tiistai 15. heinäkuuta 2014

Top 10 Hyönteiset - Sija 10

Tiedättekö te mitä meikäläinen inhoaa? Hyönteisiä.

Nytkin näin kesällä joudun koko ajan raapimaan hyttysenpuremia, samalla kun ne pirulaiset inisevät korvassa. Multa löytyy myös hyönteisfobioita, ja pelkään mm. hämähäkkejä yli kaiken. Tästä kaikesta huolimatta, Bug on yksi mun lemppari-tyypeistäni Pokemonissa!
Useimmiten Bug-pokemonit ovat mun mielestä jotenkin tosi upeaita, ja niillä on aina hienot designit. En tiedä varmaan yhtäkään ötökkä-pokemonia, josta en pitäisi yhtään. Ötökät eivät ehkä ole mitään kaikkein vahvimpia, mutta mä pidän niistä siitä huolimatta.

Tämä kunniaksi ajattelin tehdä teille tämänhetkisen top 10 listan mun suosikki hyönteis-pokemoneistani. :) Muistutan kuitenkin vielä, että lista perustuu vain tämänhetkiseen fiilikseen. Vuoden päästä lista voi näyttää täysin erilaiselta, varsinkin kun pokemoneja tulee aina vain lisää! Mutta nyt tämän runsas-hyttyisen kesän kunniaksi, aloitan top 10 listan ötököistä:


10.  NINJASK


"Ninjask moves around at such a high speed that it cannot be seen, even while its crying can be clearly heard. For that reason, this Pokémon was long believed to be invisible."

Nincadakin on söpö, mutta Ninjask on sitäkin upeampi! ;) Ninjaskilla on ainakin tosi kiva design. Jotenkin nuo sen värit ovat oikea ilo silmälle, ja muutenkin se vaan näyttää tosi upealta. :D Lisäksi sillä on mahtava ability, Speed Boost, mikä siis nostaa sen nopeutta koko ajan.

Mulla ei ole koskaan ollut Ninjaskia tiimissä, mutta meinasin ottaa sen aikoinaan Emeraldissa. Pakko kyllä pistää harkintaan jossain toisessa pelissä - ehkä Omega Rubyssa tai Alpha Sapphiressa! 3D:nä Ninjask näyttäisi varmaan entisäkin hienommalta! :D

2 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ärsyttävintä koskaan, kun saa koko yön metsästää sitä inisijää! D:
      Jep, Ninjask on kyllä upea! :)

      Poista