keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

E3-messut jatkuu!

Eekolmoset ne vaan jatkuu ja lisää tietoa tulee koko ajan!

Uusiin peleihin X ja Y on tulossa uusia ominaisuuksia, kuten Sky Battlet, joissa pokemoneilla tapellaan ilmassa - luonnollisesti. Lisäksi pelaajan kimppuun voi hyökätä pieni lauma pokemoneja, pelkän yhden sijaan.


Sitten on kaikkea pientä uutta tietoa, kuten se, että pelin kieltä voi vaihtaa. Suomeksi sitä ei tietenkään ole, höööh! D: Vaikka Pokemonin pelaaminen suomeksi olisi kyllä varmaan aika järkyttävä kokemus loppujen lopuksi...


No joo, sitten on paljastettu vaikka kuinka näitä uusia pokemoneja uuden CoroCoron myötä. Jotkut näyttävät tosi hienoilta, ja toiset taas... ei-niin-hienoilta. ^^'

Pakko sanoa että pidän tästä Fletchlingin tulityyppisestä muodosta ihan hirveästi!! Kerrankin lintupokemon jolla on pirun hieno design! Linnun nimi on Talonflame. ;)

 

Sitten on tämmöisiä mereneläviä. Tuo sininen hummeri näyttää musta oikein kivalta. Tykkään siitä, että sen sakset on tuolla lailla erikokoset, ihan niin kuin Kinglerilläkin on. Tuo merihevonen taas on vähän outo, ja mun silmissä se näyttää jotenkin ihan masentuneelta ja elämäänsä kyllästyneeltä. :D Mutta poison/water on kyllä mielenkiintoinen ja hauska yhdistelmä!


Fire/Normal tyyppinen pieni leijonanpentu tuo mun mieleen Shinxin. :) Ihan söpöhän tuo on. Ei siitä ole oikein muuta sanottavaa. Sitten on tämä järkyttävän näköinen uutta Fairy-tyyppiä kantava kukkanen. Eeehhhhh... en pidä tästä ainakaan tällä hetkellä. Se ei vaan näytä mun mielestä tarpeeksi pokemonilta. Jotenkin liian ruma ja outo.

Sitten vielä Vivillonille paljastettiin kaksi uutta muotoa, joista on vielä aika huonolaatuista kuvamateriaalia. Kommentoin niitä varmaan myöhemmin. :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti