lauantai 23. tammikuuta 2016

Päivitys

Moikka taas!

Tajusin hiljattain, että Pokemon Animen säännöllinen seuraaminen taitaa oikeasti olla aika suuri syy Pokemon-innostuksen ylläpitämiseen. Ainakin mun kohdallani. Nimittäin Pokemon-intoni ei ole tosi pitkään aikaan ollut näin pohjamudissa kuin nyt. Yhtäkkiä ymmärsin, etten ole katsonut Animea Joulun jälkeen ollenkaan, koska dubattu versio (jota mä jostain ihmeen syystä seuraan alkuperäisen sijaan) on tauolla. Ja se jatkuu vasta helmikuun lopulla! D:

Saattaa olla että vasta silloin intoni taskuhirmuihin palailee, koska nyt mun ei tee ollenkaan mieli ottaa 3DS:ää käteen ja alkaa pelata... Tai edes kirjoittaa mitään Pokemon-juttuja tänne blogiin. Elämäni on myös aikamoisessa u-käännöksessä tällä hetkellä, ja saatan joutua muuttamaan toiseen kaupunkiin opintojen perässä, joten tässä on samalla kaikkea muuta häiritsevää vielä päällä. Joten pahoittelen tosiaan nyt hiljaisuudestani täällä. Yritän korvata sen sitten kun into palaa, kirjoittamalla oikein paljon! :D

Sitä ennen hyvää keväänodotusta kaikille! Tässä teille vielä jotain (mielestäni) hupaisaa katseltavaa:

What is Pokemon GO actually going to be like!

9 kommenttia:

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan että Pokemonin 20. juhlavuosi nostaisi meidän molempien innostusta piakkoin. :)
   Johonkin Turkuun päin, riippuen vähän mihin kouluun menisin.

   Poista
  2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 2. Toi video on ihan mahtava! xD Toivotaan että Pokemon GO tulee olemaan parempi. Harmi ettet kirjottele, mutta ymmärrän kyllä. Odottelen Pokemon-intosi nousua. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onkin! Pokemon GO:ta odotellessa. :3 Kiva kuulla että odottelet uusia postauksia. Koitan ryhdistäytyä pian ja kirjoitella jotain uutta!

   Poista
 3. Ymmärrän että intosi on alhaalla. Mä oon pelaillu 6,4 ja 3 genen pelejä.Minne muutat, jos muutat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon että intoni nousee takaisin piakkoin. :) Muutan ehkä johonkin Turun suuntaan päin. Se vähän riippuu siitä mihin pääsen opiskelemaan.

   Poista