tiistai 30. kesäkuuta 2015

Kesäkiireitä

Heippa pitkästä aikaa!

Blogini on taas uinunut hiljaisuudessa tässä kesän aikana. Kirjoittelisin mielelläni tänne useammin mutta kun äääääähh työt vievät liikaa aikaa! Lisäksi Pokemon-innostukseni on tällä hetkellä aika matalalla. Mutta kunhan kesätyön palkka pamahtaa tilille, niin 3DS pamahtaa meikäläisen huoneen hyllylle. :D Hahah. Tai siis kunhan saan tuon White 2:n läpäistyä, niin sen jälkeen kyllä aion varmasti hankkia 3DS:n ja Pokemon Y:n tai X:n. Sitä ennen blogini tulee kuitenkin pysymään varmaan vähän hiljaisempana. Pahoittelen tätä. Koitan saada vaikka Animesta jotain kirjoiteltua jossain vaiheessa, mutta eiköhän tämä alkava heinäkuu tule olemaan jonkin aikaa hyvin hiljainen...

Ei tässä muuta tällä kertaa.

Hyvää kesää kaikille <3

7 kommenttia:

 1. Ei haittaa ollenkaan jos olet vähän hiljaisempi. Ymmärtäähän sen ettei kesällä jaksa/ehdi/halua koko ajan vain kökkiä koneella. :D Jään odottelemaan postauksiasi X:stä tai Y:stä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Koitan saada piakkoin kirjoitettua jotain vähän Animesta. Ja pelata White 2:n loppuun joskus lähiaikoina. :)

   Poista
 2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mutta nyt kun White 2 on viimein läpi, niin voin siirtyä kuudenteen sukupolveen. :) Olen töissä Starassa.

   Poista
  2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  3. En, vaan Stara-nimisessä rakentamis- ja siivouspalvelussa. Olen puutarhapuolella, jossa töihin kuuluu lähinnä kaupungin puistojen ja peltojen siistiminen ja kunnossapito.

   Poista