tiistai 6. syyskuuta 2016

Elokuun ja syyskuun trailerien asioita!

Voi kauhia sentään miten paljon Sun ja Moon-infoa me saadaan koko ajan! Mulla on onneksi vihdoin ja viimein toimiva internetyhteys, joten pääsin tänään hypettämään uusinta traileria sen ilmestyessä Youtubeen! Meille paljastettiin vähän kaikenlaista uusien Pokemonien lisäksi, josta koitan puhua tässä postauksessa vanhempienkin uutisten rinnalla. En ala jaarittelemaan mitään erityisen pitkää tekstiä, mutta koitan nyt saada edes jotain sanotuksi. Ihan ensiksi pari sanaa uusista tiimeistä:

Team Skull & Aether Foundation


http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/SunMoon/66a37d9a3ea7b209a142151079c7f482d2c48f89_hq_zps2jdmlpz0.jpg

Jess!! Vihdoinkin hauskannäköinen pahistiimi! :D Kun näin Team Skullin ensimmäisen kerran, innostuin heistä heti ihan hirveästi. Jos totta puhutaan, mä olen aina pitänyt Rakettiryhmästä tosi paljon, koska heidän motiivinsa ja oikeastaan melkein kaikki heihin liittyvä on niin ihanan simppeliä. He haluavat varastaa niin rahaa kuin Pokemonejakin ihan kuin oikeat rikolliset, eivätkä valloittaa maailmaa tai tuhota koko ihmiskuntaa. Varsinkin Kalos saisi hävetä sitä miten huono ja tylsä Team Flare oli... Näen Team Skullissa heti vähän samaa vibaa kuin Rakettiryhmässäkin - he näyttävät enemmän joltain semi-harmittomalta rikollisjengiltä kuin joltain suurilta maailmanvalloittajilta. Näköjään mä huomaan tykkääväni tämmöisistä pienimuotoisimmista tiimeistä paljon enemmän. Tykkään myös Team Skullin Grunttien ja johtaja Guzman designista tosi paljon! Heidän pääkallo-logonsakin on jotenkin hauskannäköinen. Kaikenkaikkiaan lupaava tiimi!

Ihan uusimassa trailerissa meille paljastettiin toinen Alolan ryhmä, Aether Foundation. He eivät luonnollisesti ole sama asia kuin pelin pahistiimi, mutta heissä on silti jotain vähän samankaltaista. Tosin Aether Foundationin tavoite on täysin eri kuin pahisten yleensä - he haluavat auttaa vahingoittuneita Pokemoneja. Mä kyllä uskon että heidän labrassaan tapahtuu myös jotain muutakin. Jotain mystistä joka selviää pelin aikana... En osaa kauheasti sanoa tästä uudesta Aether-porukasta mitään. He eivät näytä miltään super-kiinnostavilta tyypeiltä mun silmissäni, mutta mä tosiaan uskon että heillä on lopulta joku vähän suurempi rooli pelin juonessa. Ehkä se liittyy jotenkin uusiin Ultra Beasteihin? Tämmöinen ajatus tuntuu ainakin leijuvan Pokemon-fanikunnan yllä.

Uudet Alola Formit


Meille ollaan paljastettu elokuun aikana muutamia uusia Alola Formeja, joita ensimmäisen sukupolven Pokemonit ovat saaneet. Kirjoitan niistä kaikista tässä postauksessa, kun taas uusista seitsemännen sukupolven Pokemoneista teen oman postauksen joko muutaman päivän sisällä tai vasta ensi viikolla. Riippuu vähän siitä miten mulla riittää aika opiskelun ohella. Mutta asiaan:

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/SunMoon/a-marowak_zpsmq1immdz.pngAlolan Marowak on Fire/Ghost-tyyppinen Pokemon, jonka olemassaolon monet arvasivat jo ennen sen julkaisua. Alolan Marowakista kerrotaan, että ne sytyttävät kantamansa luun päät palamaan hinkkaamalla sitä kallonsa otsaa vasten. Mahtavaa. :D Alolan Marowakit elävät sulassa sovussa normaalien Marowakien ja Cubonien kanssa, ja auttavat näitä puolustautumaan Alolan ärhäköitä ruohopokemoneja vastaan. Tämän ansiosta molempia Marowakeja löytyy varmaan samalta Routelta. Mulla ei ole kauheasti mitään mielipidettä Alolan Marowakista. Kaipa se on ihan kivannäköinen, vaikkei mikään super-erikoinen tapaus olekaan. Mielenkiintoista että sen Ground-tyypitys katosi kokonaan - ajattelin sen olevan ensin Fire/Ground - mutta toisaalta Marowakille sopii Ghost-tyypitys varsin hyvin, joten mikäs siinä sitten.

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/SunMoon/a-meowth_zpsfz9usxyt.pngAlolan Meowth on Dark-tyyppinen kuninkaallisen suvun Alolaan tuoma Scratch Cat Pokemon. Ne ovat hyvin ylpeitä otuksia, eivätkä voi sietää jos niiden kolikoihin tulee minkäänlaista likaa tai sotkua. Kuninkaallisten hienohelmojen takia Meowth muuttui lopulta tällaiseksi koko Alolassa, muodostaen tämän kyseisen uuden Formin. :D Pakko sanoa että mä tykkään tästä Alolan Meowthista tosi paljon - itse asiassa tavallista Meowthia enemmän! Meowth on aina ollut mun mielestä vähän tylsä poke tylsällä designilla, mutta näinkin pieni muutos sen ulkonäössä ja luonteessa sai mut pitämään siitä huomattavasti enemmän. Animessa tulee varmasti olemaan joku huvittava jakso, jossa Rakettiryhmä törmää tällaiseen hienostuneeseen Alola-Meowthiin. :D Voi kun Persiankin saisi uuden Alola Formin joka sopii tähän Dark-Meowthiin, mutta jotenkin epäilen...

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/SunMoon/a-raichu_zpsool3pdfc.pngAlolan Raichu on Electric/Psychic-tyyppinen hiiripokemon, joka on sulattanut mun sydämen ihan täysillä!! Voiko mitään näin suloista ja hauskannäköistä olla olemassakaan!? Mä olen aina rakastanut Raichua ihan hirveästi, vaikkei se mikään erityisen voimakas tai muutenkaan kummoinen Pokemon olekaan. Musta on siksi aivan ihanaa nähdä että Raichu sai Alola-muodon ja vieläpä näin söpön ja kivan sellaisen! Olen rakastunut!! :D Raichu on saanut sähkön vierelle toiseksi tyypikseen meedion, mikä on aika odottamaton yhdistelmä. Psyykkisten voimiensa ansiosta Raichu pystyy lentämään leveällä litteällä hännällään kuin leijulaudalla ja sai siihen liittyvän oman Z-iskunkin. Paras idea ikinä! Tai no, ehkei nyt sentään mutta mä olen ihan korviani myöten ihastunut Alolan Raichuun. :D Alolan Raichusta sanotaan, etteivät edes huippututkijat osaa sanoa mistä se sai psyykkiset voimansa, mutta monet uskovat sen johtuvan pannukakkujen syömisestä. :DD Nyt harmittaa että olen päättänyt ottaa Raichun Alpha Sapphiressa tiimiini, koska haluaisin myös kokeilla tätä uutta Raichua, mutten tykkää käyttää samoja Pokemoneja uudestaan. Ehkä teen poikkeuksen tai kokeilen Alphassa jotain ihan muuta kuudetta tiimiläistä...

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/SunMoon/a-rattata_zpsmhlyhoob.pnghttp://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/SunMoon/a-raticate_zps1e8cf7el.png

Alolan Rattata ja Raticate ovat molemmat Dark/Normal-tyyppisiä hiiripokemoneja. Rattatan Dark-tyypitys perustuu oikeassa maailmassa tapahtuneeseen asiaan: jos en ihan väärin muista, Havaijille tuotiin mungoja tuhoamaan siellä lisääntyvien rottien ylipopulaatiota. Tämä tarkoittaa Pokemonmaailmassa sitä, että Yungoos tuotiin hätyyttämään Rattatat tiehensä. Ne kuitenkin vain suuttuivat ja muuttivat muotoaan, ja ovat nyt yleinen näky Alolassa. Raticate taas syö korkeakalorisempaa ruokaa Alolassa, jonka vuoksi se on muuttunut Darkin lisäksi vielä aikamoiseksi pullukaksi. :D Ihan kivaa että näinkin tavallisille Pokemoneille kuin Rattata tai Raticate annettiin Alola-muoto, mutten osaa sanoa näistä kahdesta kauheasti mitään erityistä. Rattatan tumma design on ihan kivannäköinen, kun taas Raticate on kaikessa hupaisuudessaan ihan hirvittävän ruma. :D En tiennyt että Raticatesta voi saada rumemman kuin mitä se jo oli, mutta näköjään kaikki on mahdollista.

Ultra Beasts


Lyhyesti vielä uusimassa trailerissa nähdystä uudesta hieman kummasta ilmiöstä, Ultra Beasteista. Nämä Ultra Beastit eivät ilmeisesti ole Pokemoneja ollenkaan, vaan jotain ihan muita otuksia. Uusi Aether Foundation tuntuu jollain lailla tutkivan näitä pelättyjä otuksia, joista meille paljastettiin trailerissa yksi: UB-01. UB-01 on vähän meduusaa muistuttava olento, joka kuitenkin muuttaa muotoaan jatkuvasti. Sen sanotaan näyttävän joskus myös nuorelta tytöltä, mikä pitää ainakin mun mielestä totisesti paikkansa - otushan on ihan ilmetty Lillie! Hattu, mekko, hiusten letit, väritys ja yleinen muoto ovat mielenkiintoisen lähellä toisiaan... Odotan suurella mielenkiinnolla lisää infoa näistä Ultra Beasteista. Toistaiseksi en oikein osaa sanoa niistä mitään sen ihmeempää, paitsi että tykkään UB-01:n designista. Jotenkin karmiva mutta siisti samaan aikaan. :D


Sun ja Moon vaikuttivat heti alusta alkaen olevan vähän erilaisia Pokemon-pelejä joihin me ollaan totuttu, mutta näiden uusien trailerien myötä ne muuttuvat aina vaan ainutlaatuisimmiksi. Musta vähän vaikuttaa tällä hetkellä kuin peleissä oltaisiin panostettu enemmän uusiin juttuihin, kuten maailman tutkimiseen, siinä liikkumiseen, hahmoihin sekä pelin juoneen, kuin itse ottelemiseen ja parhaana pokemonkouluttajana olemiseen. Mun puolestani kaikki tämä uusi ja outo on oikein tervetullutta - mä melkein jopa ihmettelen miten innoissani mä olen näistä peleistä. :D Mega-muodot muuttivat kuudennessa sukupolvessa Pokemonia mielestäni tosi huonoon suuntaan, ja suorastaan suutuin miten Game Freak kehtasi mennä muuttamaan Pokemonin tavanomaista kulkua niinkin pienellä tavalla. Nyt mä olen kuitenkin kaikkien näiden muutosten keskellä ihan innoissani ja huomaan etteivät Alola Formitkaan ärsytä mua millään tavalla. Kaipa jokin vaan viehättää mua Alolassa regionina enemmän kuin Kaloksessa, koska en ole ollut vähään aikaan näin innoissani uusista Pokemon-peleistä.

4 kommenttia:

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi, toivottavasti saat itsellesi enemmän aikaa, jotta ehdit seurata mun blogia joskus tulevaisuudessa lisää. Sun kommentit ovat aina piristäneet, joten harmittaa ettei niitä enää tule. Mutta ymmärrän että välillä muu elämä tulee blogien lukemisen edelle. Toivottavasti palaat vielä joskus! :) Kiva että ilmoitit niin en tosiaa säikähdä mihin sun kommentit häviävät.

   Poista
  2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  3. "Muulla elämällä" en luonnollisesti tarkoittanut mitään tiettyä asiaa, vaan nimenomaan kaikkea muuta mahdollista mitä sun elämääsi sisältyy blogin seuraamisen sijaan. Ei tuolla sanonnalla tarkoiteta mitään tiettyä juttua, siksi sanotaan vain "muu elämä". :)

   Poista