torstai 11. heinäkuuta 2013

Lisää pokemoneja!

Vihdoin saatiin oikein kunnolla lisää uusia pokemoneja! :D Mä oikeesti rakastan tätä kuudetta sukupolvea, nää kaikki pokemonit on vaan niin upeita! Tosin muutamia lukuunottamatta.

Näistä nyt on vielä vähän huonoa kuvamateriaalia, mutta ei se mitään. Kerron nyt kuitenkin oman mielipiteeni näistä, ja sen millaisen ensivaikutelman nämä herätti. :)

Panda

Yhdelläkään näistä pokemoneista ei ole muuten vielä enkkunimeä, joten kutsun niitä nyt vain miten huvittaa. En halua että nuo japski-nimet jää päähän. :P Anyway, ensimmäisenä on tämä panda, joka on Panchamin toka muoto. Jotain tämmöstä mä vähän odotinkin - tuollanen iso badass-looking panda. :D Vaikka olisinkin toivonut vähän erinäköistä ilmestystä, niin tykkään tästä kuitenkin paljon. Tuo pieni oksa sen suussa on söpö. :3

Meduusa

Tämä on jotenkin tosi outo, mutta jollain tasolla kuitenkin tykkään siitä. Ensin kun näin sen, niin aattelin että onpa ruma, mutta oikeastaan se on ihan söpö tapaus. Hassua että se on Dark/Psychic tyyppinen, koska se ei ainakaan musta näytä kovinkaan dark-maiselta. (Onko tuo edes sana?) :P

Meduusa 2.0

Yööööökkkk! Mikä kauheus tämä oikeen on!! :S Kammottava otus! Kill it with fire! No joo, tuo oli ensivaikutelma, mutta ei tämä nyt ihan niin kamala ole. Melkeen kuitenkin. Tai jotenkin en vaan tykkää tuosta ulkomuodosta, tulee jotenkin mieleen lähinnä Ursula Pienestä merenneidosta. Mutta mä aion toivottaa kaikki uudet pokemonit avosylein tervetulleiksi, joten en tuomitse tätä rumilusta. Hyvä puoli on se, että se on ainakin erilainen. Tuommoista tekelettä ei olla ennen nähty! (Onneksi)



Lintu

Sitten tämä lintu, tai mikä ihme onkaan. Pakko sanoa etten jotenkin osaa sanoa tästä mitään. Periaatteessa se on musta tosi ruma, mutta jotain herttaistakin siitä löytyy. En tiedä miks, mutta jostain syystä siitä tulee mulle mieleen Munna. Ehkä se on tuo väritys, tai naisellinen ulkomuoto. En tiiä, mutta tämä otus ei vaan herätä mussa minkäänlaisia tunteita. Tämän neutraalimpi pokemonista ei voi olla.

Hattara

Sitten tämä hattaraa tai pumpulikasaa muistuttava otus. :D Awwww, tää on musta aivan älyttömän söpö! Tahdon tän mun tiimiin, tahdon tahdon tahdooon! Oonki odottanut että millon alkaa tulla näitä pokemoneja jotka on musta ihan ylisöpöjä! ♥ Joissain CoroCoron kuvissa vielä näkyy kuinka tämän toi ihme uloke tossa alhaalla muuttuu söpöiksi pikku tassuiksi. D'awwww! Sori tää kauhee söpöily, mutta mä rakastan tätä vaan niin paljon! I love cute things too much! :3

Yleisesti oon näihin kaikkiin tosi tyytyväinen, vaikka tuo kammottava merihirviö onkin jotain aivan käsittämättömän rumaa! En kuitenkaan tuomitse ketään ulkonäön perusteella, en edes taskuhirviöitä. xD Odotan kyllä tosi innolla uusia paljastuksia, varsinkin noita startterien muita muotoja.

Lisäksi CoroCorossa paljastettiin kaikkea muuta, kuten tulevan professorin nimi ja ulkonäkö, sekä Xerneasin ja Yveltalin tyypit. Eli Xerneas on tosiaan Fairy-tyyppinen ja Yveltal taas Dark/Flying. Lisäksi ainakin musta on mielenkiintoista, että Xerneas on Life Pokemon, ja Yveltal taas Destruction Pokemon. ;)

6 kommenttia:

  1. Nää kaikki on musta ihan sika upeita! Munki lemppari on toi hattara, tai sitten tuo panda!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, hienoja ovat! Tää kuudes sukupolvi todella pitää pokemonien laatua yllä! :D Ja awww hattara on niin sulonen!

      Poista
  2. Panda on paras! Muista en oikein dikannut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sen on kyllä hieno. Mutta tykkään noista muistakin. :)

      Poista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista