torstai 8. elokuuta 2019

Galarian Forms, Team Yell & uusia hahmoja!


Pokemon Swordista ja Shieldistä on viimein tipahtanut tuorein traileri, mikä ei ollut mikään maailman muhkein, mutta silti täynnä uutta ja jännittävää infoa. Pokemon-fanikunta on ollut pitkään tosi ristiriitainen Swordin ja Shieldin kanssa, mikä on siinä mielessä ironista, että puolet ihmisistä tuntuu haukkuvan peliä minkä pystyvät ja toinen puoli puolustaa sitä. Eli kuin miekka ja kilpi ...kirjaimellisesti. :D Tämä on myös laskenut omaa intoani pelejä kohtaan, koska näen väkisin koko ajan tosi negatiivisia juttuja niistä. Odotan pelejä kuitenkin edelleen suurella ilolla ja aion ehdottomasti osaa niistä toisen, varsinkin nyt kun olen viimein saanut hommattua Switchin!

Meille jo jonkin aikaa sitten paljastettu Gigantamaxing on jotain, mitä en ole vielä saanut kommentoitua. Yksi syy siihen on se, että vihaan koko konseptia aivan järjettömästi ja teen kaikkeni teeskennelläkseni ettei sitä ole olemassa. :) No ei nyt sentään, mutta vihaan koko juttua tosi paljon. Dynamax-Pokemonit olivat juuri ja juuri ihan ok, mutta nyt niistäkin pitää tehdä vielä muhkeampia ja sellaisia että poksujen ulkomuoto muuttuu samalla. En tiedä mikä siinä on, mutta vihaan sitä tosi paljon että taskuhirmujen ulkonäkö muuttuu samalla. Ehkä siksi että mulle tulee siitä väkisin mieleen jonkinlaiset Mega-muodot, joista en myöskään ole ikinä pitänyt. Tämä on myös lisännyt kitkaa mun Sword ja Shield-intooni, mutta onneksi tämä uusi traileri kohotti sitä taas vähäsen.

Ensimmäisenä meille paljastettiin Galarian-muodot, jotka ovat tottakai Alolan-muotojen kanssa samaa sarjaa. Tämä vanhojen Pokemonien muuttaminen uusiin muotoihin on mulle ihan ok konsepti, joten ihan kivaa että ne ovat palanneet. Galarian Weezing on hysteerisen näköinen uudessa silinterihatussaan ja viiksissään. :D Siitä on tullut Poison/Fairy-tyyppinen brittiläisen herrasmiehen näköinen kaasupallero, joka tällä kertaa puhdistaa sisään imemäänsä ilmaa. Olen aina vihannut Weezingiä, mutta tämä uusi formi antoi sille vähän uutta loistoa. Siitä tuli oikein hauskannäköinen otus, mutta en kyllä silti tule varmaan koskaan pitämään Weezingistä, saati käyttämään sitä.


Sen sijaan ihana rakas Zigzagoon on kokenut muodonmuutoksen supersöpöksi pikku rokkariksi ja muuttunut samalla puoliksi Dark-tyyppiseksi. Enkä kestä mitä söpö tämä uusi Galar-Zigzagoon on! Mulla on aina ollut paikka sydämessä Zigzagoonille ja Linoonille ja nyt nämä kaksi ovat siellä entistä voimakkaammin, koska apua miten upeilta ne näyttävät! Myös Linoone on tosi tyylikäs Kiss-bändin inspiroimissa väreissään! Traileri paljasti vielä senkin, että tällä kertaa Linoone pystyy kehittymään eteenpäin uudeksi mäyrämäiseksi Obstagooniksi. En ole varma mitä mieltä olen tästä, että Galar-muodoissaan vanhat Pokemonit voivat kehittyä lisää. Obstagoon on ihan kivannäköinen, mutta mulla herää jälleen tämä pieni Mega-Pokemon-ongelma: vanha poksu ei riitä sellaisenaan, vaan siitä täytyy tehdä vahvempi ja hienompi. Toisaalta vanhat Pokemonit ovat saaneet ennenkin uusia kehitysmuotoja, eikä se ole mua ikinä mitenkään haitannut. Ehkä se vain tuntuu oudolta, että ainoastaan Galar-Linoone voi kehittyä, mutta tavallinen ei. Aika varmaan näyttää lämpenenkö ajatukselle vai en.


