keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Pokemon Anime: XY062 & XY063

XY062 - The Future Is Now, Thanks to Determination

Yritän kiriä näissä Animen jaksoissa nopeasti eteenpäin, joten tänään tulee aika nopeat pikapostaukset. :D Eli Ash porukoineen harhailee edelleen Kaloksen karuilla aavikoilla, jossa he kohtaavat jonkinlaisen sähkölaitoksen, joka tuottaa energian Lumiose Cityyn. Laitokselta tulee kuitenkin outoja signaaleja, jotka houkuttelevat kaikki alueen sähköpokemonit sinne, suoraan juonittelevan Rakettiryhmän kynsiin. Myös sankareidemme Pikachu, Dedenne ja Luxio joutuvat signaalin alaisiksi, ja häipyvät rakkennukseen.

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Anime%20Episodes/274_zps94aougdq.jpg

Ash ja muut hiippailevat laitoksen sisään, vapauttavat pari paikan työntekijää (jotka luonnollisesti jättävät kaiken 10-vuotiaiden lasten hoidettavaksi) ja kohtaavat sitten Rakettiryhmän suuressa huoneessa, jossa sähköpokemoneja hallitaan. Kuten aina, tälläkin kertaa Ash alkaa puskea Pikachun luokse, vaikka pakottavat säteet saavat sen hyökkäämään kouluttajansa kimppuun. Tuttu juttu. :D Tällä kertaa kuitenkin myös Clemont teki saman Luxiolle, mistä pidin tosi paljon! Kivaa että muutkin koittavat saada Poksujaan irti hypnoosista XY-kaudella, eikä se ole aina pelkkä Ash. :3

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Anime%20Episodes/367_zpsnor7qafp.jpg
http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Anime%20Episodes/439_zpst7aibyj8.jpgClemont saa Luxiolta kunnolla turpaan, mutta onnistuu irrottamaan sen signaalin vaikutuksesta. Lyyhistynyt ja väsynyt Clemont kaatuu suoraan Pokemoninsa selkään, joka kehittyy yllättäen Luxrayksi! Vau! <3 Tämä oli mielestäni tosi hieno kehitys, enkä ymmärrä miksi kaikki valittavat siitä. Monet sanovat että Luxio kehittyi ihan ilman syytä, mutta mielestäni tähän liittyi paljon asioita jotka saivat sen kehittymään: koko jakson ajan Clemont oli epäröinyt omia voimiaan ja miettinyt onko hänestä Ashille kunnon salivastukseksi. Luxio tietysti aisti tämän Clemontista ja ymmärsi millaisessa tilanteessa hän oli. Clemont halusi tulla vahvemmaksi, jonka vuoksi hän halusi pelastaa sähköpokemonit Rakettiryhmältä ja irrottaa Pokemoninsa hypnoosista. Clemont sähköttyi kunnolla parista Thunder Fangista, muttei luovuttanut, mikä sai hänen itsevarmuutensa nousemaan, sekä hänen ja Luxion suhteenkin varmasti syvenemään. Ei ihme siis että leijona otti ja kehittyi! Tässähän oli taustalla vaikka mitä. (Oli muuten jotenkin tosi söpöä että Clemont istui Luxion selässä kun se kehittyi. :3 Onko näin käynyt ennen vain Ashin ja Ponytan kohdalla Indigo-kaudella?)

Lopulta Luxray sitten tietysti pelastaa päivän, ampuen Rakettiryhmän sinne missä pippuri kasvaa. Jakson lopussa Clemont päättää erota muista, ja mennä edeltä Lumioseen harjoittelemaan tulevaa saliottelua. Tykkäsin tästäkin tosi paljon! Upeaa hahmonkehitystä, ja muutenkin tosi kiva idea, että Clemont jatkaa vähän matkaa yksin! Tämä jakso oli juoneltaan todella nähty ja tylsä, mutta muuten tykkäsin tästä paljon.

Arvosana: ★★★

XY063 - A Fork in the Road! A Parting of the Ways!

Kylläpäs tällä jaksolla on jotenkin tosi japanilainen nimi. :D Odottelin tätä jaksoa ihan innoissani, koska olen Rocketshippaaja. En kauheasti shippaile ketään Pokemonissa, mutta Jessie ja James sopivat yhteen ihan täydelliseti. :D Harmi kyllä, tämä jakso ei ollut niin hyvä kuin mitä olisin toivonut. Siinä oli liian nopea tempo, ja Ashia ja muita näkyi liikaa. Heidät olisi voinut sysätä ihan syrjään ja korvata heidän näkymisensä jollain paljon tärkeämmällä jakson juonen kannalta, mutta ihan sama. :D

Jessie siis joutuu eroon muusta Rakettiryhmästä lentäen Wobbuffetin kanssa järveen, mutta onneksi nuori ja varsin komea lääkäri pelastaa hänet hukkumiselta. Tämä kohtaus oli jotenkin oudon seksuaalinen, hahah. xD Jessie oli animoitu jotenkin tavallista hotimmaksi, ja lääkäri jopa ruokki häntä rannalla marjoilla suoraan suuhun. Voi kauheeta... xD En ole tottunut tällaiseen Pokemonissa. Jessie sitten tietysti rakastuu ihanaa nuorukaiseen, ja päättää jättää Rakettiryhmäilyn kokonaan.

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Anime%20Episodes/094_zps07sumj7j.jpghttp://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Anime%20Episodes/112_zpspwjk9zvf.jpg

Hän kuitenkin muuttaa myöhemmin mieltään, kun muistaa ystäviensä tärkeyden (ja tajuaa että lääkäri on kiinnostunut jostakusta ihan muusta). Kaamea salametsästäjä on juuri siepannut Meowthin ja Pumkpaboon, mutta Jessie ilmaantuu paikalle juuri ajoissa pelastamaan päivän Wobbuffetillaan. Olisin toivonut että hänen paluunsa olisi ollut vähän hienompi, kuin mitä se oli tässä jaksossa. Sellaista Holy Matrimony-fiilistä olisi saanut olla enemmän, kiitos. ;)

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Anime%20Episodes/367_zpsxnw9fiy8.jpg

Lisäksi tässä jaksossa ärsytti se, kuinka vähän James tuntui piittaavan Jessien lähdöstä. Toki hän vuodatti pari kyyneltä, mutta olisin kaivannut vielä enemmän tunnetta. (Ja miksi he koko ajan puhuivat toisistaan "ystävinä" come oooon! xD) Lisäksi mua häiritsi ettei Jessietä kiinnostanut ettei Pumkpaboo ollut hänen mukanaan. Onko kurpitsa-parka niin helposti unohdettavissa ja korvattavissa? :( Tämä olisi varmasti ollut tosi hyvä jakso, jos sen juoni ei olisi ollut ihan niin täyteenängetty, ja Jessien ja Jamesin välisiä keskusteluja olisi yleisesti ollut enemmän. James ei tuntunut piittaavat Jessien paluustakaan juuri yhtään. Sen sijaan Sinnoh-kauden jaksossa numero 117 James suorastaan itki kun näki Jessien palaavan takaisin. Miksei tässä käynyt niin?

Hömm tulipas tästä nyt kauhea Rocketshipping-analyysi-paketti. :D Jakso oli joka tapauksessa ihan kiva, ja olen tosi iloinen siitä että Jessieen ja Jamesiin keskityttiin tässä jaksossa. Mutta yleisesti olin silti aika pettynyt. XY-kausi on kuitenkin edelleen menossa oikeaan suuntaan. Voi kun se alkaisi vielä muuttua yhtä hyväksi kuin vanhemmat Pokemon-jaksot. Se olisi ihanaa. :)

Arvosana: ★★★

4 kommenttia:

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Hahah, hyvä toi kommentti Jessiestä kun lääkäri löytää hänet rannalta. Se oli aika outo kohta, mutta samalla jotenkin hauska. :D Itsekin shippailen Rakettiryhmää, joten tykkäsin tosta jaksosta tosi paljon, mutta ymmärrän kyllä kaikki pointtisi. Hienosti kirjotit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Tuo kohta on niin outo! xD Hauskahan se on, mutta jotenkin harvinaista huumoria Pokemoniin. Aww, jess! Jessie ja James ovat parhaita! :3 Kiitos paljon!

   Poista