perjantai 20. kesäkuuta 2014

Voihan Rattata sentään!

Arvatkaapa mitä tänään tapahtui? Uusi tietokoneeni saapui postiin, josta lähdin hakemaan sitä heti suurella innolla. Raahasin painavan koneen kotiin ja pistin virrat päälle, mutta arvatkaapa miten kävi? Tatta-daa! No sepä ei toimi!!

En ollut uskoa silmiäni enkä mitään muutakaan. Tietokoneita hyvin ymmärtävän isoveljeni kanssa totesimme, että kone lähetettiin meikäläiselle viallisena: sen näytönohjain on rikki, jonka vuoksi näyttöön ei saa kuvaa näkyviin, vaikka muuten kone pyörähtää käyntiin ihan mukavasti. Arvatkaa vaan harmittaako? Tiedän ettei kaikkia ehkä kiinnosta tällainen henkilökohtainen postaus, mutta kun haluan ilmoittaa etten vieläkään pääse jatkamaan blogia aktiivisesti.

Tämä harmittaa ihan tosi paljon, kun ostin vielä oikein hienon, kalliin ja laadukkaan koneen siinä mielessä, että se sitten kanssa varmasti toimii. D: No mutta, eipä tälle huonolle tuurille mitään mahda. Lähetän koneen huoltoon niin pian kun voin, ja toivon että pääsen käyttämään sitä mahdollisimman pian. Pihkura..!!

5 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, mutta kyllä tästä selvitään. Kiitos tuesta! :)

      Poista
  2. Voihan nakki ja muusi! Kaikenlaista sitä tapahtuukin..
    Etkö voi palauttaa sitä? Ilmoittaa myyjille, että koneen näytönohjain ei toimi. Jaksamisia sinne! :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä niin!
      Joo, otin sinne kauppaan yhteyttä, ja heillä on siinä kaupan ohessa joku huoltohommeli myöskin, niin saan onneksi lähetettyä koneen sinne huoltoon. Tai voi myös olla että vaihtavat sen samantien uuteen. Kiitos paljon tuesta! :3

      Poista