maanantai 1. kesäkuuta 2015

Pokedex Johto

#152 CHIKORITA
Chikorita on ehkä suosikkini kaikista ruohostarttereista! Tykkään siitä ihan hirveästi, ja sen kaikki muodot ovat tosi kivoja. :) Myöskin Animessa Ashin Chikorita on tosi kiva. Tykkään siitä kun pokemoneilla on Animessa selkeä luonne.

Arvosana: ★★★★★

 
#153 BAYLEEF
Bayleef on myöskin tosi ihana! :) Tuollainen lehtien täyttämä dinosaurus! Ja mähän rakastan luontoa ja dinoja yli kaiken. :D Bayleef on kai sitten ihan täydellinen pokemon mulle, hahah.

Arvosana: ★★★★★
 
#154 MEGANIUM
Meganium on todella nätti ja suloinen. :3 Sanon harvoja pokemoneja kauniiksi, mutta Meganium on sellainen. Jos pokemoneja olisi oikeasti olemassa, haluaisin ehdottomasti söpön ja yrteiltä tuoksuvan Meganiumin itselleni. :D

Arvosana: ★★★★★

#155 CYNDAQUIL
Cyndaquil on ihan super-suloinen ja mahtava! Charmander tulee aina olemaan suosikkini tulistarttereista, mutta Cyndaquil on kyllä tosi lähellä toisena. Aivan ihana pokemon! <3 Johton startterit ovat varmaan kaikkein parhaat.

Arvosana: ★★★★★

 
#156 QUILAVA
Quilava on myös aivan älyttömän ihana pokemon!! Se on söpö, voimakas ja jotenkin coolin näköinen. :D Ihan täydellinen otus! Rakastan, rakastan, rakastan! <3

Arvosana: ★★★★★

#157 TYPHLOSION
Typhlosion on suloisen Cyndaquilin ja herttaisen Quilavan rinnalla ihan mahtavan näköinen ja voimakas otus! Charizard on vaarassa jäädä toiseksi tämän ihanuuden rinnalla, koska Typhlosion on ehdottomasti yksi suosikkipokemoneistani. ;)

Arvosana: ★★★★

#158 TOTODILE
Totodile on hauska pokemon. Sen näkemisestä tulee aina hyvä mieli, koska se on tuollainen pirteä ja aina iloisesti hymyilevä veijari. :D Totodile ansaitsee enemmän rakkautta - Ash saisi ottaa sen takaisin tiimiinsä Animessa.

Arvosana: ★★★★

#159 CROCONAW
Mä olen aina pitänyt Croconawista tosi paljon, mutta jostain syystä sen suosio on viime aikoina alkanut laskea mun silmissäni. Onhan se tosi hienon näköinen ja aika söpökin, mutta jotenkin se on alkanut jäädä taka-alalle... Hieno pokemon tästä huolimatta!

Arvosana: ★★★★

#160 FERALIGATR
Feraligatr on jotenkin ärsyttävä. Se pilaa Johton täydellisten startterien linjan, koska en pidä siitä kauheasti. :( Feraligatr on vähän kummallinen ja ruma, joten en pidä siitä edes sen dinosaurusmaisesta ulkonäöstä huolimatta. Ei siinä silti mitään muuta vikaa ole, ja se on ollut tiimissänikin kerran.

Arvosana: ★★★

#161 SENTRET
Sentret on tosi suloinen! :3 Se on varmaan yksi suosikeistani näistä pelien alkupään normal-tyypin pokemoneista. Sentret on aivan älyttömän söpö, ja jotenkin sen koko idea on mielestäni vaan tosi hauska. :) Sehän seisoo usein hännällään, jotta se näkisi paremmin ympärilleen. Oikea söpöliini! :3

Arvosana: ★★★★★

#162 FURRET
Furret on myös ihan suloinen, vaikkakin pidän siitä paljon vähemmän kuin Sentretistä. Furretin söpö naama ja pitkulainen vartalo piristävät aina. Hauskaa ajatella että ennen hännällään tasapainotteleva Sentret voi viimein nähdä ympärilleen paremmin, koska sen koko vartalo on niin pitkä. :3

Arvosana: ★★★★

#163 HOOTHOOT
Hoothoot on ihan mahtava! :D En tiedä miksi pidän tätä pöllöä jotenkin koomisena otuksena. Se on vaan tosi hauska ja söpökin. Ainoastaan sen jalat ovat vähän kummalliset, mutta muuten oikein mukava tapaus. Hoothoot on ollut mulla tiimissäkin. :)

Arvosana: ★★★

#164 NOCTOWL
Noctowl on myös upea pokemon! Pidän ihan hirveästi noista sen jättimäisistä töyhtökulmakarvoista. Älkää kysykö miksi, koska en itsekään tiedä. :D Kaipa nekin ovat jotenkin koomiset. xD Ashin shiny Noctowl on muuten myös mahtava! Toivon kovasti että hän saisi tiimiinsä joskus toisenkin shinyn.

Arvosana: ★★★

#165 LEDYBA
Ledyba on aika ruma, varsinkin Bug-pokemoniksi, joilla on mielestäni usein tosi upeat designit. Jotenkin en vaan ole lämmennyt Ledyballe, mikä on outoa koska rakastan leppäkerttuja. :D On tässä kertussa jotain ihan söpöäkin, mutta muuten en oikein välitä siitä.

