keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Alolan Island Guardians

Uusimman Sun ja Moon-trailerin myötä meille paljastettiin vähän aikaa sitten viimein Alolan saarien nimet, sekä jokaisen saaren suojelijapokemon Tapu Kokon rinnalle. Tässäpä siis pieni postaus niistä:

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/SunMoon/tapulele_zpswluxafnz.pngTapu Lele on Psychic/Fairy-tyyppinen Akala-saaren suojelijepokemon. Tapu Lele on varsin hoivaava Pokemon, ja se voikin auttaa parantavilla suomuillaan haavoittuneita paranemaan. Tapu Lelen ulkonäkö perustuu perhoseen, mutta se näytti musta ensin enemmän joltain oudolta tonttuötökältä jonka pohjassa on autonrengas. xD Tapu Lele on hitaasti muuttunut ehkä suosikikseni näistä kaikista suojelijoista - tykkään sen designista tosi paljon, vaikka se herättikin mussa aluksi vähän hämmennystä. Lisäksi sillä on kiva tyypitys (tosin musta kaikilla Tapuilla on), ja muutenkin sen yleisolemus on vaan musta tosi kiva ja onnistunut. Jään odottamaan tämän näkemistä peleissä.

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/SunMoon/tapubulu_zpsqekhtuyt.pngTapu Bulu on Grass/Fairy-tyyppinen Ula'ula-saaren suojelijapokemon. Se on luonteeltaan rauhallinen, tai joidenkin mukaan jopa laiska. Pokemon voi saada voimillaan kasvillisuuden kukoistamaan, kuten jotkut muutkin ruohotyyppiset Pokemonit. Kun näin Tapu Bulun ensimmäisen kerran, ihastuin siihen heti! Tämä on Tapu Lelen kanssa mun suosikkini näistä suojelijoista! Tapu Bulun design on musta tosi hauska - se näyttää jollain tavalla hupaisammalta kuin muut Taput ja tykkään muutenkin vaan sen härkämäisestä lookista. :D Tapu Bulu näyttää myös tosi kivalta iskiessään Z-liikkeen ja sulkeutuessaan kuoreensa, jolloin se muistuttaa härän päätä. Vaikka kaikki suojelijat näyttävät joltain eläimeltä ollessaan kuorensa sisällä, Tapu Bulu on musta kivoimman näköinen.

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/SunMoon/tapufini_zpsndgf9wd3.pngTapu Fini on Water/Fairy-tyyppinen Poni-saaren suojelijapokemon. Se pystyy manipuloimaan vesistöjä ja parantamaan ihmisiä taianomaisesti luomalla vedellään. Tämän takia monet koittavat päästä käsiksi kyseiseen Pokemoniin, eikä se sen takia pidä juurikaan ihmisistä vaan viihtyy yksinään. Tapu Fini on musta ihan kiva otus, mutten mitenkään erityisesti välitä siitä. En tykkää sen designista yhtä paljon kuin muiden Tapujen, muttei se silti mikään rumakaan ole. Kaikenkaikkiaan nämä kaikki Taput ovat musta tosi kivannäköisiä ja onnistuneita. Saa nähdä millaisen roolin ne saavat sitten itse peleissä.

Lopuksi vielä pari sanaa uudesta pienestä Cosmogista, joka paljastettiin Tapujen kanssa samassa trailerissa. Kyseessä on uusi Psychic-tyypin Pokemon, jolla näyttäisi myös olevan suurempi rooli peleissä. Cosmogilla taitaa ainakin olla jonkinlainen yhteys Lillieen... Cosmog on musta ihan söpö. Tykkään sen virallisesta Sugimori-artista, mutta pelissä se näyttää musta vähän rumemmalta. Lähinnä sen takia, että nuo öh.. avaruuspallerot sen päässä näyttävät musta pelissä enemmän sellaisilta cheerleading-tanssijoiden pom pomeilta. :D Ihan hauska Pokemon kuitenkin. En osaa oikein sanoa siitä muuta.

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/SunMoon/cosmog_zpsnnvh8qtz.png

4 kommenttia:

 1. Moikka!

  Mielenkiintoinen postaus! Tapu Fini on ehdottomasti tämänhetkinen suosikkini Alolan suojelijoista.

  Löysin itse asiassa tieni blogiisi, kun etsin Pokémonista kiinnostuneita henkilöitä antamaan palautetta opinnäytetyölleni.
  Olen siis vaatetusmuotoilun opiskelija, ja suunnittelin Pokémon-inspiroituneen vaatemalliston.

  Olisi mahtavaa jos ehtisit käydä vilkaisemassa malliston, ja kertoa mitä tahansa kommentteja sinulla tulee mieleen siitä (joko Youtubessa tai sähköpostilla osoitteeseen senkindesign@gmail.com).

  Video 3D-animaatioista: https://youtu.be/qUpfMx4AQRI
  Esityskuvat: http://imgur.com/gallery/zSvag

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa!

   Hauska kuulla että olet päättänyt suunnitella Pokemon-inspiroituja vaatteita kouluasi varten! Mulla on aika paljon kiireitä, mutta koitan muistaa käydä vilkaisemassa töitäsi pian ja antamassa jonkinlaista kommenttia. :)

   Poista
 2. Mun suosikkini näistä on varmaan myös Tapu Lele, mutta tykkään myös Tapu Finistä. Toivottavasti nämä eri suojelijat pystyisi pyydystämään peleissä, koska olisi kiva saada sellanen tiimiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monet tuntuvat pitävän Tapu Finistä - kiva kuulla että tykkäät myös Tapu Lelestä. Muistan nähneeni jossain trailerissa pelaajan ottelevan Tapu Kokolla, joten saattaa olla että suojelijat pystyy pyydystämään jossain vaiheessa.

   Poista