maanantai 22. tammikuuta 2018

Kawan lempipokemonit: Sija 5

Mä oikeasti tosissani luulin että saisin tämän top 10-listan valmiiksi viimeistään viime huhtikuun aikana, mutta tällä menolla tämä venyy seuraavaan huhtikuuhun asti. Hups... Hölmöä tässä on sekin, että totta puhuakseni mun listani on varmaan tässä vaiheessa jo vähän muuttunut siitä mitä se oli noin vuosi sitten kun aloitin tämän. Mutta ei onneksi kuitenkaan niin paljon että se haittaisi liikaa. Aronin tilalle olisi varmaan vain tullut tässä vaiheessa Lycanroc, johon rakastuin vahvasti Ultra Moonin myötä. Tosin kuka nyt enää edes muistaa millä sijalla Aron on ollut! Joten tässä pieni kertaus ja linkit edellisiin listan sijoituksiin muistinvirkistämiseksi jos kiinnostaa:



MIMIKYU

"A lonely Pokémon, it conceals its terrifying appearance beneath an old rag so it can get closer to people and other Pokémon." -Moon Pokedex

"A gust of wind revealed what hides under this Pokémon's rag to a passing Trainer, who went home and died painfully that very night." -Ultra Moon Pokedex

Sijalla numero viisi on kuitenkin edelleen ihanan kammottava Mimikyu, joka on listan ainoa kummituspokemon ja kaikinpuolin todella upea taskuhirviö. Rakastuin Mimikyuun heti kun se paljastettiin ja rakkauteni sitä kohtaan on sen jälkeen vain kasvanut kasvamistaan. Mimikyulla on mun mielestä todella onnistunut ja hieno design, sekä tosi mielenkiintoinen ja hauska idea. Pikachuksi pukeutuva kummitusolento, joka kaipaa maskotin saamaa huomiota - ihan mahtavaa! Musta on myös mielenkiintoista miten eri tavalla Mimikyua kuvaillaan eri medioissa, esim. animen Mimikyu on murhanhimoinen ja Pikachulle tosi kateellinen, kun taas peleissä Mimikyu on enemmän Pikachun fani ja kaipaa tätä ystäväkseen. Tosin Acerolan haasteessa oleva kummitus-Mimikyu oli taas enemmän karmiva stalkkerimaisia piirteitä antava olento. Hrrr... Mimikyun harmaantunut riepu, pienet itselleen tekemät silmänreiät ja puinen salamahäntä tekevät Pokemonin designista mun silmissäni täydellisen, ja pidänkin Mimikyun designia yhtenä parhaana kaikista taskuhirmuista. Myös Mimikyun shiny-design on mainitsemisen arvoinen.

Mimikyun tyypitys on mielestäni täydellinen Ghost/Fairyna. Kummitus tottakai sopii sille täydellisesti, mutta mielestäni myös tuo keijupuoli sopii sille erinomaisesti. Fairy on nykyään yksi lempityyppejäni, joten rakastan Mimikyun tyypitystä kovasti senkin puolesta. Mulla oli Mimikyu tiimissäni Moonissa, ja pakko myöntää että rakastin sitä tiimiläisenäni tooodella paljon! Mimikyu on tosi voimakas, yllättävän nopea, ja sen Disguise-ability on tosi hyödyllinen. Disguisen ansiosta Mimikyulla on mukava pelata Battle Royalessa, koska kukaan ei ikinä tunnu haluavan tuhlata vuoroaan iskemällä Mimikyua kerran turhaan, joten Pokemon jätetään yleensä pitkäksi aikaa rauhaan. :D Tykkään myös miten Mimikyua kohdellaan Pokemon-fanikunnassa ja sitä miten suloisia kuvia ja sarjakuvia siitä tehdään.

Voisin varmaan hehkuttaa Mimikyusta ihan loputtomiin, mutta sanon nyt enää vain yhteenvetona sen, että Mimikyu on mielestäni todella onnistunut Pokemon, jolla on täydellinen design, ihana idea, kiva tyypitys ja mahtava ability (ihan kuin tämä kaikki ei olisi tullut jo ilmi). Tämän takia Mimikyu ansaitsee ehdottomasti paikan lempipokemonlistaltani. Musta on tosi kivaa että uudemmissakin sukupolvissa on Pokemoneja joista mä tykkään näin paljon, ja toivon että sellaisia nähdään jatkossa vielä paljon lisää. Koitan saada nyt lähiaikoina kirjoitettua tämän listan loppuun ennen kuin alkaa tulla uusia Pokemoneja ja mun mielipiteet taas muuttuvat. :DD Ja voi kauhea miten sekavan postauksen mä sain taas aikaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti