tiistai 4. lokakuuta 2016

Lycanroc, Passimian ja Oranguru

Meille paljastettiin jo jonkin aikaa muutamia uusia Pokemoneja, joista ajattelin mainita tässä postauksessa muutaman sanasen. Myöhemmin tulee postaus tänään julkaistun trailerin uutisista. Animeakin pitäisi katsella että saisin kirjoitettua siitäkin jotain. No mutta, asiaan:


http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/SunMoon/lycanroc_zpsnrtoh1ff.pnghttp://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/SunMoon/lycanroc2_zpshnqi5heg.png

Lycanroc on jo aika kauan sitten julkaistu Rockruffin kehitysmuoto jolla on kaksi eri formia, Midday Form ja Midnight Form. Päivä-vaihtoehdon saa tottakai Sunissa, kun taas Yö-formin Moonissa. Pakko heti sanoa etten tykkää tuosta Midnight Formista tippaakaan. Se on ihan hirveä eikä näytä yhtään Rockruffin muodolta. En ole mitenkään erityisen innoissani Midday Formistakaan, mutta se on musta kuitenkin näistä kahdesta huomattavasti parempi vaihtoehto. Midday Formilla on ihan kiva väritys ja tykkään tavallaan sen designista, mutta jokin siinäkin häiritsee. Se on musta jotenkin liian eh... laiha? En osaa sanoa. :D Midnight Form taas tosiaan näyttää musta ihn typerältä enkä ymmärrä sen pointtia ollenkaan. Miksi se edes luotiin, kun Midday Form olisi riittänyt ihan hyvin Rockruffin muodoksi. Onneksi Rockruff on musta silti edelleen söpö ja kiva. :3

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/SunMoon/passimian_zpsfbmzghpt.png

Passimian on Fighting-tyyppinen Teamwork Pokemon, jolla on musta tosi kiva design! Ihana saada makiin perustuva Pokemon - sellainen sopii täydellisesti Alolaan. :3 Passimianit elävät viidakossa suurina ryhminä, jossa ne mm. etsivät yhdessä ruokaa ja harjoittelevat ottelemista keskenään. Passimianin kädessä olevä hedelmä esittää tietysti palloa, joka kertoo sen urheilumaisesta luonteesta. Passimianit ovat oivia ottelijoita tuplaotteluissa, niiden uuden Receiver Abilityn ansiosta. Tästä tuleekin varmaan niiden Teamwork Pokemon-nimitys. Ihan kiva Pokemon jonka designista tosiaan tykkään. Jollain tavalla siinä on jotain vähän söpöäkin.

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/SunMoon/oranguru_zpsogrreeeo.png

Sitten vielä Oranguru, joka on vähän niin kuin Passimianin vastakohta - Pokemon joka käyttää fyysisen voiman sijaan mieltään, ollen Normal/Psychic-tyyppinen. Orangurun voi löytää luonnosta Moon-versiossa, kun taas Passimian on Sunissa. Kaikki tappelevat siitä, perustuuko Oranguru ammuttuun Harambe-gorillaan, mutta en taida puhua aiheesta sen enempää. Tavallaan olisi kyllä siistiä jos näin olisi - onhan oranki kuitenkin läheistä sukua gorilloille, sekä Pokemon on meedion lisäksi jostain syystä normaali-tyyppinen. :D No mutta, Oranguru on musta ihan kivannäköinen Pokemon. Sillä on tuollainen kiva mököttävä ilme. Orangurut ovat myös hyviä kumppaneita tuplaotteluissa, koska ne pystyvät käyttämään uutta Instruct-iskua, joka antaa toisen Pokemonin käyttää samaa iskua kaksi kertaa peräkkäin.

Hyvää alkanutta syksyä teille kaikille! Koitan kiristää postaustahtia piakkoin! Vastailen uusimpiin kommentteihin vähän myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti