lauantai 18. heinäkuuta 2015

Pokemon Anime: XY064-XY067

XY064 - Battling with Elegance and a Big Smile!

No niin! Siitä onkin aikaa kun viimeksi kirjoittelin Animesta. Pokemon-intoni taitaa taas olla nousussa, jonka vuoksi tuli katsottua Animea oikein kunnolla. Tämä jakso keskittyi taas Serenaan, mikä oli kivaa, koska hänen hahmonsa muuttuu koko ajan mielenkiintoisemmaksi. Hän on harjoittelemassa seuraavaa Pokemon Showcaseaan varten, mutta Panhcamilla ja Fennekillä tulee ongelmia yhteistyön kanssa. Lopulta Serena kyllästyy kaksikon tappelemiseen ja huutaa heille aika julmasti, pötkien sitten vielä itkien tiehensä. Samaan aikaan Rakettiryhmä viettää kalastushetkeä, jolloin heidän vanha hölmöys pääsee taas mukavasti hieman esille. :D

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Anime%20Episodes/060_zpswnov2jel.jpghttp://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Anime%20Episodes/176_zpsjzhhmccx.jpg

Vaeltaessaan yksin jossain kaupungin kaduilla, Serena törmää tutunnäköiseen tyttöön nimeltään Ariana, joka on oikeasti nykyinen Kalos-kuningatar Aria. On se hassua että Pokemon-maailmassa kukaan ei tunnista sinua jos laitat päähän silmälasit ja muutat vähän kampausta. xD Rakettiryhmä varsinkin hyödyntää tätä hienosti. No mutta, Ariana sitten viettää päivän Serenan kanssa, ja antaa hänelle arvokkaita opetuksia Pokemonkouluttajana olemisesta. Hän muistuttaa että tärkeintä esityksessä on hymyily, mikä on kyllä ihan totta. :3

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Anime%20Episodes/370_zpsqgcoyc6n.jpg

Illan tullessa Serena palaa muiden luokse. Ariana haluaa haastaa hänet otteluun, johon Serena hieman epäröiden suostuu. Oli tosi kiva nähdä häntä ottelemassa taas kunnolla. Tämäkin ottelu oli ihan hieno, varsinkin sitten kun Fennekinin ja Panchamin yhteistyö alkoi sujua. Ottelun aikana Fennekin kehittyy, mikä oli musta ihan kauheeta, koska vihaan Braixenia niin paljon. Mutta samalla taas ihan sama. :D Ainakin Serena on nyt taas vähän vahvempi ottelija. Fennekin kehittyi mielestäni aika nopeasti, koska se on kuitenkin loppujen lopuksi otellut todella vähän.

Ottelu jää kesken, kun Ariana saa puhelun ja joutuu häipymään ihmeen nopeasti tiehensä. Myöhemmin seuratessaan Showcase-esitystä televisiosta, Serena näkee Arian ja tajuaa viimein kenen seurassa on ollut koko päivän. Tämä jakso oli ihan hyvä, vaikka juoneltaan melko tylsä. On kuitenkin kiva nähdä että Serena alkaa pikkuhiljaa parantua ottelijana, ja kuten jo aiemmin mainitsin, muuttua samalla mielenkiintoisemmaksi hahmoksi. :)

Arvosana: ★★★

XY065 - Good Friends, Great Training

Tämä jakso taas keskittyy Serenan sijaan Ashiin, joka törmää pitkästä aikaa Tiernoon. Hänen reaktionsa Serenan uuteen tyyliin on aika mainio. xD Ash haluaa tietysti otella hänen kanssaan, mutta ensin he esittelevät uusimmat Pokemoninsa toisilleen. Tiernon tiimissä on jotenkin tosi kivoja ja Animessa harvoin nähtyjä Pokemoneja, mikä oli musta tietysti tosi kivaa. :) Politoed, Hitmontop ja Raichu olivat ainakin positiivinen yllätys. Musta on muuten todella hyvä idea, että Ashin Rivalille annettiin Raichu. Se vain sopii jotenkin täydellisesti kuvioon. :3 Haluan nähdä Ashin Pikachun ja Tiernon Raichun eeppisen ottelun sitten Pokemonliigassa!

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Anime%20Episodes/096_zpsgksvknsb.jpg

Ennen kuin ottelu ehtii alkaa, Rakettiryhmän kuitenkin tulee tietysti taas ja pilaa kaiken. Heidän kummallinen robottinsa koittaa siepata Pikachun, mutta ottaakin häkkiinsä vahingossa Raichun, sekä Wartortlen ja Sliggoon. Muutaman mutkan kautta Pokemonit saadaan kuitenkin takaisin, jolloin Ryhmä alkaa taas kerran otella sankareidemme kanssa. Tällä kertaa tapahtuu kuitenkin jotain harvinaista - heidän kamppailunsa sytyttää valtavan tulipalon, joka vangitsee ystävykset liekkien sisäpuolelle.

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Anime%20Episodes/442_zpsw2eatbuq.jpg

Tilanne näyttää hetken ihan toivottomalta, mutta Sliggoo kokoaa itsensä, ja käynnistää valtavan Rain Dancen, joka saa samalla liekit sammumaan, sekä Pokemonin kehittymään Goodraksi. Tykkään Goomysta ja Sliggoosta tosi paljon, mutta Goodra on mielestäni aika ruma. Sen äänikin on taas kerran aika kummallinen. :D Goodran avulla Rakettiryhmäkin saadaan tietysti pois pelistä, jonka jälkeen Ash ja Tierno voivat viimein otella. Heidän ottelunsa oli tosi hieno, ja tykkäsin siitä kuinka Tierno käytti taas tanssitekniikkaansa Ashia vastaan. Lopulta Ash vie voiton, jokn jälkeen kaverukset hyvästelevät Tiernon ja jatkavat matkaa kohti horisontissa siintävää Lumiose Cityä.

Tämä oli tosi kiva jakso! Oli mukavaa nähdä taas Tiernoa - hän alkaa muuttua mielestäni kivaksi ja hyväksi Rivaliksi Ashille. Lisäksi jakson ottelut olivat hienoja ja Rakettiryhmän tavallista hauskempi. Sliggoon kehittyminen oli myös upea, ja Goodra oikea badass. Hieno jakso siis! :)

Arvosana: ★★★★

XY066 - Confronting the Darkness!

Tämä jakso oli taas vähän tylsempi, mutta se onneksi keskittyi Clemontiin. Kaverukset ovat nimittäin viimein saapuneet takaisin Lumiose Cityyn, jossa he tapaavat heti Clemontin. Oli söpöä nähdä kaikkien reaktiot kun he tapasivat toisensa. Clemont ja Bonnie, sekä Pikachu ja Chespin olivat oikein suloisia. :3 Ash ja Clemont ovat heti aloittamassa saliottelunsa, mutta yllättäen konstaapeli Jenny ilmestyy ovesta sisään ja pidättää tuomarina toimivan Clembotin, keskeyttäen ottelun. Hömm vai että robotin voi pidättää ja heittää putkaan. No mikäs siinä... :D

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Anime%20Episodes/015_zps3ymm62gt.jpg

Tilannetta selvitellään, ja lopulta saadaan selville, että joku random varas on tehnyt kopion Clembotista, ja käyttää sitä varkauksiin ympäri kaupunkia. Clemont suuttuu oikein toden teolla, ja haluaa saada syyllisen itse kiinni. Hän selvittää rikollisen seuraavan iskukohteen, johon hän ja muut menevät valmiiksi odottelemaan tyypin saapumista. Hänen ja Clemontin välinen ottelu oli aika upea! Näki heti että Clemont on parannellut ottelutaitojaan ollessaan Lumiosessa. On myös tosi kivaa että hän käytti Helioliskiaan. Voi kun hän ottaisi sen mukaan, eikä pitäisi sitä salillaan. Heliolisk on niin söpö ja ihana. ;_; Lopulta Clemont sitten voittaa ja roisto saadaan kiinni. Ash ja Clemont päättävät pitää saliottelun heti seuraavana päivänä.

