sunnuntai 14. tammikuuta 2018

Detective Pikachu saapuu!

Vihdoinkin!!

Uskokaa tai älkää, mutta mä olen koko ajan elänyt suuressa toivossa, että Detective Pikachu rantautuisi vielä jonain päivänä tänne Eurooppaan. Monet tuntuvat unohtaneen koko pelin olemassaolon, tai eivät muuten vain välitä siitä, mutta mä olen ollut fani siitä asti kun se julkaistiin. Tai no, voihan se olla etten tule edes lopulta pitämään koko pelistä, mutta olen kuitenkin tykännyt sen konseptista yllättävän paljon kaikki nämä vuodet ja toivonut hartaasti että se näkisi vielä päivänvaloa. Joten nyt kun Nintendo yllättäin ilmoitti Detective Pikachun julkaisusta maailmalla, mä innostuin todella kovasti ja tulin hyvin hyvin iloiseksi.

En tiedä mikä siinä on että mä tykkään Detective Pikachun ideasta niin paljon, mutta jokin siinä selvästi viehättää kun olen siitä niin innoissani. Alunperin Detective Pikachu-pelien piti tulla monessa pienemmässä osassa, mutta kansainvälisessä versiossa julkaistaankin koko peli kerralla. Peli on tulossa 23. maaliskuuta, eli onneksi hyvin pian. Trailerissa näkyvä englanninkielinen ääninäyttely kuulostaa mielestäni ihan onnistuneelta - varsinkin Pikachun ääni olisi voinut olla paljon huonompikin. Peli näyttää edelleen oikein hurmaavalta ja tykkään sen graafisesta tyylistä kovasti. Ainoastaan päähenkilöpojan design on jotenkin ärsyttävän yksinkertainen, mutta ei se onneksi haittaa. Musta oli mielenkiintoista huomata muutamia Alola-Pokemoneja trailerissa, sillä alunperin Detective Pikachu julkaistiin silloin kun seitsemännestä sukupolvesta ei tiedetty vielä mitään.


Toinen Detective Pikachuun liittyvä asia mistä mä olen ollut oudon innoissani, on siitä tuleva Universal Picturesin tekemä elokuva. Mä toivon tosi kovasti että leffasta tulisi hyvä, mutta pelkään samalla miten helposti sen voi mokata pahasti. Olen kuitenkin tavalliseen tapaani optimistinen, enkä malta odottaa ensimmäistä kuvaa tai traileria leffasta. Pelkäsin jossain vaiheessa että koko elokuva olisi unohdettu kokonaan, mutta onneksi siitä puhuttiin vähän aikaa sitten uutisissa, kun päähenkilön näyttelijä Justice Smith sekä Pikachun ääni Ryan Reynolds paljastettiin. Se mikä antaa mulle pientä positiivista toivoa tätä leffaa kohtaan on se, että Alex Hirsch-niminen henkilö on tekemässä sitä. Hän on ohjannut yhden lempisarjoistani ja on muutenkin varsin mukava ja nerokas henkilö, joten luotan ainakin hänen tekemäänsä työhön vahvasti. Elokuva on tulossa näillä näkymin vuonna 2019.

Yleisesti mä olen siis suuri Detective Pikachun fani, enkä malta odottaa että pääsen vihdoinkin kokeilemaan itse peliä sekä näkemään elokuvan. Detective Pikachu on edelleen tosi outo konsepti, mutta jostain syystä mä vaan tykkään siitä tosi paljon. Mitä mieltä te lukijat olette Detective Pikachusta? Kiinnostaako se teitä yhtään? Ja pahottelen jos tekstini on tässä postauksessa tavalliseen tapaan vähän sekavaa, koska olen juuri toipumassa flunssasta, enkä ajattele ehkä ihan niin selkeästi kuin normaalisti. :D

Ja katsokaa Gravity Falls-sarjaa. Oikeasti. Katsokaa sitä.

2 kommenttia:

  1. Omg joo Gravity Falls on ihan paras!!! :D Ja Detective Pikachu vaikuttaa vähän oudolta. En tiiä aionko ostaa tai kattoa elokuvaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Detective Pikachu on kyllä edelleen tosi outo konsepti, mutta jostain syystä mä vaan todella tykkään siitä. :D

      Poista