keskiviikko 19. lokakuuta 2016

Alolan aloituspokemonien keskimuodot

Sanoin etten tule kirjoittamaan tällä viikolla mitään, koska olen syyslomalla kotona kaukana tietokoneestani, mutta Sun ja Moon-pelidemon ilmestyttyä Pokemon-innostukseni nousi niin korkealle, että päätin lainata (salaa, shhh älkää kertoko!) äitini tietokonetta ja kirjoittaa tänne edes yhden postauksen. Olen vielä vähän flunssainen joten saatan kirjoittaa vähän lyhyesti ja epäselvästi, mutta katsotaan mitä tästä tulee. Alolan koko Pokedexhän vuoti muuten esiin, mutta en aio mainita siitä mitään blogissani ennen pelien virallista julkaisua. Älkää siis pelätkö spoilereita - puhun täällä vain virallisesti paljastetuista asioista. Enkä aio ihan heti pelien tultuakaan ruveta höpisemään mistään spoilereista, joten voitte olla rauhassa. Demosta saatan tosin kirjoittaa pienen postauksen jossain vaiheessa.

Mä olen itse sellainen henkilö, ettei mua ole oikeastaan ikinä haitannut nähdä etuajassa millaisia Pokemoneja peleissä on luvassa. En kauheasti varo juonipaljastuksia itse pelien tarinoistakaan, vaikka en niitä varsinaisesti halua tietää. Varsinkaan nyt Sunin ja Moonin kohdalla, koska niissä pelin juoni tuntuu olevan vähän suuremmassa roolissa kuin Pokemon-peleissä yleensä. Pohdin jonkin aikaa haluanko nähdä Alolan koko pokemontarjonnan, mutta lopulta uteliaisuuteni voitti ja menin vilkaisemaan niitä. Lähes kaikki Alolan Pokemonit ollaan kuitenkin jo paljastettu, joten ei niiden näkeminen mitään superihmeellistä mielestäni ollut. Nyt menen joka tapauksessa viimein asiaan ja kerron teille vähän mielipidettäni starttereiden keskimuodoista:

Dartrix on Rowletin yhä Grass/Flying-tyyppinen kehitysmuoto, joka on luokaltaan Grass Quill Pokemon. Dartrixista näkee heti että se on vähän snobimainen ja pitää siistiä ulkonäköä hyvin tärkeänä. Jos Dartrixin sulat tai kampaus menevätkin liian sotkuun ottelussa, se saattaa lopettaa leikin kesken ja kadota johonkin siistimään itseään. :D Dartrix hyökkää heittämällä teräviä nuolimaisia sulkia siipiensä suojista vastustajaan, vähän niin kuin Rowletkin. Dartrixilla on mun mielestä vähän outo väritys, mutta muuten tykkään siitä. Ei se ole mikään superhieno otus mutta Rowletille oikein kiva ja sopiva muoto. Dartrix näyttää peleissä tosi kivalta, varsinkin kun se siistii upeaa tukkaansa otteluanimaatiossaankin. :D Kaikenkaikkiaan kiva Pokemon hauskalla designilla.

Torracat on tulityyppinen Fire Cat Pokemon ja designiltaan mielestäni ihan hirmu hieno! Litten on ollut pitkään suosikkini Alolan starttereista, joten olen tosi iloinen että se sai näin kivan kehitysmuodon. Torracat saa tuliset voimansa sen söpöstä kaulassa roikkuvasta kellosta, johon kouluttajan ei parane koskea. Torracat rakastaa ottelua ja hyökkää raivokkaasti vastustajansa kimppuun. Samalla se saattaa kuitenkin olla kouluttajansa seurassa maailman lempein ja kiltein kissa. Torracatkin näyttää peleissä mun mielestä tosi kivalta. Varsinkin uudistuneessa Pokemon Amiessa Torracatilla on mahtavat ilmeet ja eleet. Saa nähdä tulenko valitsemaan Littenin startterikseni jotta saan tämän ihanan tiikerinpennun tiimiini...

Brionne taas on ihan eri maata. Kyseinen Pokemon on tyypiltään Water ja luokaltaan Pop Star Pokemon. Sen kyllä huomaa sen ulkonäöstä. Brionne on luonteeltaan tosi iloinen ja optimistinen Pokemon, joka ei halua näyttää surullisia tunteitaan. Brionne rakastaa tanssimista yli kaiken, ja onkin siinä oikea mestari. Brionne on mun mielestä yksi rumimmista Pokemoneista mitä mä olen ikinä nähnyt. Tai no, ei ehkä ihan mutta en kyllä voi sietää sen ulkonäköä tippaakaan. Tämä ei kuitenkaan mitenkään haittaa mua tai tullut minkäänlaisena yllätyksenä, koska tiesin heti etten tulisi olemaan Popplion muotojen ystävä. Brionnen idea ja kuvaus ovat ihan kivoja, mutta muuten se näyttää musta outosilmäiseltä tyttöversiolta Poppliosta. Brionne näyttää enemmän ensimmäiseltä kuin toiselta muodolta. Ei mulla kuitenkaan ole totta puhuakseni mitään Brionnea vastaan. Rumatkin Pokemonit ansaitsevat rakkautta.

Mitä mieltä te lukijat olette näistä? Minkä startterin valitsette näiden perusteella?

6 kommenttia:

 1. Itsekkään en pidä Brionnesta kovinkaan paljon se vaan on jotenkin liian ööh en vaan tykkää siitä XD.Mutta ainakin tämän hetken startteri valintani on Litten:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet aika samaa mieltä mun kanssa jos et välitä Brionnesta ja valitset Littenin. Tosin en ole vielä ihan varma otanko Littenin, mutta olen kovasti kallistunut sen puoleen. :)

   Poista
 2. Ite en ikinä hirveesti pitänyt Poppliosta, mutta Brionne on tavallaan ihan söpö. Tykkään silti eniten Dartrixista, sillä on niin mahtava luonne ja ulkonäkö. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että Dartrix miellyttää! Ja hyvä ettet vihaa Brionne-parkaa. Se saa niin paljon vihaa niskaansa.

   Poista
 3. Kaikki on ihan kivoja, mutta ehkä Litten. Sen vika muoto vaan ei hirveesti kiinnosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä etten tykkää Littenin viimeisestä muodosta. Jos valitsen Littenin, kuten varmaan teen, saatan jättää sen Torracatiksi koska en pidä siitä viimeisestä muodosta yhtään. Saa nähdä miten siinä käy.

   Poista