lauantai 3. elokuuta 2013

Uusi puu

Ajattelin nyt tässä mainita muutaman sanan tästä uudesta puusta, joka me saatiin. :) Eli ensimmäiset kuvathan tästä ilmestyivät jo jonkin aikaa sitten, mutta vasta nyt sen kunnollinen ulkonäkö on paljastunut paremmin. Aika upealtahan tuo näyttää!

Kuvan on tehnyt Xous54-niminen deviantart.com-käyttäjä, joten kaikki oikeudet kuvasta menee hänelle. Kunnollista Ken Sugimorin kuvaahan tästä otuksesta ei ole vielä tullut, joten puun ulkonäkö voi vielä muuttua tästä kuvasta hiukan. Se kuitenkin näyttää suurin piirtein tolta. :)

Vaan mitäs tästä otuksesta sanoisi? Aluksi se näytti musta jotenkin kamalan oudolta ja rumalta, mutta hetken sitä katottuani aloinkin tykätä sen ulkomuodosta. Onkohan se puoliksi Ghost-tyyppiä? Voisi hyvinkin olla, koska se on jotenkin niin karmivan näkönen. Tai ainakin yleensä tuollanen yksi punainen silmä tarkottaa kummituspokemonia. :P

Ei tämä puu nyt mikään superhieno ilmestys ole, mutta ei siinä kyllä mitään vikaakaan ole. Kaikki nämä kuudennen sukupolven pokemonit on ollu tosi hienoja (mukaan lukematta sitä kammottavaa mustekalaa!), ja kyllä tääkin sopii hyvin niiden hienouksien joukkoon. Muutamalla sanalla kuvattuna sanoisin tästä: Ihan kiva. :)

Mitä mieltä te olette lukijat? Onko tämä hieno vai kammotava? :D

6 kommenttia:

 1. Kamala! En pidä yhtään! Jotain aivan kammottavaa! D: Meillä on jo Sudowoodo, eikä tarvita toista puuta! Yök, pois tämä hirvitys!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ymmärrän. :D Oma reaktio oli myös aluksi vähän tuollanen, mutta jotenkin sitten vaan totuin tuohon tosi nopeasti. Ei se enää niin kamalalta näytä. :)

   Poista
 2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin. :) Tai sitten Grass/Dark, mutta enemmän tuo Ghost.

   Poista
 3. En mäkään oikein tykkää, mutta kaikki pokémonit tervetulleita :)

  VastaaPoista