keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Video XY-Animesta

Vihdoinkin saatiin nähdä ensimmäistä videomateriaalia tulevasta, uudesta XY-Animesta! :)


Ihanaa nähdä tuollainen pieni vihjaus siihen vanhaan hölmöön Ashiin, kun se on noin innostunut uudesta alueesta ja huutaa tossa niin että ihmiset vaan kattoo silleen "Mitä helskuttia?", haha! :D Toivotaan että tästä XY-kaudesta tulee parempi kuin BW-kaudesta, joka jäi vähän vaisuksi. Ainakin mun mielestä.

Hauskaa nähdä nuo aloituspokemonit tuossa videossa, mutta ne näyttää musta jotenkin tosi oudoilta. Ihan kuin ne ei olisi ihan lopullisia versioita, koska ne on jotenkin tosi kummallisesti piirrettyjä. Varsinkin tuo Chespin! :S Se näyttää jotenkin kamalan tönköltä ja oudolta, ja nuo lehdet tossa sen päässä on jotenkin kamalan terävät. Näyttävät tossa videossa enemmän piikeiltä kuin lehdiltä.

En tiedä, mutta innolla kuitenkin odotan tätä alkavaa kautta. Mulla on siltä jotenkin kauheen suuret odotukset BW:n jälkeen, mutta ei sitä tiedä vaikka tästä kaudesta tulisi samanlaista, onnetonta sähläystä kuin tuo BW-kausi on. xD

6 kommenttia:

 1. Oon samaa mieltä tosta että noi näyttää oudoilta. Ois ollu kiva nähdä tuleeko uudet kumppanukset Ashin matkaan vai palaako joku vanha tuttu, nooh.. EIköhän sekin selviä pian. MIllon tää anime starttaa, onko tietoa? :)

  Oma lemppari alotuspokémon on Froakie, vaikka se taitaakin olla harvan suosikki, tykkään siitä silti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oudoilta kyllä näyttävät. :S Eivät varmaan ihan heti paljasta keitä lähtee Ashin matkaan tällä kertaa, mutta monet jostain syystä uskoo, että Cilan tulee takasin. Ei sitä kuitenkaan vielä voi kuin arvailla. :)

   Uudet jaksot alkavat pyöriä Japanissa 17. päivä lokakuuta, mutta en ole varma milloin ne leviää muualle Maailmaan. Oma lempparini aloituspokemoneista on ehkä Chespin, se on vaan niin söpö! :3 Froakie taitaa todella olla noista se epäsuosituin, mutta musta se on kuitenkin myös tosi söpö! ^^ Pidän noista kaikista tosi paljon!

   Poista
 2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, Ashin seikkailut ne vaan jatkuu jatkumistaan. Oma suosikkini on varmaan Chespin, mutta tykkään kyllä tosi paljon noista kaikista. :)

   Poista
 3. Heiii, vihdoinkin saatiin video tulevasta kaudesta. Odotan kyllä innolla! Noi pokemonit näyttää joo vähän oudoilta, mun lemppari on varmaankin Fennekin. :)

  Nuo Chespinin lehdet taitaa näyttää siks piikeiltä, koska se tolleen laittaa ne ite teräviksi. Niinku toi Fennekin tolleen lämmittää sen korvat, Froakie kasvattaa ton pilven, niin Chespin sitten muuttaa nuo lehdet piikeiksi! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mäki odotan innolla! :D Oma lempparini on varmaan Chespin, vaikka aluksi tykkäsin enemmän Fennekinistä. Onhan sekin ihana! :3

   Ooh, no en mä kyllä tota tajunnut ollenkaan! Kiva kun huomasit, noinhan se tietty on! Ilmankos ne näytti niin teräviltä! :D

   Poista