lauantai 14. lokakuuta 2017

Ultra Recon Squad ja UB Adhesive!

No niin! Mä nousen taas vihdoin esiin jostain kivenkolosta jossa olen lymyillyt ihan liian kauan. Mulla on ollut todella kiireistä koulussa, koska olen itse asiassa asunut siellä muutaman viikon tulematta välillä ollenkaan kotiin, koska olen ollut siellä päivystysvuorossa. Joten multa on jäänyt näkemättä aika moni Ultra Suniin ja Ultra Mooniin liittyvä viimeaikainen info, koska en ollut sinä aikana juuri ollenkaan internetissä, saati sitten jossain Pokemon-sivuilla. Ajattelin alunperin kirjoittaa oikein yksityiskohtaisesti ajatuksiani kaikista uusista paljastetuista jutuista, mutta nyt uusia trailereita ja muita infopläjäyksiä on tullut jo niin paljon, että puhun vähän yleisemmin ja ympäripyöreästi vain suurimmista uutisista.

Tämä on mun mielestä yksi hienoimmista Pokemon-artworkeista mitä olen nähnyt!

Ensimmäisenä Ultra Megalopolis ja Ultra Recon Squad, koska vau! Ultra Recon Squad on ryhmä uusia mielenkiintoisia henkilöitä, jotka asuvat futuristiselta näyttävässä Ultra Megalopoliksessa Ultra Spacen sisuksissa - trailerin mukaan maailmassa josta Necrozma on vienyt valon. Trailerien perusteella he vaikuttaisivat tapaavan pelaajan jo melko alussa peliä, sekä tietävän jotakin Nebbystä. Saa nähdä tulevatko he olemaan lopulta hyviksiä vai pahiksia. He vaikuttavat suhteellisen hyväntahtoisilta, mutta toisaalta taas heitä vastaan voi trailerien perusteella otella. Ja yleensä tällaiset ryhmät Pokemon-peleissä ovat muutenkin aina lopulta pahoja jollain tavalla. Joten saa nähdä. Myös Guzma ja Aether Foundation ovat mukana tarinassa, mutta heidän roolinsa ovat todennäköisesti hieman muuttuneet. Ainakin Lusamine vaikuttaa japaninkielisessä trailerissa erilaiselta, kehottaen yhdessä kohdassa pelaajaa pakenemaan maatessaan itse lattialla. Ehkä Lusamine on tällä kertaa kiltti ja järjissään, mikä olisi musta mukavaa vaihtelua. Mun on vaikea kuvitella että Team Skullilla olisi peleissä suurta roolia tällä kertaa, mutta voin olla väärässäkin. Ainakin Guzma on kuitenkin mukana, joten kyllä heitä varmasti nähdään. Kaikki tämä vaikuttaa mun mielestä ihan hirveän mielenkiintoiselta, enkä malta odottaa että pääsen pelaamaan ja käymään Ultra Megalopoliksessa!


Hau ja Lillie vaikuttavat melko samanlaisilta trailereissa kuin aiemminkin, mutta myös heidän ollaan spekuloituneen muuttuvan hieman. Hau vaikuttaa Ultra Sunin ja Moonin virallisessa artworkissa huomattavan vakavalta, verrattuna siihen millainen hahmo hän on ollut. Lilliellä taas nähdään kädessä pokepallo, mikä on saanut ihmiset epäilemään hänen ryhtyvän oikeasti pokemonkouluttajaksi ja mahdollisesti ottelevan pelaajan rinnalla jossain kohdassa. Se olisi ihan siistiä, mutta jostain syystä mun on vaikea uskoa sitä. Uskon kuitenkin että Lillien rooli tulee olemaan loppua kohti erilainen kuin Sunissa ja Moonissa. Lillie kuuluu yksiin lempihahmostani Pokemon-peleissä, joten toivon että hän on yhtä mahtava kuin Sunissa ja Moonissa, ellei vielä mahtavampi.

Yksi mielenkiintoinen asia Ultra Recon Squadista mitä en vielä maininnut on se, että he näyttäisivät trailerien perusteella ottelevan Ultra Beasteilla. Se on tietysti ihan järkeenkäypää, mutta samalla mun mielestä jostain syystä tosi mielenkiintoista. Outoa on myös se, että ottelun taustalla näyttäisi olevan Paniola Ranch, joten törmäätkö Recon Squadiin siellä ja ottelet heidän kanssaan niin varhaisessa vaiheessa? Vai onko se jostain pidemmältä pelistä ja pelaajan on jostain syystä vain täytynyt palata Ranchille? Ehkä Squadin pomo haluaa testata voimiasi, kuultuaan voimakkaasta uudesta kouluttajasta. Ultra Recon Squad näyttäisi trailerissa käyttävän ainakin uutta paljastettua Ultra Beastia, UB Adhesivea, jota luulin hetken tavalliseksi Pokemoniksi traileria katsoessani. Hypeni nousi hetkeksi ihan huippuunsa, mutta kun näin että se olikin vain Ultra Beast, innostukseni laski välittömästi kuin Tauroksen häntä. Tykkään UB Adhesiven designista kuitenkin varmaan eniten kaikista Ultra Beasteista. Se on ihan söpö ja näyttää paljon tavalliselta Pokemonilta, miksi se näyttää mun silmääni kivalta. Mutta se on tietty tavallaan huono asia, koska Ultra Beastien on tarkoitus nimenomaan näyttää tosi epäpokemonmaisilta.


Tässä olivat varmaan kaikkein suurimmat jutut mitä uusissa trailereissa ollaan paljastettu, mutta tietysti peleistä ollaan näytetty muutakin siistiä, kuten Solgaleon ja Lunalan omat Z-liikkeet, Rotom Dexin uudet ominaisuudet, Mantinella surffaaminen tai Ultra Beastien omat alueet Ultra Spacessa. Teen näistä muista jutuista vielä toisen postauksen tässä lähipäivinä, nyt kun mulla on toivottavasti taas vähän enemmän aikaa blogille, enkä halua tästä yhdestä postauksesta mitään ihan ylipitkää romaania. Sitä ennen, oikein hyvää syksyä teille kaikille! Toivottavasti lähestyvä Halloween tulee olemaan teille kaikille unohtumaton ja säät sallivat siellä missä asutte! :)

2 kommenttia:

  1. No sää ei oo tääl mitenkää hyvä. Mäkin luulin UB Adhesiveä ihan tavan pokemoniks. Ja into laski kans kun sain tietää sen olevan Ultra Beast.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hassua kyllä miten tämä UB Adhesive vaikuttaa niin monien mielestä tavalliselta Pokemonilta. Mullekin tulee siitä enemmän mieleen legendaarinen Pokemon kuin Ultra Beast.

      Poista