tiistai 18. elokuuta 2015

Pitkästä aikaa!

Moikka kaikki! *luikertelee nolona esiin jostain kivenkolosta*

Blogini elo on ollut hyvin hiljaista tässä kesän aikana. Taisin kirjoitella viimeksi jotain joskus viikkoja sitten. Hups... Ongelmanani ovat olleet varmaan yksinkertaisesti ajan puute ja Pokemon-innostuksen alhaisuus. Tekee kauheasti mieli kirjoittaa tänne kaikenlaista, mutta samalla aika ja voimat eivät vain riitä siihen. :( Välillä mulle on tullut vähän syyllinenkin olo, kun kuitenkin koko ajan tiedostan että blogi seisoo jossain ihan hiljaisena...

Tämän vuoksi päätin että lopetan ainakin toistaiseksi Animen jaksoista kirjoittamisen. Jostain syystä niiden postausten kirjoittaminen on nimittäin aina tosi hankalaa ja aikaavievää. Ja koska sen takia ei tule kirjoitettua Animesta, ei tule luonnollisesti katsottuakaan niitä jaksoja. Tälläkin hetkellä olen jaksoissa ihan hirveän jäljessä, mikä varmasti vaikuttaa yleiseen Pokemon-intooni. :S Mutta jos nyt tästä yhtäkkiä reipastun niin kirjoitan mielelläni vähän ajatuksiani Animen jaksoista, mutta ainakin toistaiseksi skippaan postaukset niistä ihan kokonaan. Sen sijaan käytän vähäisen aikani Pokemonin pelaamiseen, siitä kirjoittamiseen, sekä leffoista ja muusta sekalaisesta kirjoittamiseen. :)

Koitan saada pian jotain uutta kirjoitettua tänne. (Ja tällä kertaa tarkoitan sitä.) Ja hankin luultavasti 3DS:n ja uusia Pokemon-pelejäkin piakkoin, jolloin innostuksen taskuhirmuja kohtaan luulisi pomppaavan kattoon. :D Siihen asti, hyviä koulunalkuja kaikille!


5 kommenttia:

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Tietysti vähän harmittaa että Anime-postaukset jäävät, mutta ei se kuitenkaan haittaa. Kiva jos blogi palaa taas vähän aktiivisemmaksi. :) Vaikka sopii mulle hiljaisempikin meininki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaisin mielelläni Animesta, mutta tällä kertaa se on syypää Pokemon-intoni pysähtymiseen, niin on pakko pitää vähän paussia. Mutta ehkä jatkan niitä taas syksyllä! ;) Kiva kuulla että että tykkäät lueskella näitä mun juttujani. oko aktiivisesti tai vähemmän aktiivisesti. :D

   Poista
 3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, itseäni toki hieman harmittaa etten pääse kirjoittamaan Animesta, mutta toisaalta taas väliäkö sillä. :D Kiva kuulla ettei se harmita ainakaan sua!

   Poista