lauantai 8. kesäkuuta 2019

Uusia Galar-Pokémoneja!

Moikkamoi pitkästä aikaa!

The Blue Salamander on jälleen vaipunut pieneen hiljaiseloon, mutta toivottavasti se lähtee taas aktiivisempaan suuntaan ihan pian. Kiitos kaikille lukijoille, jotka olette kärsivällisiä ja tulette tänne edelleen lukemaan mun höpinöitäni tästä huolimatta. Arvostan sitä aivan älyttömästi! <3 Pokemon-maailmassa on myös ollut pitkään kovin hiljaista, eikä mulla ole valitettavasti ollut millään aikaa kirjoittaa joistain satunnaisista pienistä uutisista mitään. On se kauheaa miten koulustressi voikin viedä niin paljon aikaa ja voimia, ettei ehdi edes Pokemonista innostua! Pöh...

Mutta Nintendon uusin Sword ja Shield-direct oli niin täynnä kaikkea, että mun on ihan väkisin koitettava kirjoittaa aiheesta jotakin! Koska asiaa tuli kuitenkin niin paljon, joudun vähän jakamaan kirjoituksiani joko kahteen tai kolmeen postaukseen, jotka ovat toivon mukaan #yritänparhaani tulossa muutaman päivän sisällä. Tässä ensimmäisessä postauksessa kirjoitan vain uusista Galarin Pokemoneista, joita meille paljastettiin videossa muutama kappale, ja muissa sitten enemmän kaikesta muusta, kuten uusista hahmoista, saleista, huvittavista jättiläispokemoneista sekä mahdollisista uusista E3-paljastuksista.

Ihanan pyöreä Wooloo on noussut nopeasti eräänlaiseksi Internet-ilmiöksi, enkä kyllä ihmettele yhtään miksi. Kyseessä on normaalityyppinen lammaspokemon, joka vihaa konflikteja ja pyörii niistä kirjaimellisesti tiehensä. Wooloon villaa käytetään Galarissa mm. vaatteiden ja mattojen tekoon, ja villa onkin yksi Galarin ylpeyden aiheista. Mielestäni Wooloo on aivan älyttömän suloinen ja rakastan sitä jo nyt! Jos tästä tulee sellainen perus alkupolkujen Rattata-korvike, niin tämä on varmasti yksi söpöimpiä sellaisia pitkään aikaan. Wooloon nimi on myös ihana. <3

Gossifleur on yksi monista kukkasen näköisistä Pokemoneista, joita tuntuu tulevan joka sukupolvessa vähintään se yksi kappale. Se on tottakai ruohotyyppiä ja kehittyy ainakin kerran. Gossifleur elää puhtaiden vesien äärellä ja levittää itsestään parantavaa siitepölyä, josta tehdään myös teetä. Tämä on mulle aika neutraali tapaus, nimenomaan yksi tällainen perus kukka lisää, joka on ihan ok ulkonältään ja idealtaan, muttei mitenkään spesiaali.


Eldegoss on Gossifleurin kehitysmuoto - ruohotyyppinen puuvillapokemon, jolta löytyy aikamoinen afro. Eldegossin villassa olevat pienet siemenet omaavat parantavia vaikutuksia ja Pokemon levittää niitä ympäriinsä tuulen mukana, luoden Galarille rikkaan ja ravinteikkaan maapohjan. Eldegoss on tavallaan ihan söpö ja tykkään tuosta hauskasta pallotukasta, mutta samalla suurikokoiset päät ovat aina ällöttäneet mua tosi paljon (sain nuorena traumoja yhdestä leffasta), joten olen pienessä ristiriidassa tämän designin kanssa.

Sitten päästään mun ehdottomaan lemppariin, joka on tottakai dinosaurusta, liskoa ja hieman kilpikonnaakin muistuttava Drednaw, joka on Rock/Water-tyyppinen purentapokemon. Jos olette lukeneet mun blogia pidempään, tiedätte varmasti miten paljon mä fanitan monia tällaisia hirmuliskodesigneja, joten Drednaw näyttää mun silmissä ihan tosi suloiselta ja upealta tapaukselta. Ymmärrän että joku saattaa pitää sitä vähän jo nähdyn näköisenä, jotenkin tylsänä, mutta mun mielestä se on aivan ihana otus!

