lauantai 19. elokuuta 2017

Uudet Ultra-trailerit täynnä uusia juttuja!


Alolaaaaaahh!! Vihdoin ja viimein Game Freak julkaisi kunnollisen trailerin Ultra Sunista ja Moonista! Traileri on melko lyhyt, mutta siinä ehtii näkyä tarpeeksi uusia juttuja saamaan mut todella innostuneeksi. Monien mielestä peli tuntuu näyttävän tylsältä ja ihan samalta kuin edeltäjänsä, mutta mun hypeni on ihan katossa! Uudet pelihahmot näyttävät tosi kivoilta virallisissa kuvissaan - heillä on ihanan leikkisät ja huolettomat asennot. :D Myös startterien uudet Sugimori-kuvat näyttävät hienoilta. Varsinkin Rowlet näyttää tosi tyylikkäältä siivet auki.


Ensimmäinen suurempi juttu mikä osui silmääni trailerissa, oli kohta jossa Rockruff näyttäisi seuraavan pelihahmoa. Monet ovat halunneet Pokemonien seuraavan pelaajaa aina HeartGoldista ja SoulSilveristä asti, mutta sitä ei ole vielä tapahtunut. Sunin ja Moonin koodeista löydettiin kylllä kävely- ja juoksuanimaatiot jokaiselle Pokemonille, mutta mun kuulemani mukaan niitä ei voitu käyttää, koska peli ei jaksanut pyörittää sellaista. Kyllähän se lagitteli aika pahasti jo sateessa tai tuplaotteluissa. Ainakin 3DS:n vanhemmalla versiolla. Tämän vuoksi mun on vaikea uskoa, että Pokemonit seuraisivat näissä uusissakaan peleissä pelaajaa. Sen sijaan luulen että tuo Rockruff on joku spesiaalitapaus - ehkä ainoastaan se uuden Dusk Formin omaava Rockruff pystyy seuraamaan pelaajaa, tai ehkä tämä on joku kohtaus pelin alussa, jossa Rockruff seuraa juonen takia pelihahmoa jonkin matkaa. Olisi se kyllä aika siistiä jos Pokemonit seuraisivatkin pelaajaa, mutta epäilen. Jostain syystä mua ei ole ikinä haitannut tämän ominaisuuden puuttuminen, joten en pahastu jos seuraavia poksuja ei ole.


Seuraavaksi trailerissa näytetään hieman Alolaa ja sen uusia paikkoja. Huomasin heti, että Hau'oli Cityssä olevalle mystiselle tyhjälle tontille on ilmestynyt uusi värikäs rakennus, mikä taisi olla aika arvattavaa. Monet spekuloivat, että näille ympäri Alolaa löytyville tyhjille tonteille tulisi Ultra Sunissa ja Moonissa saleja, mutta musta tuntuu nyt ettei niin tapahdukaan. Uskoin saleihin vahvasti itsekin, mutta ainakaan Hau'oli Cityn rakennus ei näytä yhtään sellaiselta. Ainakaan mun mielestä. Sen sijaan uskon rakennuksen liittyvän uuteen Alola Photo Club-ominaisuuteen, jolla pystyy tekemään erilaisia kuvia pelaajasta Pokemoniensa kanssa. Ihan kiva ja söpön näköinen idea, mutta saa nähdä tulenko käyttämään sitä hirveästi. Ihan hauskalta se näyttää, ei siinä mitään. Toinen vaihtoehto voisi olla, että se värikäs rakennus on joku Pokestar Studion tai Contest Hallin tapainen paikka. Tai sitten jokin ihan uusi vastaava juttu. Tai pelkkä vaatekauppa. :P