Arvosana: ★★

#166 LEDIAN
Ledian on tosi kummallinen pokemon. Kuka kumma keksi yhdistää leppäkertun ja alienin? Tykkään usein tällaisista uniikeista ideoista ja yhdistelmistä, mutta tässä se ei mielestäni oikein toimi. Ehkä se johtuu siitä että vihaan alieneja. Ne ovat kaameita. D:

Arvosana: ★★

#167 SPINARAK
Aww, yess!! <3 Spinarak on ihana! Vihaan tosimaailmassa kaikenlaisia punkkeja ja hämähäkkejä ihan hirveästi, mutta Spinarak on tosi söpö tapaus. :3 Se on hauska ja herttainen - ei kauhean voimakas, mutta silti hyvä tiimiläinen. Rakastan! <3

Arvosana: ★★★★

#168 ARIADOS
Ja Ariadoksen kanssa olen ihan samoilla linjoilla kuin edellisen muotonsa kohdalla. Ariadoshan löytyy myös Top 10 Hyönteispokemon-listaltani sijalta neljä. Ariados on yllättävän nätti pokemon, varsinkin ötökäksi. Pidän siitä tosi paljon. :)

Arvosana: ★★★★★

#169 CROBAT
Mun on vaikea sanoa Crobatista mitään selkeää mielipidettä. Tavallaan musta on tylsää että Zubatille annettiin kolmas muoto, mutta samalla taas Crobat on ihan kiva pokemon. Sanoisin että jos johonkin suuntaan pitäisi kallistua, niin se olisi kuitenkin positiivinen puoli. Crobat on ihan ok. :D

Arvosana: ★★★

#170 CHINCHOU
Chinchou on tosi söpö ja yllättävän voimakas! Tykkään siitä tosi paljon, ja se osoittautui erinomaiseksi valinnaksi tiimiin Pokemon HeartGoldissa. :) En kuitenkaan keksi oikeastaan mitään muuta sanottavaa tästä. Söpö ja kiva otus!

Arvosana: ★★★★★

#171 LANTURN
Mulla on Lanturnin kanssa jonkinlainen viha/rakkaus-suhde. :D Vihaan jos jollain muulla on se, koska se on aina ollut tosi ärsyttävä vastustaja. Samalla Lanturn on kuitenkin mielestäni tosi söpö ja ihana pokemon, ja omassa tiimissäni rakastankin sitä. :D

Arvosana: ★★★★★

#172 PICHU
Pichu on oikea söpöläinen. :3 Tavallaan musta on vähän turhaa että Pikachulle annettiin ensimmäinen muoto, mutta toisaalta taas Pichussa ei ole mitään vikaa. Se on tosi söpö ja hauska pokemon, vaikka se saa mielestäni ehkä vähän liikaa huomiota. Oikein kiva otus tästä huolimatta. :)

Arvosana: ★★★★★

#173 CLEFFA
Cleffa on ihan söpö, mutta muuten en kauheasti välitä siitä. Kivaa että se on olemassa, mutta en ottaisi sitä tiimiin, eikä se muutenkaan kiinnosta. :D Ei siitä sen enempää.

Arvosana: ★★

 
#174 IGGLYPUFF
Olen aika samoilla linjoilla Igglypuffin ja Cleffan kanssa. En mitenkään erityisesti välitä Igglypuffista, mutta ei siinä mitään vikaakaan ole. Ehkä mun pitäisi joskus ottaa jompikumpi näistä pinkeistä vauvoista tiimiini, ja katsoa miten siinä kävisi. :D Ehkä mä rakastuisinkin niihin.

Arvosana: ★★

#175 TOGEPI
Togepista tulee heti mieleen Pokemon Anime ja Misty. Togepi on jotenkin legendaarinen, koska se oli ensimmäinen toisen sukupolven pokemon joka Animessa näytettiin (heti Ho-Ohin jälkeen tietysti). Togepi on ihan suloinen, mutten mitenkään kauheasti välitä siitä. Ihan kiva poksu. :)

Arvosana: ★★

#176 TOGETIC
Togetic on jotenkin tosi random tapaus. Taas tällainen pokemon jonka olemassaolo jää multa aina unholaan. Kaipa Togetic on ihan kiva, mutta en kauheasti osaa sanoa siitä mitään. En oikein ole siitä mitään mieltä. Ihan söpöhän se on, vaikkakin hieman outo. :)

Arvosana: ★★

#177 NATU
Natu on varmaan yksi oudoimmista pokemoneista heti Xatun jälkeen. Molemmat ovat oikeita kummajaisia. :D Silti samalla tykkään ainakin Natusta yllättävän paljon. Se on ihan söpö, varsinkin liikkuessaan - sen siivet ovat vielä liian pienet lentämiseen, joten Natun pitää pomppia eteenpäin. Aww. :3

Arvosana: ★★

#178 XATU
Uuhhh... Tämä on niin kummallinen. Xatu on lintu, mutta samalla myös toteemi, ja se osaa ennustaa koska se näkee menneisyyteen ja tulevaisuuteen samaan aikaan? Kuka keksii jotain tällaista? :D Ihanan ainutlaatuinen pokemon, mutta ehkä jopa liian outo munkin makuuni. Tosi jännä pokemon. :D

