keskiviikko 29. lokakuuta 2014

ORAS - Rumien Mega Pokemonien, mutta kauniiden maisemien maailma!

Ajattelin nyt koittaa sanoa muutaman sanasen näistä uusista Omega Rubysta ja Alpha Sapphiresta, koska en ole puhunut niistä juuri yhtään. Yksi syy miksen ole viime aikoina kirjoitellut myöskään kauheasti tänne blogiin mitään on se, ettei Pokemon-maailmassa ole ilmaantunut juuri mitään uusia mullistavia uutisia ...vaikka ORAS-peleistä ilmestyykin koko ajan uutta tietoa. :P En vain ole tarpeeksi innostunut niistä, että puhuisin peleistä täällä. Luultavasti vain siksi, että tiedän etten saa peliä pitkään aikaan, ja olen siksi vähän katkera. :D Voi mua raukkaa... Tulipas epämääräistä tekstiä muuten.

No mutta, Hoennissa tapahtuu kaikenlaista uutta! Siellä noustaan mm. korkealle taivaalle pokemonien selässä! Mikä on mielestäni todella mielenkiintoista! Ja varmasti myös varsin kätevää, ajatellen liikkumista valtavalla saarella. :D Nähdäänköhän tällaista taivaalla liitelyä paljon jatkossakin? Toivottavasti, koska se vaikuttaa upealta!

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Pokemon%20XY/22_zps0e958b4b.jpg

Mitäs muuta... Ahaa! No ainakin uusia Mega Pokemoneja tursuaa ovista ja ikkunoista! En keksi juuri yhdestäkään uudesta paljastetusta Mega Pokemonista mitään kauhaen positiivista sanottavaa, koska suurin osa niistä on mielestäni aikamoisia rumiluksia. :D Varsinkin Mega Slowbro, Mega Steelix ja Mega Metagross ovat ihan hirveitä tekeleitä D: Eikä kyllä Latioksen ja Latiaksenkaan Mega-muodoissa ole mitään kehumista...

Mutta kyllä sentään muutama uusista Mega-muodoista miellyttää jopa meikäläisenkin silmää. Esimerkiksi Mega Beedrill on aika upea ilmestys! Samoin Mega Camerupt on ihan hauska karvakasa. :3 Jostain syystä pidän myös Rayquazan Mega-muodosta, vaikka se onkin aikamoinen sekasotku. :D Jotenkin se on mun mielestä ehkä tarpeeksi erilainen verrattuna normaaliin ulkomuotoonsa, jonka ansiosta se oikeasti näyttää jo ihan Mega-muodolta, eikä vain hieman erilailla muokatulta taskuhirviöltä. :D Tajusiko kukaan tuosta lauseesta mitään?

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Pokemon%20XY/secretbase4_zps7f70b9ae.jpg

Sitten on kaikkea muuta pientä, kuten nämä Super Secret Baset. Pakko myöntää etten oikeasti edes tajua niiden varsinaista tarkoitusta. En ole perehtynyt aiheeseen tarpeeksi. :D Ehkä siksi, ettei se ole kauheasti kiinnostunut. Pitänee lukaista mitä ihmeen huoneita ne ovat olevinaan, hahah. Ainakin sisustaminen on kivaa, että ehkä panostan omaan Baseeni ihan kunnolla sitten kun/jos sellaisen joskus omistan.

Tällä hetkellä ei nyt tule paljon muuta mieleen, mistä minulla olisi jotakin järkevää sanottavaa. Vaikka tämä koko postaus on ehkä hieman negatiivinen, niin olen oikeasti tosi innoissani näistä peleistä. :) Emerald on ehkä yksi kaikkien aikojen suosikki-Pokemon-peleistäni, ja on ihanaa nähdä miten Hoenn on muuttunut kauniiksi kolmiulotteiseksi maailmaksi. <3

Ainiin! Ja Pokemonien luokse voi hiippailla kun ne piileskelevät pusikossa! Ehkä yksi söpöimmistä uusista lisäyksistä Pokemoniin mitä on! :3 Voi että.. pääsisinpä jo pelaamaan tätä!

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Pokemon%20XY/53_zps94005349.jpg

2 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva juttu! Hyvää Pokemon Y vuosipäivää sitten! :D Hahah.

      Poista