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Anime%20Episodes/359_zpsfmtorhaj.jpghttp://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Anime%20Episodes/455_zps6hrxc29z.jpg

Tämä jakso oli tavallaan ihan kiva, mutta sitten taas toisaalta plääääh... Tämä oli todella turha jakso, ja se oli juoneltaankin aika tylsä. Jakson tarkoitus oli varmaan vain antaa Clemontille pitkästä aikaa ruutuaikaa, hänen oltuaan erossa muista niin pitkään. Jakso sai paljon miinusta myös Rakettiryhmän täysin turhasta nopeasta esiintymisestä. Tykkäsin siitä ettei heitä tungettu koko ajan joka jaksoon tämän kauden aikana, mutta nyt sarjan tekijät alkavat selvästi unohtaa sen. Jos heitä ei tarvita, jättäkää heidät suosiolla kokonaan pois, kiitos!

Arvosana: ★★

XY067 - The Moment of Lumiose Truth!

Vihdoin ja viimein on sen kauanodotetun ottelun aika: Ash vastaan Clemont!! En odottanut tätä itse mitenkään super-innoissani, mutta nyt kun se viimein tuli niin olin kyllä aika innoissani. :D Varsinkin kun se oli niin hieno! Nämä XY-kauden saliottelut eivät ole kauheasti tehneet muhun vaikutusta, mutta tämä oli kyllä tosi upea ottelu! Olisi se voinut olla vieläkin upeampi, mutta ainakin se nousi koko XY-kauden parhaaksi otteluksi hetkessä. :)

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Anime%20Episodes/178_zpsat1bkqzz.jpghttp://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Anime%20Episodes/181_zps7voxgchk.jpg

Ottelu alkaa Bunnelbuyn ja Pikachun kamppailulla. Oli hauska idea että Ash ja Clemont halusivat suorittaa ensimmäisessä XY-jakossa olleen ottelunsa loppuun asti, mutta samalla ärsytti kuinka heidän ottelunsa oltiin kopioitu tähän jaksoon. Saliottelun ensimmäiset pari minuuttia olivat tasan suora kopio siitä Ashin ja Clemontin ensimmäisestä ottelusta. On se ärsyttävää että hyvän sarjan taso laskee vain sen takia, koska sarjan piirtäjät ovat laiskoja. :S Tämä onkin suurin ongelma Pokemon Animen kanssa tänäpäivänä.

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Anime%20Episodes/533_zpsnp2tlrxu.jpg

Mutta eipä siitä sen enempää. Sen sijaan ottelu jatkuu, ja Pikachu saa hoideltua Bunnelbyn pois pelistä. Tämän jälkeen Clemont käyttää taas ihanaa Helioliskia, joka kuitenkin häviää lopulta Hawluchalle. Kerrankin Hawlucha saa edes jotain aikaan. :D Viimeisenä Luxray sitten hoitelee tietysti ensin Hawluchan ja vielä Pikachunkin, mutta sen jälkeen Goodra vie lopulta voiton, jonka ansiosta Ash voittaa Clemontin. Hurraa! Tämä ottelu oli oikeasti tosi hieno, ja Clemont oli todella vahva vastustaja. Tykkäsin tästä ottelusta ja koko jaksosta sen ansiosta todella paljon. :)

Arvosana: ★★★★

4 kommenttia:

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Huomaa taas kuinka Anime poikkeaa välillä oudosti peleistä. :D Kiitoksia!

   Poista
 2. Ash vastaan Clemont oli legendaarinen!

  VastaaPoista