Ash vastaan Winona, jossa Ashin Swellow otteli tämän shinya Swellowia vastaan. Tulee melkein kylmät väreet kun vain muistelenkin sitä. Tai no... ehkei sentään. Mutta melkein! :D Kaikkien näiden syiden takia Swellow on päässyt mun listalle näin ylös - rakastan sen ideaa, designia, väritystä ja yksinkertaisesti vaan kaikkea siinä. Nämä linnut tulevat todennäköisesti aina olemaan mulle kaikkia muita lintupokemoneja tärkeämpiä.

4 kommenttia:

 1. Swellow kuuluu munkin lempipokemoneihin. Olen samaa mieltä että sillä on kiva design, varsinkin muihin peruslintuihin verrattuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että säkin pidät Swellowista! Sen design on kyllä tosi hieno :)

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista