tiistai 4. kesäkuuta 2013

Gogoat-vauvoja?

Pian tulee tämän vuoden E3-messut, joissa toivottavasti saadaan lisää infoa Pokemonista! :) Olisi tosi mukavaa jos paljastettaisiin lisää ihan uusia poksuja, mutta sitä tuskin tapahtuu. Kuitenkin satuin huomaamaan nettiä selailessani tämän:


 Mitä nuo oikein ovat? Ainakin musta ne näyttävät hieman joiltain pieniltä Gogoateilta, koska niiden väritys on ihan sama. Voisiko kyseessä olla Gogoatin toinen muoto? Vai jotain ihan muuta? Mitä mieltä olet? Ja onko sulla joitain toiveita eekolmoselta? ;) Jos on, niin mitä?

(Tulipa monta kysymystä...)

2 kommenttia:

 1. E3-tapahtumaa odotan itse innolla - oikeastaan koko ensi viikkoa, sillä silloin on paitsi E3 niin myös CoroCoro ilmestyy sekä viikonloppuna Smash! Kaikki nämä tosin taitavat sisältää samat asiat, mutta ehkä sieltä täältä irtoisi myös jotain uutta lisätietoa. Se nyt on kuitenkin selvää, että JOTAIN uutta tietoa saadaan - toivottavasti Sylveonin tyypitys niin spekulointi voisi loppua vihdoin ja viimein...

  Itsekin bongasin nuo "Gogoat-vauvat" videosta, mutta en osaa kyllä sanoa juuta enkä jaata, että mitähän ne oikeasti mahtavat olla. Vauvamuoto Gogoatille olisi kyllä aika mukava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin todella nuo kaikki kolme asiaa tapahtuvat siinä samaan aikaan! :) Nyt pitää vaan toivoa, että paljastettaisiin jotain uutta kivaa. Sylveonin tyyppi olisi kyllä kiva tietää, ettei sitä tarttisi enää arvailla...

   Joo, mitä lie otuksia tuolla taustalla onkaan. Näyttävät vähän Gogat-vauvoilta, mutta voivat ihan hyvin olla jotain täysin muuta. Ehkä ne eivät ole edes pokemoneja! :S Mutta vauvamuoto Gogoatille olisi kllä kiva!

   Poista