Arvosana: ★★

#179 MAREEP
Mareep on oikein söpö lammas. En kuitenkaan mitenkään erityisesti välitä siitä, mutta se on silti oikein hauska pokemon. Tykkään paljon sen ideasta ja designista. :)

Arvosana: ★★★

 
#180 FLAAFFY
Flaaffyn ja Mareepin kohdalla olen hyvin samaa mieltä. Molemmat ovat ihan söpöjä ja kivoja, mutta siihen se sitten jääkin. Olen kyllä meinannut kerran ottaa nämä tiimiini, mutta jätin sen lopulta tekemättä. Ehkä jonain päivänä... ;)

Arvosana: ★★

#181 AMPHAROS
Luulin vuosia että Ampharoksen nimi olisi Manectric, joten hämmästys oli suuri kun sain tietää totuuden. :D Pidän näistä lampaista kaikkein eniten Ampharoksesta. Se on tosi söpö ja suht voimakkaan oloinen otus. Nyt alkaa todella houkuttaa ottaa tämä tiimiin...

Arvosana: ★★★★

#182 BELLOSSOM
Bellossom on tosi kiva pokemon. :) Se ei tosin mielestäni sovi kauhean hyvin Oddishin muodoksi, mutta pidän siitä silti tosi paljon, ja olen iloinen että se on olemassa. :D En vain yleensä tykkää siitä kun jo täydelliselle kehityskaarelle annetaan vielä yksi ylimääräinen muoto.

Arvosana: ★★★★

#183 MARILL
Aww, Marill on tosi suloinen. :3 Tykkään siitä tosi paljon! Ottaisin sen ehdottomasti tiimiini, jos siitä kehittyisi vähän voimakkaampi. Silti, tosi kiva pokemon ja voihan se olla että joskus otankin sen tiimiini, jos en keksi muutakaan vesipokemonia. :D Ainahan joku tarvitaan surffaamaan!

Arvosana: ★★★★

#184 AZUMARILL
Azumarill on ihan yhtä söpö kuin edeltäjänsäkin, ellei jopa hieman söpömpi. :3 Tykkään näiden kahden yksinkertaisista designeista tosi paljon, ja muutenkin nämä ovat jotenkin tosi hauskoja ja veikeitä tyyppejä. :)

Arvosana: ★★★★

#185 SUDOWOODO
Sudowoodo on jotenkin tosi outo pokemon. Varmaan enimmäkseen siksi, että se on puu, joka on kuitenkin Rock-tyyppiä. Hauskaa että Brockilla oli aikoinaan Animessa Bonsly ja Sudowoodo, koska tykkään nähdä paljon tällaisia randomeja pokemoneja Animessa. :D

Arvosana: ★★

#186 POLITOED
Täydellinen esimerkki siitä, kun mainitsin Bellossomin kohdalla että joillekin pokemoneille tehdään ärsyttävällä tavalla turhia, mutta kivoja uusia muotoja. Tykkään Politoedista tosi paljon, ja se on paljon kivempi kuin Poliwrath, mutta samaan aikaan Politoed ei oikein sovi mielestäni Poliwagin muodoksi... Mutta kiva pokemon!

Arvosana: ★★★

#187 HOPPIP
Aww, Hoppip on ihana! :3 Se oli ensimmäinen näkemäni Shiny, ja näköjään sen ansiosta olen alkanut pitää Hoppipista paljon. :D Olen kuitenkin aina tykännyt sen yksinkertaisesta ja söpöstä designista. Ja onhan sen ideakin hauska! Tuulessa leijaileva söpöliini. :3

Arvosana: ★★★

#188 SKIPLOOM
Skiploom on vielä Hoppipiakin suloisempi. :3 Pidän tämänkin simppelistä designista todella paljon. Tuo sen päässä kasvava kukka ja suuret luppakorvat tekevät vaan tästä hyvin suloisen ja hauskan pokemonin. :)

Arvosana: ★★★

#189 JUMPLUFF
Hoppip ja Skiploom ovat tosi kivoja, mutta jostain syystä en pidä Jumpluffista juuri yhtään. Sen design ei ole yhtä söpö ja onnistunut, vaan vihaan jostain syystä noita karvapalleroita sen päässä ja käsissä. Se näyttää myös ehkä liikaa Oddishilta...

Arvosana: ★★

#190 AIPOM
Aipom on ihan hauska pokemon, mutten mitenkään erityisesti välitä siitä. En myöskään pidä Ambipomista yhtään, joten nämä apinat ovat jääneet aika tylsiksi silmissäni. Ei Aipomissa silti mitään vikaa ole. Ainakin sen design on ihan hauska. :)

Arvosana: ★★

#191 SUNKERN
Sunkern on taas sellainen pokemon, jonka olemassaolo jää multa aina unholaan. Ehkä siksi etten oikeastaan välitä Sunkernista juuri yhtään... Onhan se omalla tavallaan ihan söpö, mutta muuten aika mitäänsanomaton.

Arvosana: ★★

#192 SUNFLORA
Sunflora sen sijaan on todella ihana! <3 Pidän sen designista tosi paljon ja jotenkin koko pokemon vaan tuo aina hymyn huulille. Aurinkoinen pokemon. :D Olen halunnut jo jonkin aikaa kokeilla tätä tiimissä, mutta en ainakaan vielä ole päässyt tekemään niin.

Arvosana: ★★★★

#193 YANMA
Aww... Yanma on jotenkin sympaattinen. :3 Tai ainakin se näytttää jotenkin tuollaiselta heikolta pieneltä ressukalta. :D Rakastan tosielämän sudenkorentoja, jonka vuoksi pidän Yanmasta ja sen suloisesta designistakin tosi paljon. :)

Arvosana: ★★★

#194 WOOPER
Yksi suloisimmista ja söpöimmistä pokemoneista ikinä! :3 Wooperilla on oma pieni paikkansa sydämessäni - olen aina rakastanut sitä, jonka ansiosta se pääsi bloginikin maskotiksi. Lisäksi Wooperin järjestysnumero on 194 ja minähän olen syntynyt vuonna 1994 joten... Meillä täytyy olla jokin yhteys! xD

Arvosana: ★★★★★

#195 QUAGSIRE
Quagsire on aivan ihana pokemon! Tuollainen hidas ja kömpelö paksukainen, jolla on todella suloinen naama. :3 Pidän tästä yhtä paljon kuin Wooperistakin! Molemmat ovat oikein suloisia ja olleet mulla tiimissä. Nämä ovat vaarmaan kaikkein suurimmat suosikkini kaikista vesipokemoneista!

Arvosana: ★★★★★

#196 ESPEON
Olen puhunut Eeveelutioneista ennenkin, ja tehnyt niistä Top 8-listan. Espeon taisi olla siinä kolmantena, koska kyseessä on yksi suosikki Eeveelutioneistani. :) Espeon on vaan jotenkin kaikessa yksinkertaisuudessaan hyvin kaunis ja jotenkin mystinen. Rakastan sitä!

Arvosana: ★★★★★

#197 UMBREON
Umbreon tulee varmaan aina olemaan suurin suosikkini kaikista Eeveelutioneista. Se on nopea, kestävä ja voimakas + sillä on todella nätti ja hieno design. Dark ei ole mikään meikäläisen lempityyppi, mutta Umbreon on tästä huolimatta kaikista Eeveelutioneista paras! Ainakin tällä hetkellä. :3

Arvosana: ★★★★★

#198 MURKROW
En meinaa keksiä Murkrowista yhtään mitään sanottavaa... Olen todella neutraalilla kannalla sen kanssa. En mitenkään vihaa Murkrowia, mutten todellakaan myöskään pidä siitä. On sillä kuitenkin ihan hauska idea, ja Dark/Flying-tyypitys sopii sille sen vuoksi täydellisesti. :)

Arvosana: ★★

#199 SLOWKING
Ah Slowking... Jotenkin niin turha ja typerä poke, mutta samaan aikaan niin hauska ja sympaattinen. Johtuu varmaan siitä Lugia-leffan Slowkingistä, joka on varsinkin suomidubeissa ihan mahtava. xD En keksi tästä oikein mitään muuta sanottavaa...

Arvosana: ★★

#200 MISDREAVUS
Hyi että... Misdreavus on mielestäni ihan kamala! En tiedä edes miksi, mutta jotenkin vihaan sen designia, ja muutenkin koko pokemon on ihan turha ja tylsä. :S En ole ikinä pitänyt Misdreavuksesta, enkä varmasti tule ikinä pitämäänkään.

Arvosana: ★

#201 UNOWN
Arvatkaa kuinka pitään luulin Unownia legendaariseksi pokemoniksi? Jep, todella pitkään. :D Unown on ihan hauska - tykkään siitä että niitä on monta erilaista, eli siis kaikki akkosen kirjaimet. En kuitenkaan ikinä haluaisi Unownia tiimiini. Eihän se taida oppia oikein mitään iskujakaan... Voi ressua. :D

Arvosana: ★★

#202 WOBBUFFET
Wobbuffet on ihan hauska pokemon. Rakastan Jessien Wobbuffettia Animessa, vaikka muuten en kyseisestä pokemonista kauheasti välitäkään. Pidän sitä jostain syystä myös hieman söpönä, vaikka se onkin tuollainen sininen kummajainen.

Arvosana: ★★★

#203 GIRAFARIG
Girafarig on taas sellainen unohduksiin jäänyt pokemon. Muistan kyllä joskus harkinneeni sitä johonkin tiimiini, mutta jäi sitten ottamatta. Girafarig on omalla tavallaan ihan herttainen, mutta muuten aika plääh. :P

Arvosana: ★★

#204 PINECO
Pineco on myös todella random pokemon, jonka olemassaolo unohtuu multa usein. Pineco on todella outo, enkä ole oikein ikinä tajunnut mikä se on olevinaan. Kävyltä se musta näyttää, mutta siitä tulee myös mieleen yksi Ikean lamppu. xD Aika tylsä poke...

Arvosana: ★

#205 FORRETRESS
Forretressista pidän vielä vähemmän kuin edellisestä muodostaan. Tämä on vain jotenkin todella ruma ja turha pokemon. Tosi kummallinen otus, ja sen designkin on outo...

Arvosana: ★

 
#206 DUNSPARCE
Aww... Kaikkien vihaama Dunsparce-parka. Omasta mielestäni Dunsparce on ihan ok pokemon. En mitenkään pidä siitä, mutta en vihaakaan sitä. En ottaisi sitä kyllä ikinä tiimiini. Se on kuitenkin aika tylsä ja vähän rumakin. :S

Arvosana: ★★

#207 GLIGAR
Äääh... Gligar on vaan todella tylsä tyyppi. En ole koskan pitänyt siitä, enkä pidä kyllä vieläkään. Sillä on outo tyypitys ja sen design on mielestäni aika ruma. Varsinkin Gligarin väritys on jotenkin häiritsevän outo. :D En tykkää...

Arvosana: ★

#208 STEELIX
Steelix on ihan kiva. Mukavaa että Onix sai uuden muodon. :) Steelixin design on ihan hieno ja pokemon taitaa olla tosi voimakaskin. En silti haluaisi Steelixiä tiimiini, vaikka se vaikuttaakin ihan hienolta otukselta. En vain pidä siitä tarpeeksi, vaikka hieno poke onkin.

Arvosana: ★★★

#209 SNUBBULL
Voi että miten paljon minä vihasin Snubbullia aikoinaan. Pienenä jostain syystä suorastaan inhosin sitä, vaikkei se kyllä nykyäänkään mikään upea ilmestys ole. Snubbull on äärimmäisen ruma, ja jotenkin ihan kamala. Varmaan yksi rumimmista pokemoneista jonka tiedän. En tykkää.

Arvosana: ★

#210 GRANBULL
Granbull on oikeastaan ihan yhtä ruma kuin Snubbullkin. Molemmat ovat jotenkin tosi outoja ja kauheita. En ikinä haluaisi näitä tiimiini, vaikkei niissä muuta vikaa olekaan...

Arvosana: ★

 
#211 QWILFISH
Tämä on varmaan kaikista olemassaolevista pokemoneista tylsin ja turhin ikinä! Minun puolestani koko kala voitaisiin hävittää, enkä edes huomaisi sen katoamista. :S Tällä on typerä nimi, ruma design ja muutenkin koko pokemon on musta vaan ihan turha.

Arvosana: ★

#212 SCIZOR
Scizor on ihan cool. :D Pidän Scytheristä, joten oli hauskaa että se sai uuden muodon. En kuitenkaan välitä Scizorista yhtä paljon, vaikka se onkin kahta tyyppiä joita rakastan, ja sen designkin on ihan hieno. :3 Olen harkinnut tätä joskus tiimiinikin.

Arvosana: ★★★

#213 SHUCKLE
Aww, Shuckle on suloinen! :3 Pidän sen designista todella paljon, ja muutenkin koko pokemon on tosi hauska. Jännää kuinka sen kaikki statsit ovat ihan surkeita, paitsi defense joka hipoo taivasta. :D Ehkä mun pitäisi kokeilla tätä joskus jossain tiimissä...

Arvosana: ★★★

#214 HERACROSS
Heracross on upea, voimakas, ihana ja ihan paras!! Olen korviani myöten rakastunut tähän pokemoniin! Jos olisin tehnyt Top 10 Hyönteispokemon-listani nyt, Heracross olisi päässyt kolmannen sijan sijaan suoraan ykköseksi. :3 Ihana ja suloinen pokemon!

Arvosana: ★★★★★

#215 SNEASEL
Sneasel on aika neutraali pokemon. En ole ikinä kauheasti välittänyt siitä, mutta ei se mitenkään kamalakaan ole. Sen design on ihan kiva, ja pidän sen uniikista tyypityksestä. :) Weavilesta sen sijaan en pidä juuri yhtään...

Arvosana: ★★

#216 TEDDIURSA
Teddiursa on tosi söpö pokemon. :3 Mutta siihen se melkein jääkin. :D En oikein osaa sanoa tästä mitään muuta. Hauska pieni nallekarhu - tykkään tuosta kuunsirpistä sen otsassa. Oma Teddiursa olisi varmasi oikein halittava ja suloinen. :D

Arvosana: ★★★

#217 URSARING
Ursaring on todella ruma, enkä ole ikinä mitenkään pitänyt siitä. Ei se silti mikään huono pokemon ole, vaan ihan mukava otus. Jos pitäisin sen designista enemmän, ottaisin sen ja Teddiursan ehdottomasti johonkin tiimiini.

Arvosana: ★★

#218 SLUGMA
Slugma on jollain oudolla tavalla ihan suloinen. Pidän jostain syystä monista pokemoneista, jotka ovat pelkkiä kasoja, kuten Grimer tai Ditto. xD Ne ovat jotenkin oudon herttaisia. Olen tainnut tätäkin harkita joskus johonkin tiimiini, mutta en sitten kuitenkaan ole ottanut.

Arvosana: ★★★

#219 MAGCARGO
Magcargon nimi on todella ärsyttävä kirjoittaa. Meinaan koko ajan kirjoittaa sen väärin. :D Mutta itse pokemon on ihan kiva ilmestys, vaikkei se herätä mussa kauheasti mitään tunteita. Magcargo on vähän tylsä, mutta muuten ihan kiva.