Mua epäilyttää salien takaisintulo myös sen takia, että trailerissa vilahtaa nopeasti uusi metsämäinen paikka (käytinkö mä oikeasti sanaa "metsämäinen"...), joka näyttää mun mielestä ihan uudelta Trialin alueelta. Tosin siellä taitaa seistä jonkinlainen kouluttaja, mikä saattaa tarkoittaa että paikka on vain ihan tavallinen routenpätkä tai joku muu alue. Mutta en ihmettelisi jos siellä olisi Trial. Trailerissa vilahtaa myös Sunin ja Moonin postgamessa esiintyvä Ryuki, jolla näyttäisi olevan uusissa peleissä suurempi rooli. Hän seisoo mielenkiintoisesti tosi paljon Kanton Lt. Surgen sähkösalilta näyttävässä huoneessa. Mun on vaikea uskoa että pelissä lähdettäisiin Kantoon, mutta en kyllä yhtään tiedä mikä se huone voisi olla. Ehkä Ryuki on vain suuri Lt. Surgen fani ja sisustanut jonkun rakennuksen hänen salinsa mukaan - kukapa ei haluaisi sisustaa huonetta rivillä roskakoreja. :D


Saimme myös suuren hienon kuvan Alolan uudesta kartasta, mikä näyttää tosi upelta, tosin mua harmittaa hieman miten samanlainen se on. Toivoin että edes yksi saari olisi tosi erinäköinen, mutta ne kaikki näyttävät varsin samalta. Mutta ei se mitään! Suurimman osan Sunin ja Moonin tyhjistä tonteista paikalle on kuitenkin ilmaantunut jokin uusi rakennus, ja Poni Islandin yläpuolella on joku uusi uhkaava hieman ulottuvuusportilta näyttävä pilvi. Saa nähdä mikä sen rooli tulee olemaan. Ehkä sieltä pääsee Ultra Spaceen tai ehkä sieltä tulee uusia Ultra Beasteja? Tai ehkä Necrozma on saanut sen aikaan? Kuka tietää! Kiinnitin huomiota myös siihen, ettei Po Townin yläpuolella näytä satavan enää. Ehkä Team Skulliakaan ei ole, vaan saataisiin joku uusi pahistiimi. Se olisi musta oikeastaan ihan kivaa.

Viimeisenä muttei vähäisimpänä, mainitsen vielä ihan trailerin lopussa näkyvän mielenkiintoisen hahmon. En edes huomannut sitä ensimmäisellä katsomiskerralla, mutta pienen tutkimisen jälkeen se osui silmääni. Hahmo näyttää mun mielestä hieman Deoxyksen päältä, mutta se se tuskin on. Ehkä kyseessä on täysin uusi Pokemon tai Ultra Beast? Musta on mielenkiintoista, että tuon hahmon toinen puoli naamasta on Ultra Sunin kannessa ja toinen taas Ultra Moonin kannessa. Siksi se on varmaan tärkeä ja merkittävä osa pelin juonta.
Yleisesti mä olen tosi tyytyväinen tähän traileriin. Se paljasti juuri sopivasti - ei liikaa eikä liian vähän. Näin juuri sen verran, että innostukseni kasvoi entisestään ja jäin kaipaamaan lisää, ilman että se paljasti mitään merkittävää. Trailerissa soiva uusi ottelumusiikki on myös upea! Mä rakastan Alolan musiikkejan hirveästi, joten odotan innolla millaisia kappaleita Ultra Sunissa ja Moonissa tulee olemaan. Japaninkielisessä trailerissa taitaa soida Champion-musiikki, mikä kuulostaa myös ihan hienolta, tosin ehkä vähän turhan mahtipontiselta mun korvaani. Meille näytettiin myös kaksi muuta traileria, joista toisessa esitellään pelien uutta Alola Photo Clubia, ja toisessa Kommo-on voimakasta uutta Z-liikettä. Pakko sanoa että olen kyllä todella innoissani, enkä malta odottaa että pääsen palaamaan Alolaan. Toivon todella että näistä peleistä tulee yhtä hyvät kuin edeltäjänsä!

2 kommenttia:

  1. Musta on kiva nähdä lisää Ryukia, koska saamme enemmän tietoa hänestä. Myös Poni islandin yläpuolella oleva jättikokoinen ultra wormhole kiinnostaa paljon, että miksi se on niin iso/miksi se edes ylipäätään on siinä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustakin on kivaa tietää Ryukista enemmän. Mielenkiintoista nähdä millainen hahmo hän tulee olemaan, tai mikä tuo suuri wormhole oikein mahtaa olla!

      Poista