tiistai 12. tammikuuta 2016

Hengissä ollaan!

Hellouuuu! (Nämä mun tervehdykset käyvät postaus postaukselta aina vaan oudommiksi...)

Ajattelin julkaista edes jotain pientä tänään tänne blogiin, todistaakseni että olen yhä elossa. Olen pitänyt vähän taukoa The Blue Salamanderin kanssa lähinnä Joulun, joululoman, uudenvuoden ja yleisten alkuvuoden arjenpaluukiireiden vuoksi. Tämän takia blogi on uinunut pientä talviunta, mutta nyt mulla on suunnitteilla palailla takaisin vähän aktiivisempaan elämään. Varsinkin kun Pokemonin kahdeskymmenes juhlavuosi starttasi käyntiin! Toivotaan että sen kunniaksi paljastettaisiin vaikka vihdoin ja viimein seuraava core-sarjan peli.

Kuten mainitsin jo joskus aiemmin alkutalvella, suunnitteillani on ostaa piakkoin Alpha Sapphire! Siinä vaiheessa viimeistään blogin aktiivisempi rytmi jatkuu. Tässä tammikuussa saattaa kuitenkin olla vielä vähän hiljaisempaa. Nyt muuten harmittaa että ostin juuri 3DS-laitteen, ja heti sen jälkeen Nintendo menee ja paljastaa ihan tosi upean uuden Charizard-3DS:n!! Tosin ehkä mä pystyn ostamaan vaan nuo kuoret ja kiinnittämään ne nykyiseen kolmedeeässääni. Se olisi mahtavaa, koska mä rakastuin ihan täysin tuohon Charizard-designiin! <3

Ei tässä mitään muuta järkevää tällä kertaa. Kunhan ilmoitin etten ole kuollut tai Drifloonin sieppaama. Toivottavasti teillä kaikilla oli hyvä Joulu ja vuotenne on lähtenyt käyntiin mukavasti.

Hyvää Uutta Vuotta! :)

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Pokemon%20XY/new3dsrb_zps6ka87v4b.jpg

6 kommenttia:

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Kiva että kirjotit pitkästä aikaa jotain. Hyvää myöhästä Uutta Vuotta sullekin, Kawa! :) Noi uudet Pokemon-kuoret 3ds:iin on upeita! Haluisin ton Blastoisen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, toivon että saan piakkoin kirjoteltua taas lisää. Kiitos, samoin! :D Nuo uudet kuoret ovat kyllä upeita!

   Poista
 3. Hyvää uutta vuotta! Uusia postauksia odotellessa! :)

  VastaaPoista