Arvosana: ★★

#220 SWINUB
Swinub on yksi söpöimmistä pokemoneista ikinä! Todella herttainen tuollainen pieni pehmoinen karvamöykky. :3 Swinub on löytynyt multa tiimistä, koska eihän näin suloista poksua voi vastustaa jos sellainen tulee vastaan. :D Swinub on ihan paras. <3

Arvosana: ★★★★★

#221 PILOSWINE
Piloswine on ihan herttainen ja vähän söpökin, mutta samalla se on jotenkin hieman ruma. :D Kyseessä on silti oikein hauska pokemon, jonka karvaisesta designista pidän tosi paljon. Piloswine on söpö ja voimakas, eli oikein hieno pokemon. :)

Arvosana: ★★★

#222 CORSOLA
Äääh... Corsola on aika tylsä. Tällä on ihan hauska idea, mutta huono toteutus. :D Tai jotenkin en vaan pidä yhtään Corsolan designista, vaikka koralli-pokemon on muuten kiva idea. En oikein osaa sanoa tästä mitään muuta.

Arvosana: ★★

#223 REMORAID
Remoraid on taas tällainen random-pokemon, jonka olemassaolo jää multa aina kauas unholaan. Remoraid on oikeastaan ihan söpö, mutta siihen se sitten jääkin. Voisin silti harkita tätä johonkin tiimiini...

Arvosana: ★★★

#224 OCTILLERY
Luulin pienenä että Octillery on tulipokemon, vaikka se on ihan selvästi mustekala. :D Kaipa tuo punainen väri jotenkin hämäsi, enkä tiennyt sen kehittyvän kalasta. Octillery on ihan hauska pokemon, mutten oikein osaa sanoa siitä mitään ihmeellistä. Pitää ottaa tämä joskus tiimiin.

Arvosana: ★★★

#225 DELIBIRD
Delibird on hauska pokemon. Rakastan sen ideaa ja suloista designia. :D Sen iskuvalikoima on kuitenkin aika kauhea ja statsitkin melko huonot, joten en haluaisi sitä ikinä tiimiini. Voi ressukkaa... Miksi musta tuntuu että kaikki vihaavat Delibirdiä?

Arvosana: ★★★

#226 MANTINE
Mantine on tosi söpö, ja se oli pitkään yksi suosikkipokemonejani kun olin ihan pieni. :3 Olen monta kertaa meinannut ottaa sen tiimiini, mutten ainakaan vielä ole tehnyt niin. Rakastan tuota sen söpöä ja simppeliä designia. :)

Arvosana: ★★★

#227 SKARMORY
Skarmory on hieno pokemon! Steel-tyyppi on jotenkin aina kiehtonut mua, joten luonnollisesti pidän Skarmorysta tosi paljon. :D Sillä on upea ja jotenkin cool designkin. xD Nuo punaiset terässulat ovat tosi hienot! Skarmorykin on ollut harkinnassa tiimiin monta kertaa.

Arvosana: ★★★★

#228 HOUNDOUR
Houndour oli Mantinen rinnalla yksi lempparipoksujani kun olin pieni. Tykkään tästä tulihauvasta vieläkin, ja haluaisin sen hirveästi johonkin tiimiini. Dark/Fire vaikuttaa hauskalta tyypitykseltä, ja muutenkin Houndourilla on kiva design.

Arvosana: ★★★★

#229 HOUNDOOM
Houndoom on hieno ilmestys. Sillä on hieman outo design mun makuuni, mutta tykkään siitä silti. :D En kuitenkaan keksi Houndoomista mitään sanottavaa... Hieno pokemon, jonka haluaisin kovasti tiimiini.

Arvosana: ★★★★

#230 KINGDRA
Kingdra on oikea hirvitys. :D En pidä siitä yhtään, vaan koko pokemon on tosi ruma ja tylsä. On se silti jollain tavalla ihan hienokin. Ainakin se on yksi harvoista sellaisista pokemoneista, joka oikeasti sopii uutena aiemmille vanhoille muodoilleen, jotka ovat vanhemmasta sukupolvesta.

Arvosana: ★★

#231 PHANPY
Aww, Phanpy on ihana! <3 Rakastan noita sen suuria luppakorvia. :D Olen jo pitkään halunnut kokeilla Phanpya jossain tiimissäni. Se ja Donphan vaikuttavat molemmat tosi voimakkailta, ja ne oppivat hyviä iskujakin. Rakastan molempia! :)

Arvosana: ★★★★

#232 DONPHAN
Jos totta puhutaan, niin Donphan on ollut mulla kerran tiimissä, mutta pyydystin sen ihan Elite Fourin edessä, enkä käyttänyt sitä juuri ollenkaan. Se oli joskus silloin kun en vielä muodostanut kunnollisia tiimejä Pokemonissa. Siksi haluan sen joskus johonkin uuteen tiimini. Kyseessä on nimittäin todella hieno pokemon! :)

Arvosana: ★★★★

#233 PORYGON2
Porygonit ovat kaikki niin ressukoita... En ole törmännyt oikeastaan ikinä tähän Porygon kakkoseen, joten en oikein tiedä mitä siitä ajattelisin. Tämä on kuitenkin varmasti näistä Porygon-muodoista kaikkein söpöin. Ihan kiva se kai on.

Arvosana: ★★★

#234 STANTLER
Stantler on ihan ok pokemon. En ole siitä kauheasti mitään mieltä. Ihan tuollainen perus kiva pokemon, jota en mitenkään vihaa, mutten myöskään ottaisi tiimiini. Hyvin neutraali tapaus.

