tiistai 7. maaliskuuta 2017

Alpha Sapphire Osa 11: Team Aquan perässä

Moikkelismoi taas kaikille! Mä mokoma menin sairastumaan ikävään kevätflunssaan tällä viikolla, mutta en anna sen hidastaa tätä mun maaliskuun postaustahtiani. Ajattelin pitkästä aikaa kirjoittaa teille Alpha Sapphiresta, jota olen pelannut viimeksi joskus ties milloin syksyllä. Ja jos totta puhutaan, niin mä itse asiassa pelasin silloin vähän pidemmälle kuin mitä kirjoitin uusimpaan AS-postaukseeni. Mikä ei ehkä ollut ihan hyvä idea... Nimittäin sen vuoksi mulla on vain pieni määrä valokuvia viimeisistä tekemisistäni pelissä, mutta ei oikein minkäänlaista kauhean selkeää muistikuvaa mitä mä itse asiassa silloin tein pelatessani. Tämä on niin tyypillistä hajamielistä mua. :D Mutta ei se mitään! Kyllä mä jotenkin muistan, mutta tämän seikan takia tämänkertaisesta postauksesta tulee vähän lyhyempi ja vähemmän yksityiskohtaisempi, enemmänkin teksti jonka haluan vain nopeasti alta pois, kuin pidempi kunnon postaus. Mutta katsotaan mitä tästä tulee:


Viimeksi kirjoittamassani postauksessa lopetin pelaamisen Hoennin Safari Zonen eteen, jossa näin muutamia Team Aquan jäseniä. He supisivat juonistaan matkata läheiselle Mt. Pyrelle, johon mä olin lähtemässä seuraamaan heitä. Sitä ennen tällä uusimmalla pelikerralla mä suuntasin kuitenkin ensin Safari Zonelle, joka tosin ei ollut kunnon Safari Zone tässä pelissä ollenkaan. Sen sijaan se oli vain aidattu alue jossa oli ihan tavallisia pensaikkoja villeille Pokemoneille. Mutta eipä se mitään - en mä ole oikeastaan ikinä mitenkään erityisesti välittänyt Safari Zoneista tai käyttänyt niitä. Tällä kertaa alueelta kuitenkin löytyi haluamani tiimin viimeinen Pokemon, joka oli niinkin tavallinen kuin Pikachu! Mua on pitkään hävettänyt etten ole käyttänyt Pikachua ikinä tiimissäni (tosin Moonissa mulla oli myös sellainen), joten päätin että pyydystän keltaisen sähköhiiren itselleni viimein tässä Alpha Sapphiressa. Kyllä jokaiselta Pokemonin pelaajalta pitää joskus löytyä Pikachu tiimistään, eikö vain? :D Nimesin poika-Pikachuni jostain syystä Royksi, ja tarkoitukseni on kehittää siitä Raichu, joka kuuluu yksiin suosikkipokemoneistani. Tässä vaiheessa tiimini oli siis täynnä, ja siihenhän kuuluvat Sceptile, Breloom, Azumarill, Torkoal, Anorith ja Pikachu.



Tiimi viimein kasassa, mä suuntasin seuraavaksi Team Aquan perään Mt. Pyrelle, joka on Hoennin Pokemon-peleissä perinteisesti esiintyvä hautausmaa-alue. Tuntuu aina vähän epäkunnioittavalta pitää Pokemon-otteluita tämmöisessä paikassa... :D Mä sain kehiteltyä Pikachuani vuorella mukavasti leveleissä ylöspäin, kuten myös Anorithiani, joka kehittyi viimein uljaaksi Armaldoksi. Se näyttää kyllä tosi kivalta ja hienolta pelissä - ihana voimakas ötökkädinosaurusmöhkäle. :D


Mt. Pyren huipulla mä saavutin Team Aquan, jonka johtaja Archie ja hänen kamunsa Matt seisoivat valmiina varastamaan sieltä jotakin. Kyseessä oli mielikuvituksellisesti nimetty Blue Orb, jolla heidän on tarkoitus todennäköisesti herättää vesipokemon Kyogre, ja hukuttaa koko ihmiskunta sen avulla meren alle. Kuulostaapa järkevältä. Mä koitin pysäyttää heidät ottelemalla Mattia vastaan, mutta Archie ehti paeta pallon kanssa johonkin. Tämän jälkeen mä en harmi kyllä ole ihan varma mitä mä tein seuraavaksi, koska en tosiaan enää muista, eivätkä mun ottaneet valokuvat kerro ihan tarkkaan missä mä liikuin...


Taisin käydä surffailemassa jossain uusilla Routeilla joilla en ollut vielä käynyt, sekä etsimässä joitain TM-liikkeitä sieltä sun täältä, tai jotain vastaavaa. Saattoi olla että surffailin Hoennin länsipuolella sielläpäin missä pelin alussa kuljin veneellä Mr. Brineyn ja hänen Peeko-Wingullinsa kanssa. Juu, nyt musta alkaakin tuntua että tein juuri näin. Pyörin Dewford Islandin ympärillä ottelemassa trainereiden kanssa ja kehittelemässä Pikachuani vesipokemoneja vastaan. Taisin vielä lopettaa pelaamisen Dewford Towniin jos en ihan väärin muista.


Mulla on suuri hinku läpäistä Alpha Sapphire pian, joten siitä tulee varmaan lähiaikoina lisääkin postauksia. En todennäköisesti tule kirjoittamaan näistä AS-postauksista ihan yhtä pitkiä tai yksityiskohtaisia kuin aiemmin, vaan koitan enemmän saada nämä postaukset tavallaan nopeasti alta pois. Voi siis olla että Alpha Sapphire-postauksia tulee vielä muutama, mutta ne ovat lyhyempiä ja etenen niissä enemmän kuin esimerkiksi tässä postauksessa, jossa tein loppujen lopuksi aika vähän. Toivottavasti tämä on teille ihan ok. :) Tähän loppuun vielä kuvia tiimini tämänhetkisestä tilanteesta, jonka olin näköjään myös ottanut silloin syksyllä kun tätä viimeksi pelasin:



4 kommenttia:

  1. jostain syystä nii Roy sopii tosi hyvin Pikachulle XD. Toi Raichu puhe on kyllä totta sillä minullakin on ollut Raichu tiimissäni enkä tiedä ketään kavereistani jotka eivät olisi ikinä käyttäneet Raichua XD. voisin alkaa käyttää omaa nimi merkkiä täällä kommenttiosiossa että mun kommentit tunnistaisi paremmin voisin laittaa loppuun esim. T.Aksboy

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, en tiedä mistä toi nimi Roy tuli - se vaan putkahti esiin jostain syvältä mielestä kun pohdin Pikachulle nimeä. Totta puhuakseni se sopii Pikalle munkin mielestä ihan kivasti. :D

      Ja kiitos kommentistasi Aksboy! Jos muuten valitset että et vastaa anonyymina vaan laitat tuon Nimi/URL-kohdan, niin voit jättää sen URL-palkin tyhjäksi mutta kirjoittaa nimesi siihen nimipalkkiin. Silloin sun kommentissa näkyy Anonyymi-nimen tilalla se mitä kirjoitit siihen palkkiin. Mutta tietysti voit myös laittaa nimesi itse kommentteihinkin. Kiva joka tapauksessa että kommentoit! :)

      Poista
  2. Kivannäköinen tiimi sulla. Totta puhuakseni mullakaan ei ole koskaan tainnut olla Pikachua tiimissä vaikka olen pelannut Pokemonia jo varmaan 10 vuotta... :D Mutta ehkä pyydystän sellasen itselleni vaikka seuraavassa pelissä tai jotain.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Toivottavasti Pikachu löytää joskus paikan sunkin tiimistä sitten. :D

      Poista