maanantai 9. kesäkuuta 2014

Mega Hoenn startterit

Pakkohan tästä oli jotain mainita, ettei blogi kuole ihan kokonaan. Pahoittelen tosi paljon tätä hiljaiseloa, mutta kun ei ole tietokonetta niin ei voi mitään... D:

MUTTA nämä: Mega Swampert, Mega Blaziken ja Mega Sceptile! En vieläkään ole lämmennyt Mega-Pokemoneille. Se on musta edelleen tosi huono idea. :( Mutta pakko myöntää, että Sceptile ja Swampert saivat tosi upeat Mega-muodot! Tuo Blaziken sen sijaan on ihan kammottava tekele. Inhoan koko pokemonia niin paljon! Tuosta Mega Dianciesta en oikein osaa sanoa mitään.


Ärsyttää kuitenkin että Mega Sceptilen pitää olla puoliksi Dragon-tyyppiä. Kamoon Nintendo! Miksi yrität tehdä valmiiksi upeista pokemoneista coolimpia väkisin laittamalla niille Mega-muotoja, ja muuttamalla ne lohikäärmeiksi? En tykkää siitä yhtään! -.-

Sitten kun saan (vihdoin ja viimein) sen 3DS:n, niin aion kyllä luultavasti hankkia Omegan tai Alphan. Tai jos se huhuttu Delta Emerald tulee, niin se olisi vielä parempi, koska vedin aikoinaan Emeraldin, enkä Pokemon Sapphirea tai Rubya. :3 Team Aquan ja Magman uudistetut designit näyttävät musta ihan kivoilta. Samoin nuo hahmot joilla pelataan ovat onnistuneen näköisiä. Paitsi tuon pojan hiuksia en kyllä tajua. Ihme pussi! :D

Pian on E3-messujen aika, jolloin tästä pelistä tulee varmaan lisää tietoa, ja toivottavasti vähän gameplayta. Yritän päästä kommnetoimaan ajatuksiani siitä sitten tänne blogiin. :) Onneksi saan sen uuden tietokoneen varmaan pian. Luultavasti heinäkuussa!

6 kommenttia:

  1. Itse otan varmaankin mudkipin startteriksi. Toivottavasti uuteen peliin tulee hahmo customointia, koska nuo vaatteet ei oikein oo mulle mieleiset ja silmien värikin ois kiva vaihtaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä. :) Rakastan Mudkipia! Hahmojen customointi olisi kyllä kiva lisä.

      Poista
  2. Argh, rakastan hirveästi tuota Mega Swampertia. Diancien Mega on kaunis noiden kristalleiden kanssa. Tuleekohan näihin peleihin jotain juttua Diancien Megasta? :)
    Steven on kyllä tuttu sormukseineen! Ja Mayn uusi lookki on hieno. Huivi on hienompi kuin ennen. Poika (nimi unohtunut) on paljon kaameampi kuin ennen... Eikös tuon pojan hiukset ole joku pipo/hattu? Käsitin sen niin. :D

    Haluan nähdä miltä Hoenn näyttää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä!! Ihana tollanen pullukka! :D Toivotaan että Diacien Mega liittyy peleihin jotenkin.
      Itsekin tykkään Mayn uudesta lookista paljonkin. Poika taas näyttää rumemmalta kuin ennen. Ai onko se pipo? Mä kun luulin sitä hiuksiksi ja hikinauhaksi. :D Hups!

      Poista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Tuli pieni ajatusvirhe, mutta korjasin sen. Kiitos kun huomautit siitä. :D Luulin itse että tuolla pojalla oli hiukset ja hikinauha, mutta ehkä se onkin jonkinlainen hattu.

      Heh, joo aion hommata X:n ja Y:n. Ei hätää, kyllä mä ne pian hankin. Ensin vaan pitää hommata se uusi tietokone, ja sitten vasta 3DS. :3

      Poista