Toinen uusi asia mikä meille paljastettiin on uusi pahistiimi, Team Yell, sekä kaksi uutta rivalia joita en osannut odottaa. Uskoin Hopin olevan ainoa, mutta me saimmekin niitä kolme. Toinen näistä on Bede-niminen kunnianhimoinen poika, joka näyttää erehdyttävästi jonkun isoäidiltä. Bedellä on myös kovin ylimielinen ilme, mikä antaa toivoa siitä, että me saamme viimein vähän ilkeämmän rivalin. En osaa kauheasti sanoa Bedestä vielä mitään, paitsi että hänen designinsa on mielestäni aika kauhea. Ei se varsinaisesti mitään haittaa, kukin pukeutukoon miten tahtoo. Mutta mä en menisi ensimmäisenä pukeutumaan purppuraan sadetakkiin ja kumisiin sukkahousuihin, varsinkin jos haluaisin antaa itsestäni coolin vaikutelman. :D


Toinen uusi rival on goottityttö Marnie, jolla taas on mielestäni oikein kiva ja onnistunut design. Marnie vaikuttaa kovin mystiseltä hahmolta ja piilottaa varmasti jotain salaisuuksia sisällään. Hänen ympärilleen on muodostunut laaja fanikunta, joka on tällä kertaa pelin pahistiimi, aiemmin mainitsemani Team Yell. Team Yell vaikuttaa... mielenkiintoiselta. Game Freak on ruvennut selvästi tekemään näistä pahistiimeistä paljon pienimuotoisempia kuin aiemmin, eli ei mitään maailman valloitusta himoavia psykoottisia ryhmiä, vaan tällaisia paikallisia jengejä. Ja siitähän meikäläinen tykkää ja paljon! Vanha kunnon Rakettiryhmä on edelleen lempi pahistiimini, koska he ovat uhkaavia, mutta haluavat vain kerätä rahaa ja siepata Pokemoneja. Mitään sen suurempaa ei mun puolestani tarvita. Tämän vuoksi tykkäsin myös Team Skullista - toisaalta he olivat melkein vähän turhankin vaarattomia, millaisen kuvan mä saan myös Team Yellistä. Toisaalta, ei sitä vielä tiedä...


Se mikä Team Yellissä on mun mielestä älyttömän hupaisaa on se, että he edustavat selvästi huonolaatuista toxic-piirteistä fanikuntaa, millaisen Pokemon ja Game Freak itse on saanut ympärilleen, varsinkin nyt Swordin ja Shieldin kanssa. Mikäpä sen parempaa kuin pistää ruikuttavat fanit naurettaviin pukuihin ja tehdä heistä pelin pahiksia. xD Musta vähän tuntuu, ettei Team Yell kuitenkaan jää ainoiksi pahiksiksi, vaan saamme Sunin ja Moonin Aether-tiimin tapaan toisenkin pahisryhmän. Yksi syy tähän olisi juuri se, ettei Team Yell itse tunnu tarpeeksi uhkaavalta, joten luulisi että jokin suurempikin voima jyllää Galarissa. Toinen syy on se, että trailereissa on näkynyt muutamassa paikassa erikoisia kuusikulmio-symboleja (millainen on myös Beden takin selässä), mikä saa mut epäilemään, että ne edustavat jotakin. Ja jostain syystä niistä leviää nimenomaan kovin pahaenteinen viba. Mutta kaikki tämä selviää viimeistään sitten kun pelit tulevat! Voin olla väärässäkin.

Pokemon Sword ja Shield vaikuttavat kaiken paljastetun perusteella kivoilta peleiltä, joiden parissa pääsee kunnon Pokemon-seikkailulle. Ja se on jotain, mitä mä odotan jokaiselta Pokemon-peliltä. Silti, jokin hohto näistä vielä puuttuu ja se jää nähtäväksi tuleeko sellaista koskaan vai ei. Kaikesta huolimatta odotan pelejä yhä suurella ilolla, enkä malta odottaa päästä tutkimaan Galaria ja sen saloja. Koitan kirjoittaa uusista Pokemoneista postauksen lähiaikoina, toivottavasti nopeammin kuin viimeksi. Sitä ennen, hyvää loppukesää teille kaikille! Arvostan joka ikistä lukijaa suunnattomasti! <3

2 kommenttia:

  1. Kun katson noita pahisryhmän hemmoja, en tiedä pitäisikö minun itkeä vai nauraa.

    VastaaPoista