Arvosana: ★★★

 
#235 SMEARGLE
Välillä kun mä näen Smearglen, niin mietin hetken että onkos tällainenkin pokemon olemassa? :D Reppana on jäänyt niin unohduksiin, että joskus melkein jopa ihmettelen sen olemassaoloa. Sen idea on oikeastaan ihan hauska, mutta muuten en oikein tykkää siitä. Smearglea lisää Animeen, kiitos!

Arvosana: ★★

#236 TYROGUE
Hyi helkkari sentään! Tyrogue on pitkään ollut mun suurin inhokki-Pokemon, enkä tiedä edes miksi. En vain siedä sitä ollenkaan! D: Vihaan sen ulkonäköä, sen nimeä, kehittymistapaa, muotoja ja nimeä! Hyi kamala mikä kammotus. En vain pidä tästä yhtään...

Arvosana: ★

#237 HITMONTOP
Hitmontop on tavallaan ihan hauska, mutta muuten aika mitäänsanomaton. Hitmontop saa mut aina nostalgiseksi, koska näin sitä paljon pienenä kolmannen Pokemon-elokuvan mukana tulleessa Pichu-lyhärissä. :D Kuka muistaa sen?

Arvosana: ★★

#238 SMOOCHUM
Smoochum on aika plääh... Tavallaan siinä on jotain ihan söpöä, mutta sitten taas toisesta kulmasta katsottuna se on tosi ruma. :D Ihan hauskaa että Jynx sai uuden muodon, mutta en välitä oikein näistä kummastakaan.

Arvosana: ★★

#239 ELEKID
Elekid sen sijaan on oikea söpöläinen. :3 Pidän sen designista, ja muutenkin koko pokemon on jotenkin hauska. Tykkään noista antenni-jutskeleista sen päässä - tai mitä ikinä ovatkaan. :D On siinä jotain rumaakin, mutta en oikein osaa sanoa mitä.

Arvosana: ★★★

#240 MAGBY
Aww, Magby on jotenkin herttainen. :3 Harmi että siitä kehittyy todella ruma. Tykkään noista sen afromaisista hiuksista. :D Magby on ihan söppänä, mutten mitenkään erityisesti välitä siitä. Kivoin näistä kolmesta vauvasta kuitenkin.

Arvosana: ★★★

#241 MILTANK
Miltank on ihan kiva pokemon. Lehmä-pokemoneja saisi olla enemmänkin. :D Tämä on jäänyt mulle jotenkin oudosti tosi hyvin mieleen lapsuudesta, jonka vuoksi sen näkeminen saa mut aina nostalgiseksi. Ihan kiva pokemon, vaikkei mikään erityisen upea.

Arvosana: ★★★

#242 BLISSEY
Blissey on aika tylsä tapaus. Ihan kiva että Chansey sai uuden muodon, mutta mielestäni Blissey näyttää ehkä vähän liikaa edeltäjältään. Mutta en tiedä... En osaa sanoa Blisseystä kauheasti mitään. Vähän ruma ja tylsä tapaus.

Arvosana: ★★

#243 RAIKOU
Raikou on näistä legendaarisista koirista mielestäni kaikkein tylsin. Sitä on nähty vähiten Animessa, ja muutenkin en vain pidä sen designista yhtä paljon kuin Entein tai Suicunen kohdalla. Hassua silti, että olen kerran pyydystänyt näistä koirista juuri Raikoun, tosin en käyttänyt sitä tiimissäni.

Arvosana: ★★

#244 ENTEI
Entei on tosi nostalginen pokemon, koska katsoin pienenä paljon kolmatta Pokemon-elokuvaa. En kauheasti osaa sanoa Enteistä mitään - olen sen kanssa aika neutraali. Ihan kiva pokemon se kai on. Kivat viikset ainakin. xD

Arvosana: ★★

#245 SUICUNE
Suicune on näistä koirista lempparini. Se on jotenkin mystisemmän oloinen kuin Raikou ja Entei, ja pidän myös sen designista kaikkein eniten. En kuitenkaan ole mikään super-suuri fani näiden koirien kohdalla, joten Suicunekin jää silmissäni aika neutraaliksi otukseksi.

Arvosana: ★★★

#246 LARVITAR
Aww, Larvitar on ihan söpö. :3 Olen harkinnut sitäkin joskus tiimiini, mutten tiedä aionko ikinä ottaa. En ainakaan pidä yhtään Rock-tyypistä, mutta kuka tietää... Ehkä jonain päivänä innostun kokeilemaan sitä.

Arvosana: ★★★

#247 PUPITAR
Pupitar on todella outo pokemon. En oikein ymmärrä miten se sopii Larvitarin ja Tyranitarin muodoksi... Onko se olevinaan joku Metapod tässä välissä vai mitä? :D En vain ymmärrä miksi dinosaurus kävisi läpi täydellisen muodonvaihdoksen (muna-toukka-kotelo-aikuinen). xD

Arvosana: ★

#248 TYRANITAR
Tyranitar on cool. :D Tykkään tosi paljon sen designista, ja muutenkin koko pokemon vaikuttaa tosi hyvältä ja voimakkaalta. Pitäisi kyllä ottaa tämä joskus johonkin tiimiin, mutta kun tuo Pupitar on niin kauhean ruma... :S

Arvosana: ★★★★

#249 LUGIA
Ah, ihana majesteettinen Lugia! Lugia on ehdottomasti suosikki legendaariseni! Rakastan sitä ihan hirveästi! <3 Sillä on tosi upea design ja koko pokemon on vaan ihan mahtava! En tosin ymmärrä miksei se ole Water/Flying-tyyppiä...

