sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Pokemon Anime: XY036

XY036 - Battles in the Sky!

Juu, hei taas pitkästä aikaa! Olen kyllä elossa, joten eiköhän jatketa Animesta puhumista. :D Nimittäin kyseessä on yksi suosikkijaksoistani! Ash ja kumppanit saapuvat kauniille, kiviselle alueelle, täynnä valtavia kallioita ja syviä kanjoneita. Paikka onkin nimeltään Kalos Canyon. Sankarimme päättävät jäädä ihailemaan maisemia pokemoniensa kanssa, jolloin kaikki saavat tutustua Ashin uuteen Hawluchaan. Kivaa että Hawlucha tuolla lailla esiteltiin muille pokemoneille. Tykkään tuollaisista yksityiskohdista. :)

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Anime%20Episodes/006_zpsd1433429.jpghttp://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Anime%20Episodes/019_zpsa1af22ad.jpg

Hetken päästä heidän huomionsa kuitenkin vie ilmassa lentävä nainen! Kyseessä on liito-asulla lentävä Sky Trainer Moria, joka on juuri keskellä kiivasta ottelua. Hänen pokemoninsa on mahtava ja kaunis Talonflame! Jotenkin tykkään Fletchlingistä ja sen muodoista ihan hirveästi!! Tämä on taatusti suosikkini region-linnuista heti Taillowin ja Swellowin jälkeen.

Paikalle ilmaantuu pian jonkinlainen opas, joka kertoo sankareillemme lähellä sijaitsevasta Sky Battle-alueesta, jossa voi harjoitella lentämistä ja ottelemista ilmasta käsin. Kaverukset haluavat tietenkin mennä heti kokeilemaan sitä. Bonnie-parka on liian pieni lentämään, ja ottaa tämän tosi raskaasti. Aww... :( Mutta onneksi suloinen Chespin ilmaantuu ulos pallostaan Bonnien seuraksi maankamaralle. :3 Clemontin Chespin on ihana!

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Anime%20Episodes/109_zps8f3da45e.jpg

Sankarimme harjoittelevat lentämistä vähän aikaa, kunnes aiemmin nähty kouluttaja Moria ilmaantuu paikalle ja haastaa Ashin otteluun. Moria haluaa otella ainoastaan Ashin Hawluchaa vastaan, koska Fletchling näyttää liian heikolta. Tämä loukkaa lintuparkaa pahemman kerran, mutta Moria suostuu ottelemaan sen kanssa jos Ash voittaa Hawluchallaan. Ottelu alkaa, ja Fletchling katselee sitä surumielisenä sivusta Bonnien sylistä. Bonnie kannustaa Fletchlingiä uskomaan, että pienetkin voivat pärjätä, varsinkin asioissa joita isot taas eivät kykene tekemään. <3

Ottelu päättyy lopulta Ashin häviöön. Rakettiryhmä kuitenkin ilmestyy paikalle, ja sieppaa Morian Talonf... hetkinen.. Flamin? Flamen? Miten tuo taivutetaan? xD Välillä tulee oikosulkuja. Nooh ei kestä kauaa kun sankarimme ampuvat Ryhmän tiehensä. Fletchling on lopulta se joka vapauttaa Talonflamen, joten haukka suostuu tällä kertaa ottelemaan pikkuisen kanssa. Flethclingin tähtihetki alkaa. <3 Ashin Flethcling on oikeasti jotenkin niin ihana! Rakastan sitä! :3

Hyvästä alusta huolimatta, Fletchling ei meinaa millään pärjätä Talonflamen vahvoille iskuille. Talonflame ampuu viimeisen voimakkaan Fire Blastinsa Flethlingin naamaan, mutta tämä saa aikaan yhden upeimmista kehittymisistä pitkään aikaan! Pikkuinen Fletchling muuttaa muotoaan liekkien keskellä Fletchinderiksi. Joka on myös toooosi söpö! <3 Ja myös tosi kaunis. :)

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Anime%20Episodes/519_zps4ae7ca2f.jpg

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Anime%20Episodes/525_zps25d789b4.jpg

Katsoin tämän ottelun myös myöhemmin vielä uudestaan japaniksi, jolloin tässä kehittymis-kohtauksessa alkoi soida upea japaninkielinen tunnari Volt. Se oli jotenkin eeppistä, ja teki ottelusta entistäkin hienomman. :D Harmi että tässä enkkudubissa on niin paljon huonommat musiikit kuin alkuperäisesä. En ymmärrä mikseivät ne voi pitää niitä musiikkejä samoina?? Onko se liian vaikeaa?

No mutta, Fletchinderin avulla Ash tietenkin voittaa, ja todistaa että myös pienet voivat pärjätä isojen maailmassa. ;) He hyvästelevät Morian, ja jatkavat matkaa kohti seuraavaa salia... Tämä jakso oiekasti... Miksi tämä oli musta niin hyvä? :D En tiedä sitä itsekään, mutta tykkäsin tästä todella ihan hirveästi. Yksi parhaista jakoista pitkään aikaan! Ehkä se johtuu siitä että tykkään Fletchlingin evoluutiokaaresta niin paljon. <3

(Tämä jakso muuten todisti, etteivät Animen tekijät tiedä miten fysiikan lait toimivat. Hahah. :D Niillä lento-puvuilla pystyi tekemään aika yliluonnollisia asioita ilmassa! xD)

Arvosana: ★★★★★

3 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Mustaki tää oli ihan kiva jakso. :) Nuo linnut on kaikki kivoja. Vaikka Talonflamella on jotenkin tosi typerä nimi... Olisivat voineet nimetä sen paremmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen samaa mieltä tuosta Talonflamen nimestä. Olisivat voineet jotenkin yhdistää nuo sanat "talon" ja "flame" kuten monien muiden pokemonien kanssa. Tai sitten keksiä jonkun ihan muun nimen!

      Poista