tiistai 22. joulukuuta 2015

Eläimiä joiden toivoisin olevan Pokemoneja

Kirjoitellessani edellisessä postauksessa sähköhiiristä (myöhemmin tajusin että nehän ovat sähköjyrsijöitä eivätkä mitään hiiriä, hahah) mainitsin pari eläintä joita näkisin mielelläni Pokemonina. Mielikuvitukseni lähti laukkaamaan, ja pian keksin vaikka kuinka monta eri eläintä joita näkisin enemmän kuin mielelläni Pokemonissa! Ajattelin listata tähän postaukseen muutamia:

Mainitsin siis sähköhiiri-postauksessani ainakin degun ja unikeon. Myöhemmin pohtiessani asiaa, tajusin kunnolla että molemmat olisivat itse asiassa tosi hauskoja nähdä Pokemoneina. Varsinkin Pikachu-kopioina. Yritin katsella näyttääkö mikään olemassaoleva Pokemon jommaltakummalta näistä, jolloin silmiini osui Raticate. Se on ihan selvästi rotta, mutta jotenkin näen siinä vähän jotain degumaistakin. Mutta ehkä se on vain sen väritys. Unikeko-Pokemonia sen sijaan ei taida olla olemassa. Sellainen tarvittaisiin siis ehdottomasti!

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/7schlaefer_zpshfpshcbr.jpghttp://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Octodon_degus_-Heidelberg_Zoo2C_Germany-8a_zpsotfz5gjm.jpg

Lähdin miettimään näitä jyrsijöitä myöhemmin lisää, jolloin mieleeni tuli vielä yksi otus, joka sopisi mielestäni hyvin Pokemoniksi: Quokka! Quokka on suomalaiselta nimeltään lyhythäntäkenguru, ja se on maailman söpöin ja iloisin eläin! Katsokaa nyt tuota allaolevaa kuvaa! Eikös olekin ihanan positiivisennäköinen otus? :D Ehkä lyhythäntäkenguru sopisi myös Pikachu-kopioksi, kun se on kerran jyrsijä. Mutta voisin nähdä sen myös jonain muunakin Pokemonina. Ehkä se voisi olla yksi sellainen pelien alkureittien jyrsijä? Kuten vaikka Rattata tai Zigzagoon? Sopisi kyllä mainiosti. :3

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/hqdefault_zpsznmvfhbb.jpg

Australialaisesta quokasta voinkin siirtyä toiseen samalle alueelle sijoittuvaan eläimeen, nimittäin koalaan. Karhupokemoneja on jos jonkinlaisia, mutta koalapokemonia ei ole vielä tullut vastaan. Sellainen olisi mielestäni kiva saada. :) Muistan kun jossain varhaisessa Pokemon X- ja Y-pelien trailerissa vilahti pari Espurria jossain taustalla tosi sumeina, jolloin niiden spekuloitiin heti olevan uusia koalapokemoneja. Näin ei kuitenkaan harmi kyllä ollut. Sen jälkeen olen halunnut koalan. :3

Yksi meressä elävä selkeä vesipokemon, jonka mä haluaisin kovasti nähdä on delfiini. Miksei meillä ole vielä delfiinipokemonia? Eikös sellainen olisi voinut tulla kolmannessa sukupolvessa? Delfiini olisi sopinut täydellisesti Hoennin trooppisiin vesistöihin, vai mitä? :D Yksi mielenkiintoinen design-vaihtoehto delfiinipokemonille olisi tavallisen sinisen tai harmaan sijaan mielestäni sellainen, joka perustuu juovikkaaseen mustaldelfiiniin (ohessa kuva). Mielestäni mustadelfiinin väritys on hauskan erikoinen ja ainutlaatuinen, joten sen voisi hienosti liittää Pokemoniinkin. Ehkä tästä delfiinistä voisi kehittyä toinen merinisäkäs, miekkavalas? Sellainen Pokemonina olisi varmasti mahtava! Yksi mikä tulee tosin mieleen on Kyogre, mutta se ei näytä tarpeeksi miekkavalaalta. Haluan sellaisen joka on mustavalkoinen ja ehkä siihen sopien peräti Ghost tai Dark-tyyppiä.

