maanantai 1. heinäkuuta 2013

XY-Anime

Heippa!


Vihdoin tuli ensimmäistä tietoa XY-Animesta, muttei vielä mitään superjännää. Ainoastaan se, minkä kaikki jo voivat arvata, eli Anime jatkuu ohjelman seuratessa Ash Ketchumia, joka yrittää oppia uutta Pokemonien ihmeellisestä maailmasta, ja nousta Pokemonmestariksi! :) Uusi ulkoasu paljastettiin:Ihan kivalta tuo musta näyttää. Hyvä että lippis pysyi! ;) Noi kengät on musta jostain syystä kyllä ihan hirveän rumat, mutta en anna sellasen pikkuseikan ärsyttää mua. :D

Uudet jaksothan alkavat Japanissa 17. päivä lokakuuta. Kivaa kuitenkin että saadaan nähdä uusia pokemoneja jo aikaisemmin! Helioptile on söpö!

2 kommenttia:

 1. Itse lopetin animen katsomisen dp:n aikaan. Anime oli mun mielestä ekat kaudet hyviä, mutta alko kyllästyy siihen samaan rutiiniin. Rakettiryhmä iskee ja Ash Ketchum yrittää nousta pokémon-mestariksi. Ois kiva jos digimon-tyyliin vaihtuis joka sukupolvi päähenkilö ja Ash vois vaikka välillä vierailla sarjassa. Mä odotan sitä päivää kun Ash nousee vihdoin pokémon-mestariksi, jos ylipäätään nousee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, mutta oikeastaan just tässä BW-kaudessa nuo rutiinit vähän muuttu. Esim. Rakettiryhmä vaihtu ihan erilaiseksi, ja Ash muuttu surkeeksi ottelijaksi. xD

   Omasta mielestäni se on ihan kivaa, että päähenkilö on aina Ash, mutta tietenkin vaihtelukin virkistäisi välillä. Ehkä se Ash vielä joku päivä nousee Pokemonmestariksi, mutta aika epätodennäköistähän se on. :)

   Poista