torstai 8. elokuuta 2013

Uusia pokemoneja & Mega Evolution

Jos se kummituspuu ei ollut ihan niin hieno, niin ei se kyllä haittaa yhtään. Nimittäin nämä kolme uutuutta korvaavat tuon pienen notkahduksen kuudennen sukupolven pokemoneissa tuosta vaan! Rakastan näitä kolmea uutta söpöliiniä ihan hirveästi! :D

Pupu

Tämä pupu on aivan älyttömän söpö tapaus! Jotenkin tuo sen vähän pöllähtänyt ilme on vaan ihan hirveän hurmaava, haha! Oon aina halunnu jonkun kivan pupupokemonin, ja nyt se on vihdoin saapunut! Joku Buneary tai Lopunny ei nimittäin kamalasti mua vakuuttanut, mutta tämä taas... awww! Ihana, ihana ja vielä kerran ihana! xD Tämä on kyllä varmaan joku sellanen pelin alkupään perus surkea Normal-pokemon, mutta ihan sama. Jos tälle tulee joku hieno muoto, niin harkitsen kyllä erittäin vahvasti tiimiini hankkimista!

Baby Gogoat

Mä niin tiesin että tämä on joku oikea pokemon! Muistan kirjottaneeni tästä pikkuvuohesta tässä kirjotuksessa, ja olen tuon kuvan nähtyäni ollut aika varma että Gogoatille olisi tulossa ensimmäinen muoto. Ja näin tosiaan kävi! :) Tämäkin on musta aivan älyttömän sulonen, ja näyttää juuri hyvältä muodolta Gogoatille. Todella söpö otus! :3

Pikachu-korvike

Rehellisesti sanottuna, heti kun mä näin tämän pokemonin kuvan, niin mä aloin vaan suunnilleen kiljua ja hyppäsin tuoliltani innostuksissani ilmaan! xD Niin ihanalta tää musta näyttää! Tämä on varmaan sellanen perus Pikachun korvike, millasia esimerkiksi Marill, Pachirisu tai Emolgakin on. En ole koskaan hirveästi tykännyt näistä Pikachun näköisistä hiiripokemoneista (lukuunottamatta Marillia jota rakastan!), mutta tämä kyseinen hiiri on aivan superihana! :3 Oikeasti, miten mitään noin söpöä voi olla olemassakaan!? Tästä tulee kyllä yksi mun uusista lempipokeista ihan välittömästi! En keksi tästä pullukasta mitään pahaa sanottavaa, haluan sellasen vaan lemmikiksi saman tien! :D

Sitten haluan vielä mainita tästä uudesta Mega Evoluutiosta muutaman sanan. Meillehän paljastettiin että ainakin Lucario, Mawile, Ampharos, Blaziken, Absol ja Mewtwo saavat tämmöisen Mega-muodon. Eli Mewtwo ei saanutkaan varsinaisesti uutta formia, vaan tämmöisen uuden Mega-ominaisuuden. Mun mielestä nämä Mega-muodot kuulostaa ihan järkyttäviltä! En pidä idesta yhtään, vaan se on ihan kamala ajatus! Se työntää ainoastaan pokemoneja lähemmäs Digimoneja!

Kuudennen sukupolven myötä on tullut paljon kaikenlaisia uusia muutoksia, mutta tämä Mega Evolution-juttu on ainoa sellainen, mikä oikeasti kuulostaa musta ihan kamalalta. No thank you Nintendo, NO thank you! -.- Noh, ei tätä ajatusta ihan vielä voi tuomita, kun siitä ei tiedetä oikeen mitään, mutta silti... Surkein idea koskaan! Plääääh!

5 kommenttia:

 1. Mä luulin aina että se on Pichu eikä Marill! :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jotkut sanoo että se on Pichu, ja jotkut taas sanoo että se on Marill. Enemmän sen luulisi olevan Pichu, koska se on sähköpokemon, mutta mä lasken usein Marillin tohon hiirijoukkoon mukaan. :)

   Poista
 2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tietty on. Mun mielestä toi Mawile esimerkiksi olisi ihan menetellyt, mutta just toi Lucario tai Blaziken näääääh... ei kiitos! :( Huono idea musta edelleen.

   Poista
  2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

   Poista