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/DuskyDolphin_zpsmbw1wdtk.jpg

Merenelävistä voikin siirtyä lintuihin, nimittäin on yksi lintupokemon jollaisen mä näkisin mielelläni. Kyseessä on flamingo. Flamingo on tosi mielenkiintoinen ja erikoinen lintu, minkä takia se sopisi musta hyvin Pokemoniksi. Löysin kerran tosi hienon fakemonin, joka muistutti flamingoa ja oli selkeästi Grass-tyyppiä. Pienen kaivamisen jälkeen löysin sen Deviantartista:

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/tumblr_mlifsjt3SQ1rd866to2_500_zpsmuzmyoxt.png

Eikös olekin upea? Eikös tuollainen Pokemon olisi todella mahtava? :D Kannattaa muuten käydä vilkaisemassa kuvan piirtäjän, nimeltään sylver1984, galleriaa koska hän on piirtänyt tosi paljon upeita fakemoneja. Mutta eipäs nyt eksytä ihan aiheesta. Flamingopokemon voisi mielestäni olla myös Fairy-tyyppiä. Tästä mulle tulee heti mieleen Spritzee. Onko siinä jotain flamingomaista? Se näyttää ehkä hieman sellaiselta naamasta, mutta ei kyllä tarpeeksi ollakseen aito flamingopokemon.

Viimeisenä muttei vähäisimpänä mulla on vielä yksi eläin jonka haluaisin nähdä Pokemonina: villisika! :D Ainoa Pokemon joka muistuttaa edes hitusen villisikaa, on varmaan Emboar. Mutta se nyt on ihan hirveä tekele, eikä todellakaan sellainen sika jollaisen mä haluan. Mä haluan sellaisen oikein ison ja muhkean, nelijalkaisen ja pörröisen sian, jonka voi kuvitella rymistelevän jossain sankassa metsikössä suurena laumana. :D

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/JabalC3AD_13._F._FOTO-ARDEIDAS_zpsytgpbfzb.jpg

Tässä nyt oli muutamia ideoita, mutta näitä varmasti riittää jos koitan miettiä vielä pidempään. Pakko myöntää että mä olen jo alkanut pikkuhiljaa odotella seitsemättä sukupolvea. Toki sen ilmestymiseen on vielä aikaa, mutta se on niin hauskaa aikaa kun uusia Pokemoneja aletaan paljastaa. :3 Odottelen sitä jo innoissani, ja nyt vielä entistä innokkaammin, koska haluan nähdä pääsivätkö yhdetkään näistä mun toiveistani kyseiseen sukupolveen.

Onko teillä sellaisia eläimiä (tai esineitä) mielessä, joita haluaisitte nähdä Pokemoneina?

9 kommenttia:

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Tykkään monesti jos Pokemonit perustuvat legendoihin. Ei niiden aina tarvitse olla eläimiä!

   Poista
 2. Hauska postausidea! Villisika on jotenkin huvittava valinta. XD Kiitos sun, rakastuin myös tohon quokkaan ihan täysillä ja nyt haluaisin ehdottomasti nähdä sellaisen Pokémonissa. Toi delfiini/miekkavalas-ideakin on aika hyvä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Hahah, mun mielestä villisika olisi vaan tosi hyvä Pokemon. :'D Quokka on kyllä ihana otus! <3

   Poista
 3. Musta konefakemon Delabro/Chandefear/Seflanter olis tosi kiva idea 7 geneen.Delfiinipokemon ois myös ihan mainio idea! Quokka on hirveen söpö.Ei ole vielä kunnon mustekalapokemonia(vissiin?)
  hyvää joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielenkiintoinen tuo Delabro/Chandefear/Seflanter... Olisi ihan mielenkiintoista nähdä tuollainen Pokemon tulevaisuudessa. Ainoa mustekalapokemon joka tulee mieleeni on Octillery. Mutta olisi kiva kyllä saada vielä sellainen tursaampi monilonkeroisempi otus myös! :D

   Kiitos, samoin! Näin myöhässä tosin...

   Poista
 4. Hyviä valintoja :) Delfiini pitäisi ehdottomasti saada!!
  Eikös Piloswine ole villisika? Tai näin minä olen aina luullut, kun esim Swinubillakin menee selässä samanlaiset raidat kuin villisian porsailla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Delfiinipokemon olisi mainio! :)
   Taidat olla oikeassa! Olen aina katsonut Piloswinea enemmän mammuttina, ehkä Mamoswinen takia, mutta nyt kun sanoit niin huomaan että se näyttää aika paljon villisialtakin. Mutta mulle tulee siitä silti enemmän mieleen joku jakki tai lehmä jostain syystä. :D Hyvä huomio myös nuo Swinubin raidat. Ne näyttävän ainakin ihan villisian poikasten kuvioilta.

   Poista