lauantai 1. marraskuuta 2014

Karkki vai kepponen?

Hauskaa Halloweenia kaikille!

Kummituspokemoneja on tosi vähän, ja vielä vähemmän sellaisia joista minä pidän. Ajattelin kuitenkin näin Pyhäinpäivän kunniaksi listata muutaman kummituspoken josta tykkään:

DUSKULL

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Top%2010/duskull_zps0bd506ab.png

En tiedä mikää siinä on, mutta jostain syystä pidän Duskullia söpönä. Onko se outoa? Se on kuitenkin ihan kuin joku viikatemiehen leijuva pää. :D Mutta silti näen siinä jotain oudon sympaattista. Mulla oli Duskull Emeraldin tiimissä, ja muistelen sen olleen hyvä valinta. En kyllä tykkään Duskullin muista muodoista yhtään, vaan ne ovat ihan kauheita! Varsinkin Dusknoir... Yök! Se ei kuitenkaan estä minua nauttimasta itse Duskullista. :3

PUMPKABOO

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Top%2010/710Pumpkaboo_Dream_zps30a6b88e.png

Kurpitsapokemon!! Luuleeko joku etten tykkäisi pokemonista joka on KURPITSA! Hahah, Pumpkaboo on ihan mahtava pokemon. xD Tosi söpö ja tosi herttainen! Lisäksi myös Gourgeist on lähes yhtä ihana. Vähän rumempi tosin, mutta siinähän tuo menee Pumpkan rinnalla. :3 Tykkäsin tosi paljon siitä, että Jessie sai Animessa Pumkpaboon, koska sen ansiosta sitä näkee paljon. Tosin en tiedä miksi Pumpka näyttää mielestäni Animessa vähän kummalliselta... Joidenkin pokemonien kohdalla mulla on tällainen ongelma - pidän niistä muuten tosi paljon, mutta Anime on saanut niistä jotenkin oudon rumia. En tiedä... Pumkpaboo on silti ihana. <3

LITWICK (MUOTOINEEN)

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Top%2010/607Litwick_Dream_zps1e9ccc62.png

Kukapa ei pitäisi pienestä suloisesta kynttilästä. Tosin Pokedex-entryn lukemisen ja muuan Anime-jakson näkemisen jälkeen pidän Litwickiä oikeana pahuuden perikuvana. :S Nimittäin tämä viattoman näköinen söpöliini imee ihmisistä heidän elinvoimansa ja paiskaa heidän tyhjät kuorensa sitten kammottavaan rinnakkaistodellisuuteen, Ghost Worldiin, niiden jäätyä tarpeettomiksi. Hrr... Aika karmeaa. Mutta Litwick on silti edelleen tosi suloinen ja sen muodotkin ovat ihania! Haluan ehdottomasti tämän joskus johonkin tiimiini. Ghost/Fire on muutenkin hauska yhdistelmä. :)

PHANTUMP

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Top%2010/708Phantump_Dream_zpsb3a2cbc3.png

Kuudes sukupolvi toi meille paljon kivoja pokemoneja, ja se sai jopa minut pitämään vähän Ghot-tyypistä. Nimittäin Pumpkaboon rinnalla, myös Phantump on tosi ihana pokemon. :) Pieni vihreä metsäkummitus, onko mitään suloisempaa? Toki Phantumpinkin suloisuus kärsii kun lukee sen Pokedex-entryn, mutta se nyt on pelkkä sivuseikka. :D Phantump on mielestäni söpö, eikä siitä mihinkään pääse. ;)

Oikeastaan yksikään muu Ghost-pokemon ei juurikaan miellytä minua. Kaipa voisin silti vielä mainita, että ainakin Drifloon, Shuppet, Golett ja Gastly muotoineen ovat myös ihan ookoo-porukkaa, vaikken niistä nyt niin kauheasti välitä. Mistä Ghost-pokemoneista te tykkäätte? Kertokaa kommenteissa!

Ja vielä kerran, hyvää Halloweenia kaikille! :)

4 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oikein keksi mitä tähän vastaisi. Noh, listasit ainakin ihan kivoja poksuja. :D

      Poista
  3. Hyvää Halloweenia myös sulle! :)

    VastaaPoista