torstai 17. heinäkuuta 2014

Top 10 Hyönteiset - Sija 8

8. ARMALDO


"Armaldo is a Pokémon species that became extinct in prehistoric times. This Pokémon is said to have walked on its hind legs, which would have been more convenient for life on land."

Tajusin vasta vähän aikaa sitten kuinka upea pokemon Armaldo itse asiassa onkaa. Harkitsin tekeväni suosikki fossiili-listan tänne blogiin, jolloin törmäsin tähän poksuun. Jotenkin vasta silloin tiedostin sen olemassaolon, vaikka olen aina tiennyt sen olevan olemassa. :D Mutta oikeasti... kun sanoin että Bug-pokemoneilla on yleensä tosi hienot designit, niin katsokaa nyt miten paljon se pitää taas paikkaansa Armaldonkin kohdalla! Tuo on niin hieno - ihan kuin joku dinosauruksen ja ison ötökän yhdistelmä. :D Ihan mahtava otus!!

Jos hankin Omega Rubyn tai Alpha Sapphiren, niin tämä pokemon pääsee kyllä tiimiharkintaan saman tien. Toivotaan että Hoennin fossilit saisi niissä peleissä samalla lailla kuin aikoinaan Rubyssa ja Sapphiressakin. :)
Ja jotta saisin hehkuttaa tästä pokemonsita vielä vähän lisää, niin sillä on myös tosi ihana ensimmäinen muoto! Anorith on niin suloineeeen!! <3 Se on kuin luomus suoraan Sporesta. :) Nämä pokemonit ovat kyllä yksiä mahtavimpia fossileja koskaan!

2 kommenttia: