sunnuntai 7. toukokuuta 2017

Alpha Sapphire Osa 14: Maailmanpelastusta


Onko teillä kenelläkään kauheaa kevätstressiä? Musta tuntuu että mun pitäisi saada joku miljoona asiaa hoidettua ennen kesän alkua, mutta kaikki vaan romahtaa käsiin. Tyypillistä Kawaa, uskokaa pois. Mä aina sanon hoitavani kaikki asiat ajoissa, ja jostain syystä uskon itseäni siinä, mutta sitten huomaan edellisenä iltana että kaikki on tekemättä. :D Mutta ei se mitään - onneksi Pokemonille löytyy aina aikaa jostakin. Nimittäin tartuinpa pitkästä aikaa taas Alpha Sapphireen ja lähdin pelailemaan sitä eteenpäin. Viimeksi olin tunkeutunut Team Aquan piilopaikkaan, josta Archie sai vihdoin herätettyä Kyogren, mutta Pokemon laukaisikin hirmumyrskyn ja lähti uimaan kohti Sootopolis Cityä. Ei siinä auttanut sitten muu kuin lähteä Kyogren perään pysäyttämään tätä.

Riensin Sootopoliksen keskellä olevalle Cave of Origins-luolalle, jonka luona Steven ja Sootopoliksen salijohtaja Wallace odottelivat mua. Myös Brendan ilmestyi paikalle kannustamaan mua, koska tietysti legendaarisen Pokemonin pysäyttäminen jäi taas 10-vuotiaan tytön harteille. :D Ei kai siinä mitään - mä riensin urheasti luolan syvyyksiin, jossa ei oikeastaan ollut paljon mitään. Aika tyhjä paikka pitkillä käytävillä. Löysin lopulta luolan pohjalle, jossa Kyogre karjui vihaisena, mutta suostui ottamaan mut jostain syystä selkäänsä sukeltaessaan veden syvyyksiin. Mulla oli silloin hauskannäköinen sukelluspuku päälläni. Hassua että mä tarvitsin sellaisen, kun aiemmin sukeltelin ihan huoletta Hoennin merien pohjassa Pokemonieni kanssa. :D


Kyogre kuljetti mut syvemmälle luolaan, jossa mä pystyin viimein ottelemaan sitä vastaan. Se muuttui Primal-muotoonsa ja näytti oikeastaan aika upealta. Mä jaksan edelleen ihastella tämän pelin grafiikoita. Jotenkin Pokemonit näyttävät vaan tosi kivoilta kolmiulotteisessa muodossa, ja uudempien pelien tyyli muutenkin on vaan onnistunut ihan täydellisesti. Mutta joka tapauksessa, mä koitin ensin otella Kyogrea vastaan ja pyydystää sen johonkin Ultra-palloon, mutta eihän siitä tietysti tullut oikein mitään. :D Lopulta valas päätyi sitten Master Balliin, jonka ansiosta myrsky viimein laantui ja koko Hoenn, tai ehkä koko maailma, pelastui tulvalta.


Team Aqua lähti matkoihinsa ja Steven onnitteli mua onnistumisestani. Sootopolis City täyttyi vehreydellä ja kaupungin keskellä seisova valtava kuihtunut puukin täyttyi lehdillä ja kukkasilla. Kiva yksityiskohta. :3 Steven antoi mulle viimein kyvyn kutsua Latias paikalle milloin vaan, jotta pystyn lentämään sillä mihin tahansa helposti ilman Flyta. Yllätyin miten hyvä musiikki lentäessä oli - jotenkin tosi reipas ja piristävä biisi. Ja lentäminen on ollut muutenkin tosi hauskaa ja kätevää. Harmi ettei Alolassa pystynyt liitämään samalla tavalla, tosin siellä pystyi sitten liikkumaan monilla muilla Pokemoneilla vähän muulla tavoin, mikä oli hauskaa.Rauhan laskeuduttua takaisin Hoennin ylle, mä suuntasin viimein Wallacen viimeiselle salille, joka oli sopivasti Sootopolis Cityssä. Voitin hänen Pokemoninsa helposti varsinkin Sceptilen ja Raichun avulla. Muistinkohan mä mainita että kehitin Pikachuni Raichuksi? Tein sen mielestäni jo ennen kuin menin Kyogren luokse ja myrsky alkoi, mutten muista mainitsinko sitä aiemmassa postauksessa. Joka tapauksessa nyt tiimini kaikki Pokemonit olivat kehittyneet ja multa löytyi kaikki salimerkit. Se tarkoittaa että seuraava postaus saattaa olla viimeinen, kun suuntaan viimein kohti Victory Roadia ja Elite Fouria! Tästä postauksesta tuli taas kerran ehkä vähän sutaistu ja kiireessä kirjoitettu, mutta toivon että siitä oli silti iloa. :)

4 kommenttia:

 1. Mainitsit viime Alpha Sapphire postauksessasi, että kehitit Pikachusi Raichuksi. Itse en kehittänyt Pikachua, koska Pikachullani on Light Ball.
  Kevätstressiä ei ole tainut olla. Sellaista intoa on ollut, kun tulin huhtikuun kuntavaaleissa valituksi kunnanvaltuustoon.

  VastaaPoista
 2. Mun mielestä kyogre oli valmiiksi jo hieno, mutta sitten kun näin primal kyogren ensimmäistä kertaa niin melkein pidin sitä aluksi mun lempi legendaarisena poksuna. Myös origin pulse liike on tosi hienon näköinen isku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyogre on kyllä upea Poke ja sen Primal-versio näyttää myös hienolta! Mun pitäisi varmaan tehdä joskus top 10-lista mun lempi legendaarisista Pokemoneistani...

   Poista