lauantai 1. elokuuta 2015

Uusia Pokemoneja?

Olen halunnut puhua näistä parista uudesta Pokemonista jo aiemmin, mutta silloin niistä oli vielä niin vähän tietoa, etten saanut oikein mitään kirjoitettua. Nyt niistä tiedetään kuitenkin edes vähän enemmän, jonka vuoksi ajattelin mainita niistä muutaman sanasen. Ensiksi tämä valtava mörkö:


Monet ovat epäilleet että kyseessä on Zygarden uusi formi, mikä voisi ainakin minun mielestäni olla ihan mahdollista. Lähinnä varmaan sen vuoksi, että tuon mörön naamassa näyttäisi olevan vähän samantapaisia kuvioita kuin Zygardenkin otsassa, ja lisäksi ne kuviot ainakin minusta näyttäisivät hehkuvan vihreinä. Vai olenko ihan värisokea? :P Ja muutenkin jotenkin tuon otuksen ruumiinrakenne näyttää ihan siltä, kuin se voisi olla sukua Zygardelle. Ei se toki näytä yhtään käärmeeltä, mutta jos siilistäkin voi muuttua peura, niin eiköhän kaikki ole mahdollista. :D

Jos tämä uusi Zygarden formi on totta, niin parkaisen kyllä tuskissani. Koska varmaan moni täällä on jo huomannut, että en tosiaan ole mikään Pokemonien formien suuri ystävä. Sen sijaan vihaan kun sellaisia väsätään, enkä siksi pidä Mega-muodoistakaan. Zygarde on mielestäni upeannäköinen Pokemon, ja rakastankin näitä kuudennen sukupolven legendaarisia pokeja, koska niiden designit ovat niin simppeleitä ja kivoja. En kestä jos niille aletaan antaa uusia formeja! Se menee vielä juuri ja juuri läpi, että Dianciella on Mega-muoto, mutta jos Zygardesta tulee tuollainen jättihirviö niin en kyllä tykkää yhtään. :( Mutta saa nähdä miten käy. Voihan se olla jokin ihan muu uusi Pokemon, tai sitten vaikka se olisikin Zygarden uusi formi, niin saattaa olla että rakastunkin siihen ihan täysin.


Sitten tämä paljon mielenkiintoisempi otus, joka näyttäisi olevan mitä ilmeisimmin uusi seitsemännen sukupolven Pokemon. Jos se on totta niin hypin kyllä riemusta! Uusia Pokemoneja on aina niin kiva nähdä! :D Eihän sitä tosin tiedä jos tämäkin onkin vain uusi formi jollekin vanhemmalle Pokemonille, mutta epäilen vahvasti. Se ei yksinkertaisesti vaan näytä minkään vanhan poksun formilta.

Yksi juttu mikä kuitenkin on mielenkiintoista on se, että mielestäni tämä uusi tyyppi näyttää ihan vähän käärmeeltä. Kuulostaa ehkä oudolta, mutta minä näen siinä jotain kobramaista ihan kuten wait for it... Zygardessakin! Mitä jos tämä pikkukaveri onkin myös sukua Zygardelle? :O Mitä jos se uusi Pokemon-leffa keskittyykin ihan kunnolla tähän käärmeeseen ja paljastaa siitä monta uutta formia? Mutta en kyllä tiedä... Näyttää se musta kuitenkin enemmän uudelta Pokemonilta kuin joltain Zygarde-vauvalta. :D Mutta on aina hauskaa spekuloida ja miettiä kaikkia vaihtoehtoja.

Tämä uuden Pokemonin design on mielestäni tosi mielenkiintoinen, koska se on epäsymmetrinen. Se on Pokemonian kohdalla kuitenkin tosi harvinaista. Mietin myös että onko tämä uusi otus joku ihan tavallinen Pokemon vai legendaarinen sellainen? Jaa-a. Jos näistä kahdesta paljastetaan lisää kuvia tai jotain muuta tietoa, niin puhun kyllä niistä sitten lisää. Tässä vaiheessa en kuitenkaan osaa sanoa näistä vielä mitään muuta. Mitä mieltä te lukijat olette näistä? :)

10 kommenttia:

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. :) Tuo näyttää kyllä vähän Ganonilta!

   Poista
 2. Musta tuosta tulee kans jotenki tosi paljon Zygarde mieleen. :o Tosin siitä taas heräsi aavistus, että tuo ei ole pokemon ollenkaan. (ehkä joku leffassa käytettävä otus?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onhan sellaistakin nähty ettei kyseessä ole mikään Pokemon vaan joku muu monsteri. Tosin alkaa olla aika selvää että tuo on Zygarde. Mutta saa nähdä! :O

   Poista
  2. Juuri jotain tällaista ajattelinkin, mitä nyt on tullut ilmi. :D

   Poista
 3. Hyvin huomattu että tuo pieni uusikin näyttää vähän Zygardelta. Mutta uskon silti myös enemmän siihen, että kyseessä on ihan uusi Pokémon. Saa nähä milloin seuraava sukupolvi paljastetaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin sillä on vähän Zygardemainen olemus, mutta vaikea sanoa mikä se oikeasti on. Olisi se kuitenkin vähän outoa jos jo nyt paljastettaisiin jotakin seuraavan sukupolven Pokemoneja. Katsotaan miten käy!

   Poista
 4. Olisi kivaa, jos tuo pieni otus olisi seitsemännen sukupolven poksu. Kun tuossa kuudennessa sukupolvessa oli vähän Pokemoneja... Isommasta otuksesta en osaa kovin mitään... Se näyttää vähän Trevantilta myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Mutta olisi aika outoa jos seuraava sukupolvi paljastettaisiin jo näin aikaisin. Todella mystinen otus joka tapauksessa... Tuo iso näyttää kyllä vähän Trevantiltakin!

   Poista