perjantai 15. syyskuuta 2017

Necrozman muodot ja uusia Ultra Beasteja!

Tietysti Ultra Sunista ja Moonista saadaan heti uutta tietoa, kun mä olen matkoilla pohjoisessa poissa tietokoneen ääreltä... Mutta olipahan mukava palata kotiin ja huomata että tuorein Nintendo Direct on vihdoin antanut uutta infoa kyseisistä peleistä! Osa siitä näytti upealta, osa taas vähän vähemmän upealta. Yleisesti olen kuitenkin peleistä edelleen tosi innostunut.


Saimme tietää että Necrozman rooli tulee tosiaan olemaan uusissa peleissä vähän suurempi - se näyttää vangitsevan, tai pikemminkin ottavan haltuunsa, Ultra Sunissa Solgaleon ja Ultra Moonissa Lunalan, fuusioituen niiden kanssa pelikoteloiden maskoteissa oleviksi otuksiksi. Pakko myöntää että se trailerin kohta jossa tämä legendaaristen Pokemonien vangitseminen tapahtui, näytti jotenkin tosi hienolta. Olikohan se todella klippi peleistä kun se näytti jotenkin niin kauniilta? Toivottavasti! Näiden uusien fuusio-otusten nimet ovat Dusk Mane Necrozma ja Dawn Wings Necrozma. En ole todellakaan mikään suuri fuusioitumisen ystävä, mutta eivät nämä Necrozma-tekeleet silti mua kauheasti haittaakaan. Tavallaan melkein tykkään ajatuksesta, että toinen Pokemon on väkisin ottanut toisen haltuunsa. Tulee ihan Parasectin sieni mieleen. :D

Saimme myös hieman uutta tietoa uudesta Dusk Form Lycanrocista ja sen hommaamisesta peleihin, sekä meille näytettiin Lycanrocin oma Z-liike, Splintered Stormshards, jonka kaikki Lycanrocin muodot pystyvät onneksi tekemään. Olen suunnitellut ottavani todennäköisesti Midday Lycanrocin tiimiini, joten pääsen onneksi varmaan kokeilemaan tätä uutta Z-liikettä itsekin. Kiva yksityiskohta että Z-liikkeen taustalla on jokaisen Formin kohdalla eri vuorokaudenaika. Isku näyttää muutenkin tyylikkältä. Mä rakastan edelleen kovasti Z-liikkeiden konseptia, joten olen iloinen että niitä tehdään peleihin lisää. Harmi ettei Dawn Form Lycanrocia koskaan tullut...


Trailerissa nähtiin myös muutama uusi paikka, kuten jo ennen nopeasti vilahtanut Pikachu-farmi, sekä jonkinlainen ranta täynnä surffareita. Rannassa kiinnostavinta mulle oli siellä oleileva Mantine, jolla näyttäisi olevan Ride Pokemonin roippeet selässään. Voiko Mantinella tehdä vedessä jotain ihan uutta vai korvaako se kokonaan Lapraksen tai Sharpedon? Tai ehkä se on vain ns. taustakoriste jolla pelaaja ei pääse ollenkaan ratsastamaan? Olisi huippua jos Mantinella pystyisi vaikka liitämään joidenkin esteiden yli! Pikachu-farmilla näyttäisi seisovan sellainen NPC jotka auttoivat pelaajaa Trialeissa Sunissa ja Moonissa, mikä saattaisi viitata saarihaasteiden palaamiseen, sekä siihen että Pikachu-farmin lähellä on sellainen. Tai ehkä se farmi itse onkin yksi haasteista. Ehkä pelaajan pitää etsiä oikea Pikachu ohjeiden mukaisesti tai jotain.Sitten maininta kahdesta uudesta Ultra Beastista jotka meille näytettiin. Ultra Sunissa esiintyy UB Burst-koodinimellä oleva kummallinen vähän klovnin näköinen Ultra Beast, kun taas Ultra Moonissa on UB Assembly, joka näyttää monen mielestä kuulemma Ikean huonekalulta ja viittaa nimensäkin puolesta sellaiseen. :D En osaa kauheasti sanoa näistä kahdesta mitään, koska en erityisesti välitä Ultra Beasteista, enkä siksi ole niistä oikein mitään mieltä. Ihan kivannäköisiä nämä kaksi kai kuitenkin ovat, ainakin verrattuna joihinkin muihin Ultra Beasteihin. Trailerissa paljastettiin myös se, että Ultra Sunissa ja Moonissa tulee olemaan samanlainen kohtaus kuin Sunissa ja Moonissa, jossa pelaaja, Hau ja Lusamine näkevät Ultra Wormholen aukeavan edessään Aether Foundationin tiloissa. Tämä huolettaa mua vähäsen, koska toivoin että näiden uusien pelien juonessa olisi ollut paljon eroja vanhoihin peleihin. Joissain kuvissa näkyy myös että Lillie on palannut samanlaisena kuin aikaisemminkin, kantaa yhä Nebbyä laukussaan, ja pelaaja pelastaa Nebbyn Spearoweilta sillalta. En oikein tykkää tästä, koska olin tosiaan kovasti toivonut että pelin juoni olisi erilaisempi. Mutta mä koitan tavalliseen tapaan olla toiveikas ja optimistinen - onhan pelien juonessa kuitenkin jotain uuttakin trailerien ja kuvien perusteella. Saa nähdä saadaanko peleistä enää paljon uutta tietoa ennen niiden julkaisua, vai pitääkö Game Freak kaiken tiukasti piilossa.

2 kommenttia:

  1. Tykkään ub burstista paljon enemmän kuin ub assemblysta koska burst näyttää uniikilta ja sen hyökkäysanimaatio näyttää hauskalta. Sitä taas en ymmärrä että miksi ub assemblysta on niin paljon rule 34 matskua netissä :D ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. UB Burstin design on kyllä kivan ainutlaatuinen! Ei hajuakaan mikä voisi liittää Assemblyn rule 34-asioihin. :'D

      Poista