Viimeisenä muttei vähäisimpänä on Corviknight - tumma haarniskoitunut Steel/Flying-tyyppinen korppipokemon, joka toimii myös Galarin taksina. Joku mainitsi näyttävän ihan siltä, että Game Freak teki Fly-iskun vanhasta tummasta lintuspritesta Pokemonin, mihin halua mielelläni uskoa. Game Freak voisi hyvinkin tehdä jotain sellaista! Corviknight kuvataan vahvaksi ja nopeaksi Pokemoniksi, joka saattaa karkottaa vastustajat tiehensä pelkällä tuimalla katseellaan. Corviknight näyttää mun mielestä tosi upealta ja sen ideakin on hieno. Tykkään!

Tähän asti Galarin Pokemonit ovat onnistuneet tekemään muhun vaikutuksen, sillä ne ovat kaikki olleet tosi hienoja ideoiltaan ja designeiltaan. Tykkään myös uusista legendaarisista susista, joista puhun tarkemmin toisessa postauksessa. Kaikenkaikkiaan olen innoissani Swordista ja Shieldistä, enkä malta odottaa nähdä lisää uusia Pokemoneja! Mitä mieltä te lukijat olette? Mikä näistä on suosikkinne?

10 kommenttia:

  1. mä tykkään kaikista paljon! Ehdottomat suosikit on varmaan Corviknight ja Eldegoss.
    Lisää tälläsii siistei pokemonei! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Toivotaan että saadaan joo lisää hienoja Pokemoneja! :D

      Poista
  2. Corviknight on ihan paras! Tosi mageen näkönen! :D Ainoostaan vähän haittaa ettei se oo Dark-tyyppiä, mutta muuten tosi hieno!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Corviknightille sopisi totisesti myös Dark-tyypitys, mutta ymmärrän miksi he valitsivat Steelin sen tilalle. On kyllä hieno Pokemon! :)

      Poista
  3. Aww Wooloo on ihan sairaan suloinen! <3 Ehdottomasti suosikkini näistä uusista pokemoneista.

    VastaaPoista
  4. Oma suosikkini on Drednaw. Ajan ihana dino! Siitä tulee varmasti tiimiläinen. Ja mielestäni Wooloo on aika ruma. Kukat ja Corviknight ovat ihan kivoja, mutta tuskin tulee ainakaan ensimmäisellä kerralla käytettyä. Boxart-leguja et tainnut mainita ollenkaan? Tuleeko niistä oma postaus myöhemmin, ovathan ne kuitenkin uusia pokemoneja.

    Olisin kyllä hieman odottanut starttereiden kehityksiä, mutta kaikkea ei voi saada. Grookey on edelleen vahva startteriehdokas.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että säkin pidät Drednawista! :) Ja hyvä että löytyy myös joku, joka ei fanita niin paljon Wooloota. Tykkään kun ihmisillä on erilaisia mielipiteitä!

      Mainitsin tuossa postauksen lopussa, että puhun legendaarisista toisessa postauksessa. En ehtinyt kirjoittaa niistä vielä tähän, mutta postaus niistä on onneksi työn alla ja tulossa ihan pian!

      Toivotaan että starttereiden toiset muodot paljastettaisiin pian! Grookey on ihana <3

      Poista
  5. Drednaw on selkeästi Galarin muoto Blastoisesta ja Tortunatorista. Pokemonissa on selkeästi kummankin näköä ja ideaa. Kilpikonnan pokemon. Ei lienee kovinkaan suurta eroa loppupeleissä. Tosin Tortunator ampuu tulta ja Blastoise kantaa vesitykkejä selässään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Drednawista tulee kyllä molemmat Blastoise ja Tortunator vähän mieleen. Samoin se muistuttaa mua vähän Grotlesta. Tuo Blastoise onkin siinä mielessä lähempänä, että se ja Drednaw ovat molemmat vesipokemoneja. :)

      Poista