Arvosana: ★★★★★

#250 HO-OH
Ho-oh on tosi hieno pokemon! Rakastan sen kaunista designia tosi paljon, ja pidän sen Feenikslintumaisuudesta. :D Ho-oh on varmaan koko Animen legendaarisin pokemon, enkä kyllä ihmettele miksi! Kyseessä on niin hieno otus! <3

Arvosana: ★★★★★

#251 CELEBI
Celebi on ihan kiva pokemon, muttei mikään super-ihmeellinen. En kauheasti pidä sen designista, mutta se on silti ihan söpö. En keksi siitä oikein muuta sanottavaa.

Arvosana: ★★


SUKUPOLVI YLEISESTI

Tämä 2. sukupolvi on aina ollut suosikkini. Se on mulle vielä nostalgisempi ja legendaarisempi kuin ensimmäinen, varmaan siksi että katsoin pienenä tosi paljon Johto-kauden jaksoja Animessa. Yritin kuitenkin taas puhua mielipiteistäni ilman että nostalgia alkaisi vaikuttamaan liikaa niihin. Yritin olla rehellinen itselleni. :D

Johtossa on mielestäni varmaan parhaat startterit. Chikorita, Cyndaquil ja Totodile ovat kaikki ihania! Lisäksi rakastan tosi paljon muitakin toisen kauden pokemoneja - myös legendaarisia sellaisia. Varsinkin Lugia ja Ho-oh ovat todella upeita ilmestyksiä! Lisäksi Pokemon HeartGold on tällä hetkellä varmaan suurin lempparini kaikista Pokemon-peleistä. En keksi tästä toisesta sukupolvesta mitään pahaa sanottavaa. Olen aina rakastanut sitä, ja tulen varmasti aina rakastamaankin. <3

Yleinen arvosana koko sukupolvelle: ★★★★★

Aloituspokemonit: ★★★★★

Fossiilit: -

Legendaariset Pokemonit: ★★★★★

Viiden tähden Pokemoneja: 18 kappaletta

8 kommenttia:

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Chikorita on ehkä minunkin suosikkini. Pichu on myös kiva! :3

   Poista
 2. Hienoa työtä taas kerran! Näiden kirjoittamiseen näyttää menevän aikaa sellainen puolisen vuotta, ja sen kyllä ymmärtää. :D Hienosti olet kirjoittanut ja tuonut hyvin mielipiteesi esille. Tämä toinen sukupolvi on ollut pitkään lähellä meikänkin sydäntä, juuri nostalgian takia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Joo, onhan näissä aika paljon työtä, mutta tykkään onneksi kirjoitella näitä. :D Tulee kirjoitettua mielipidettä vähän sellaisistakin Pokemoneista, joista ei normaalisti ehkä tulisi juurikaan puhuttua. Tämä toinen sukupolvi on kyllä ihana. <3

   Poista
 3. Näitä on mukana lukea ^^ Azumarill on kyllä ihan voimakaskin Pokemon, etenkin jos abilityksi sattuu Huge Power joka nostaa Attackia!
  Jumpluffin "karvapallerot" ovat muuten sellaisia siemenpalleroita joita voikukista tulee, niitä joita puhalletaan ilmaan, Forretress taas on jättiläissimpukka :'D
  Minä kyllä pidän Dunsparcesta ihan valtavasti.. ;3;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :) Olen itse asiassa ajatellut ehkä kokeilla Azumarillia sitten kun hankin Omega Rubyn tai Alpha Sapphiren, vaikka sanoinkin tuossa tekstissä etten ota sitä tiimiin heikkoutensa takia. Näin ne mielipiteet vaan muuttuu yhtäkkiä, hahah. :D
   Olen ajatellutkin että nuo Jumpluffin karvapallerot ovat niitä voikukan juttuja. Jostain syystä en kuitenkaan pidä niistä, vaikka ihan hauskoja tupsukkeita ovatkin. :D
   Pineco ja Forretress ovat siis käpy ja simpukka! Onpas siinä kehityskaari! xD
   Dunsparce on jotenkin herttainen, mutta samalla vähän mölli. :D Kiva kuulla että edes joku pitää siitä. Ressukka on niin inhottu...

   Poista
 4. Johto on oma suosikkini kaikista sukupolvista. Aloituspokémoneista olen tykästynyt eniten totodileen. Tämä sukupolvi sisältää mielestäni myös parhaimmat harvinaiset pokémonit, niistä ehkä suicune menee hieman muiden edellä.

  Oletpa tehnyt ison urakan! Mielelläni luen mielipiteitäsi ja odotan tulevien sukupolvien arvostelua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johto on munkin suosikkini. Totodile on kiva, mutta pidän Cyndaquilista ja Chikoritasta enemmän. :) Suicune on hieno Pokemon!

   Kiitos! Kiva kuulla että tykkäät lukea näitä. Koitan seuraavaksi saada kolmannen sukupolven kirjoitettua. :) Siinä varmaan vierähtää vähän aikaa...

   Poista