torstai 15. elokuuta 2013

Johto: 158 Totodile

Mulla on ollut sellainen päivä, etten ole saanut oikeen mitään aikaan. Siispä päätän nyt yrittää edistää edes jotakin asiaa elämässäni, eli blogini Pokedexia. :D Tässä se tulee, nimittäin:

158 TOTODILE


Totodile on jotenkin sellainen pokemon, että se jää aina multa johonkin unholaan. En ikinä muista että tämmönenkin ihanuus on olemassa, vaan valitan ainoastaan kuinka tylsiä monet vesipokemonit ovat. Sitten tulee sellanen: "Ainiin, Totodile on olemassa!" :D Totodilen iloinen naama nimittäin piristää aina - myös nyt kun on ollut huono päivä. ;)

Isoveljeni teki aikoinaan oman Pokemon-pelin. Se oli hänen oma versionsa Pokemon Emeraldista, ja voi että miten hauska se oli pelata läpi! Pusikoista löytyi paljon hienompia pokemoneja, ja trainerien jutut oli kivempaa luettavaa! xD Aloituspokemon-vaihtoehtoina olivat kaikki kolmen ensimmäisen sukupolven startterit, ja päädyin silloin jotenkin Totodileen. Enkä muuten kadu valintaani yhtään! Totodile oli ihana pokemon tiimissä! :3 Rökitin Feraligatrilla kaikki mennen tullen! :D

Totodilet ovat vesityyppisiä, isoleukaisia pokemoneja, joilla on ikävä tapa purra lähes kaikkea mikä liikkuu. Sellainenhan se Ashinkin Totodile oli, samoin kuin Sinnoh-kauden Gible. :) Niillä on todella vahvat leuat, joten pieni leikkisäkin puraisu on tosi kivulias. Ja Totodilet ovatkin tosi leikkisiä ja tykkäävät intoilla pienistä asioita.

Pakko sanoa, että kokonaisuudessaan mun mielestä Johton aloituspokemonit ovat ehkä kaikkein parhaat! En vaan näe yhtikäs mitään huonoa puolta näissä pokemoneissa, vaan ne ovat kaikki mahtavia! :) Ei pahalla originaalit Bulbasaur, Charmander ja Squirtle, mutta Johto vie tällä kertaa voiton!

Totodilen nimi tulee sanoista "tot" (tenava) ja "crocodile" (krokotiili). Totodile perustuu selvästi johonkin krokotiilieläimeen, koska se kerran on vedessä uiva lisko. :D Eniten tulee ehkä mieleen jonkinlainen kaimaani, varsinkin kun ne ovat yleensä vähän pienempiä kuin vaikka alligaattorit.

Mä muuten rakastan krokotiileja yli kaiken! Tykkään ihan hirveästi kaikenlaisista eri liskoista, ja krokotiili on yksi suosikeistani! Kuulostaa ehkä hullulta, mutta mun mielestä ne ovat vaan ihan älyttömän söpöjä! :3 Ja silti samalla hengenvaarallisia badasseja, hehee! xD

No joo, en nyt taaskaan oikein keksi mitään muuta kirjotettavaa Totodilesta, vaikka ihana pokemon onkin. Voin kuitenkin sanoa tämän tekstin perusteella, että sain tänään sentään jotain järkevää aikaan, eikä päivä ollut ihan turha. :) Seuraavaksi sitten Croconaw!

Aww, eikö olekin suloinen?

2 kommenttia: