torstai 4. heinäkuuta 2013

Uusi pokemon!

Ne jotka jaksoivat valittaa siitä, kuinka viidennessä sukupolvessa on tylsä jäätelöpokemon, taitavat saada uuden pilkanaiheen, Hitotsukin!


Musta tämä ei tosiaankaan ole ruma! Vaikka se onkin pelkkä miekka, niin jotain jännää ja tosi viehättävää täästä kaverista löytyy. ;) En malta odottaa että tästä saadaan parempaa kuvamateriaalia! Mutta tosiaan monet ovat nauraneet, että milloin tulee pokemon, joka muistuttaa kokonaan jotakin tylsää esinettä, niin tässähän tämä on, niinkö? Itse en ole samaa mieltä, vaan tämä on tosi hieno!

Ja oumaigaad kuinka hieno tämä kultainen 3DS on! Rakastan tota metsää, jossa Xerneas ja startterit nököttää! Ah, niin upea ja kaunis että... Huh-huh! :D

2 kommenttia:

 1. Kaikki pokémonit tervetulleita, hyvä vaan jos on erilaisia :)

  Itse ostin tänään White kakkosen, on kyllä tosi koukuttava peli, jää tietokone toistaiseksi kakkossijalle :D Mikä muuten on ton "jäätelöpokemonin" nimi? En oo tutustunu näihin uusiin paljoakaan.

  Vois vaihtaa kohtapuoliin sen google-tilin salasanan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastasin tähän viestiin jo aikasemmin, mutta ilmeisesti mun kommentti katosi johonkin...? No mutta, olen samaa mieltä sun kanssa - kaikki uudet pokemonit on tervetulleita joukkoon, olivat sitten kuinka rumia tai outoja tahansa. ;)

   Oohoohhh on varmaan tosi hyvä peli! Itse vetelen tosiaan vielä sitä White ykköstä. Ja sen jäätelön nimi on Vanillite. Jostain syystä olen kuullut tosi monen sanovan, että se on yksi kaikkien aikojen tylsimmistä ja rumimmista pokemoneista... Musta se on kuitenkin tosi söpö! :3

   No mutta, toivottavasti saat salasanasi vaihettua, ja tilisi takasin! :)

   Poista